Może Bayern byłby zainteresowany Flaminim przy okazji.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 29 maja 2011, 14:55
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 maja 2011, 19:27
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 29 maja 2011, 19:35
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 maja 2011, 19:38
Też tak uważam i pisałem już o tym wcześniej. Z tym, że trzeba brać pod uwagę to jaki pomocnik do nas trafi i wtedy patrzeć czy będzie miejsce dla Gęsi. Co do Pastore chłopak ma 22 lata i gra w klubie, który trenera zmienia jak skarpetki i ogólnie gra bardzo nie równie. Javier to olbrzymi potencjał i lepszy klub, dobrze poukładany i taki który mu zaufa sporo zyska.Myślę, że jak tylko pojawi się opcja ściągniecia 2 gracza bez paszportu to Ganso znajdzie się szybko w Milanie. Wszystko już chyba zaszło za daleko, żeby nagle Milan zrezygnował z niego.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czaro09v » 29 maja 2011, 19:46
Nebula RN pisze:Myślę, że jak tylko pojawi się opcja ściągniecia 2 gracza bez paszportu to Ganso znajdzie się szybko w Milanie. Wszystko już chyba zaszło za daleko, żeby nagle Milan zrezygnował z niego.
czaro09v

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 maja 2011, 22:43
"Nadal jestem do dyspozycji. Jedyną rzeczą, jaka mnie teraz boli, jest to, że po zmianie selekcjonera nie dostałem ani jednego powołania".

Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 7:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2011, 10:30
Jeżeli to prawda to bardzo fajnie. Skoro żądają 40 mln, ale są skłonni do negocjacji co jakieś 35 mln mogłoby wystarczyć a tyle Barcelona byłaby IMO skłonna wydać. Wenger chyba nie zrobi Cescowi takiego świństwa, że dla Barcelony cena będzie wyższa niż dla Milanumete pisze:Co do Cesca to ponoć Galliani nawiązał osobiście pierwsze kontakty z Arsenalem i żądają oni 40 mln za swojego kapitana i są skłonni do negocjacji.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 10:34
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 maja 2011, 10:40
Zakladamy, ze kupujecie Fabregasa. Daje gora pol roku i zaczyna sie telenowela z jego odejsciem do Barcelony. Jak dla mnie troche niepewna inwestycja, jeszcze do tego Hiszpan w Serie a.mete pisze:Właśnie się zastanawiałem nad tym. Nie sądzisz, że Wenger mógłby zrobić psikusa Barcelonie? Galliani mimo wszystko działa bardziej pokojowa niż Barcelona i jej gracze.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2011, 10:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 10:48
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 maja 2011, 10:48
Transfery wewnątrz ligi zawsze są trochę wyższe, w Anglii absurdalne wręcz.fieldy pisze:Bo np 35 mln euro to jakiś niesmaczny żart, w obliczu np 35 mln funtów za Carrolla
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 maja 2011, 10:50
Nie ma sensu porównywać porównywać tych transferów jeżeli dojdzie do sprzedaży Cesca.Bo np 35 mln euro to jakiś niesmaczny żart, w obliczu np 35 mln funtów za Carrolla
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2011, 11:02
To jak to jest z Milanem, bo ja już się gubię. NIe ma szans na walkę o LM, czy ma ? Bo różne osoby różnie piszą, a ja się w SerieA nie orientujęmete pisze: My też mamy arguementy, które mogą go przekonać: status absolutnej gwiazdy zespołu, pewne miejsce w pierwszej jedenastce, walka o najwyższe trofea i Galliani może mu zagwarantować, że za rok czy dwa gdy Xavi będzie się zbliżał do emerytury nie będzie mu robił problemów z odejściem.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio