damy 30 baniek i dorzucimy zlatana
villa spoko, zawsze go widzialem w barcelonie, ale po transferze ibry rok temu nie bardzo wiem jak to pogodzic. pewnie plota i tak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 21 kwie 2010, 19:38
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 21 kwie 2010, 20:11
zawsze może robić za lewego napastnika, nawet jak miałby grać typową 9 to też dobrze. Trzeba powiększać naszą kadrę, bo teraźniejsze kłopoty są przez brak zmiennikówpasza pisze:http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=31794
damy 30 baniek i dorzucimy zlatana![]()
villa spoko, zawsze go widzialem w barcelonie, ale po transferze ibry rok temu nie bardzo wiem jak to pogodzic. pewnie plota i tak
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 kwie 2010, 21:45
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 22 kwie 2010, 15:57
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 22 kwie 2010, 18:49
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 22 kwie 2010, 19:39
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 kwie 2010, 19:53
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 kwie 2010, 20:13
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 22 kwie 2010, 21:05
zadne powazny dziennik nawet wzmianki o tym nie dal,zrobil tak jedynie kataloński tygodnik sportowy Gol,ktorego wiarygodnosc mozna porownac do faktuvilla zostal wyciagmniety jako typowy hit
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 22 kwie 2010, 21:22
gruchalbn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 kwie 2010, 21:34
Boże uchowajgruchalbn pisze:A jeżeli już po woli rozkręca się temat transferowych plotek co myślicie o potencjalnym transferze Mario Balotelliego do nas?
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 22 kwie 2010, 21:44
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 kwie 2010, 22:00
On podobno sporo kasy chce, naprawdę sporo. Jeśli by się nie leczył po pól sezonu i wrócił do formy jak Chelsea zaczął prowadzić Jose to jakaś alternatywa to może i jest, ale ja jestem osobiście na nie.pasza pisze:cole nie ma byc zadnym crackiem. jest za darmo i jest blyskotliwy. to nie moze byc zly transfer, nawet jak na minute na boisko nie wejdzie, to warto zaryzykowac, zreszta co to za ryzyko jak za darmo jest?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 22 kwie 2010, 22:02
tak wiemy wiemy sezonowcu za dyche...alves.... nie pisac jego nazwiska bo mi cisnienie podnosi
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 kwie 2010, 22:04
czyli po najprostszej linii oporu.ludzie ograrnijcie sie i przestancie ze zlatana (ktory gra dobrze i zapewnil nam wiele punktow,strzelal wazne gole w lm) robic patalacha i tworce wszystkich nieszczesc
tak trudno dostrzec,ze tak wielce teskniony przez was etulek swoje mityczne,wspaniale 30 goli strzelil dopiero po paru latach gry w hiszpanii
jak juz zaczales porownywac to Eto tego nie robil? Oczywiscie ze nam pare punktow zapewnil chyba od tego jest. Gole w LM tez fajnie tylko czy nasza 9 jest od czegos innego?tory gra dobrze i zapewnil nam wiele punktow,strzelal wazne gole w lm
nikt nigdy nie mowil ze jest patalachem. Tak samo zdajemy sobie sprawe ze jest uzalezniony do Xaviego czy Iniesty ale zaraz zaraz czy Ibra nas nie kosztowal wlasnie ok 60 baniek zeby nie byc jak Eto w takim samym stopniu zaleznym od innych.robic patalacha i tworce wszystkich nieszczesc
A Ibra zeby strzrelic gola w LM ile czekal? mozna tak sobie porownywac tylko po co?tak trudno dostrzec,ze tak wielce teskniony przez was etulek swoje mityczne,wspaniale 30 goli strzelil dopiero po paru latach gry w hiszpanii
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio