Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 110

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 wrz 2005, 11:13

creek pisze:udine rtez ma swoich reprezentantowe, co zas do mlodzikow to Boumsong dostaje juz szanse gry w pierwszej druzynie, Fautario i Momente tez powinni grac przyzwoicie, zreszta mamy tak szeroka kadre ze Mancio nie bedzie nawet musial po wielu siegac bardziej jest to dla nich szansa zeby sie pokazali i wbili do 1 ekipy
No wiem wiem Boumsong juz wprowadzany do kadry jest - zagra Toldo, J. Cruz, Killy Gonzales, Hammer, Ze Maria, Favalli , Veron .....
Tak wiec zostaje sporo graczy dobrych jednak :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 02 wrz 2005, 11:19

Jak dla mnie Inter bedzie najwiekszym rywalem Juve w Serie A ,a także Lidze Mistrzów. Klub ten znowu tego lata przeprowadzil duzo transferów osobiscie Morratiego chciałbym pochwalic za transfer Solariego inni zawodnicy tez moga duzo wniesc ale jak dla mnie Solari bedzie gral dobre zawody w kazdym meczu od zawsze ten zawodnik byl bardzo dobrym kopaczem nie dostrzeganym w Realu.
Tak pisze sobie ale wiecie kibice Interu..... JUVE zwyciezy!!

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 wrz 2005, 12:57

No wiem wiem Boumsong juz wprowadzany do kadry jest - zagra Toldo, J. Cruz, Killy Gonzales, Hammer, Ze Maria, Favalli , Veron .....
Kily jest chyba kontuzjowany wiec nie zagra raczej
osobiscie Morratiego chciałbym pochwalic za transfer Solariego inni zawodnicy tez moga duzo wniesc ale jak dla mnie Solari bedzie gral dobre zawody w kazdym meczu od zawsze ten zawodnik byl bardzo dobrym kopaczem nie dostrzeganym w Realu.
moim zdaniem duzo lepszym transferem jest sciagniecie Pizarro co juz zreszta chlopak pokazuje 8)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 wrz 2005, 13:10

Roberto Mancini powołał następującą listę zawodników na dzisiejszy mecz o Pirelli Cup przeciwko Udinese:

Bramkarze: Giacomo Bindi, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo;

Obrońcy: Dennis Esposito, Simone Fautario, Giuseppe Favalli, Gabriele Maronese, Walter Samuel, Daniele Semenzato, Guillaume Valmy, Zé Maria ;

Pomocnicy: Tijani Belaid, Daniel Maa Boumsong, Cristian Kily González, Guillerme Siqueira, Cristiano Zanetti;

Napastnicy: Julio Cruz, Domenico Germinale, Matteo Momentè.

Javier Zanetti to piłkarz, który bardzo sporadycznie odnosi kontuzje. Kapitan Interu przez wiele sezonów był w stanie grać większość spotkań w Interze bez przerw na leczenie. Tym razem musi jednak pauzować, ponieważ wymaga tego kontuzja jaką Zanetti odniósł w meczu przeciwko Treviso.

"W ciągu 20 dni powinienem powrócić do treningów." - zapowiada

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 02 wrz 2005, 13:24

creek pisze:
Kily jest chyba kontuzjowany wiec nie zagra raczej
osobiscie Morratiego chciałbym pochwalic za transfer Solariego inni zawodnicy tez moga duzo wniesc ale jak dla mnie Solari bedzie gral dobre zawody w kazdym meczu od zawsze ten zawodnik byl bardzo dobrym kopaczem nie dostrzeganym w Realu.
moim zdaniem duzo lepszym transferem jest sciagniecie Pizarro co juz zreszta chlopak pokazuje 8)
No Killy jednak powołany - mialem rację :) Zresztą na fotkach z treningów z ostatnich dni było widać ze juz jest w formie fizycznej dobrej :)

Ciekawe kto zagra z J.Cruzem w napadzie - i jak sie pokaze - bo mamy 4 napadziorów wiec byc moze którys z mlodzików bedzie musial nieraz zagrac i w Serie A - lub byc chociaz rezerwowym ...

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 wrz 2005, 13:51

ciekaw czy da rade ogladnac meczyk ciekaw jestem jak Mancio poulada sklad i jak sie spisza mlodziki

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 02 wrz 2005, 17:17

No pizarro dobrze zaczął ale zobaczy się co dalej a ściągnięcie Solariego to świetne posunięcie bo on potrafi namieszać jak mało kto.Lepszy niz figo wg mnie jesti zreszrą to pewnie pokaże nieraz.Oby nie w meczu z Milanem ale tam to nawet jego rajdy nie pomogą :P

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 wrz 2005, 20:12

heh juz sie zaczyna :) nie ma sie co przejmowac do derbow jescze daleko jak przyjda to wtedy bedziemy rozstrzasac watek czy damy rade czy wy nie dacie 8)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 wrz 2005, 22:32

qrde jaki jest wynik ? wiem ze Cruz strzelił na 1-0 ale co dalej ? nigdzie nie ma transmisji live :arrow: jak gra Inter ! ?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 wrz 2005, 23:33

Udinese pokonało Inter Mediolan w meczu o Puchar Pirelli 2-1

Do przerwy Inter prowadził po golu Cruza z 19 minuty, ale w drygiej połowie Di Michele i Tissone przechylili szalę zwycięstwa na kożyść Udinese.

Inter już drugi rok z rzędu przegrywa w rywalizacji o Puchar Pirelli.Rok temu Nerazzurri ulegli Fiorentinie po rzutach karnych.

Składy:

UDINESE: Paoletti, Juarez (Candela 51'), Sensini, Felipe, Zenoni (Tissone 61'), Muntari, Mauri, Morosini (Barreto 46'), Pieri, Di Michele (Gheddafi 81'), Rossini (Di Natale 61').

INTER: Toldo ( Orlandoni 71'), Zé Maria, Favalli, Samuel, Fautario, Semenzato, Maa Boumsong (Germinale 89'), C.Zanetti, Kily González (Belaid 64'), Cruz (Siqueira 87'),Momentè.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 wrz 2005, 0:48

Ajajaj, jednak niewiele brakowało do potrójnej korony Interu...Dobra, rozumiem i widzę, że skład conajmniej rezerwowy czarno-niebieskich, ale z początku myślałem, że to jednak Udine wcale nie straciło impetu z poprzedniego sezonu.No cóż Interowcy, powodzenia za rok :wink:.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 12:21

No nie straciło Udine za bardzo widocznie bardzo mądre transfery a Cosmi to niezły fachman :D A i tak Iaquintę sie udało zatrzymac a co koleś wymiata no i jeszcze Di Michele mu sie ustępuje :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 wrz 2005, 0:15

Napastnicy Interu maja wybitna forme mowa o Adriano i Obafemi'm Marins'ie...obaj gracze zdobyli hat-tricka w meczach swych reprezentacji...dla Adriano to 2 hat-trick z rzedu :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 wrz 2005, 18:52

Toudinho pisze:Napastnicy Interu maja wybitna forme mowa o Adriano i Obafemi'm Marins'ie...obaj gracze zdobyli hat-tricka w meczach swych reprezentacji...dla Adriano to 2 hat-trick z rzedu :?:
Ehh i tu nie moge sie z toba zgodzic co do tych hattrickow :] Obafemi nie strzelil 3 a 2 bramki w ostatnim meczu swojej reprezetacji. Sam przynał ze nie pamieta zeby trafial do siatki 3 razy, pamieta tylko dwa :wink: skleroza ?? :lol:

Oto news dt owej sprawy :wink:

Napastnik mediolańskiego Interu i reprezentacji Nigerii - Obafemi Martins we wczorajszym meczu kwalifikacyjnym Mistrzostw Świata przeciwko Algerii zdobył dwie czy trzy bramki? Różne źródła podają różne informacje. Włoscy dziennikarze postanowili rozwiązać tą zagadkę.

"Nie wiem kiedy zdobyłem trzeciego gola."- śmieje się Martins."Prawda jest taka, że strzeliłem dwie bramki. To był piękny mecz. Teraz jesteśmy o krok od Mundialu. Musimy wygrać najbliższy mecz. Czuję się dobrze, a fakt, że niektórzy podają, że strzeliłem trzy bramki, oznacza, że wielu dobrze mi życzy. Zatem następne gole strzelę dla Interu."- stwierdził.

InterMediolan.Pl

hehe :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 wrz 2005, 19:37

Co nie zmienia fakty że Obi jest w dobrej formie i ten duet będzie groźny i to bardzo.Co nie zmienia faktu że Gila-Szewa i tak jest lepszy :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”