Jeszcze nieSalas11 pisze:Cześć, wypłacili Wam już zwroty podatkowe?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 cze 2011, 14:19
Jeszcze nieSalas11 pisze:Cześć, wypłacili Wam już zwroty podatkowe?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 cze 2011, 15:00
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 cze 2011, 15:03
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 cze 2011, 15:09
Toż to tydzień wakacji za granicąDr.Football1 pisze:Zwrot ? Ja w tym rok bede musial jeszcze doplacic 500 ojrakow
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 cze 2011, 15:10
Toż to 2tyg. wakacji w kraju, ja bym nie wyjeżdżałSalas11 pisze:Toż to tydzień wakacji za granicąDr.Football1 pisze:Zwrot ? Ja w tym rok bede musial jeszcze doplacic 500 ojrakowJa bym nie płacił
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 cze 2011, 17:27
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2011, 17:27
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 05 cze 2011, 17:27
Ja nie oglądanm bo musiałem rodzinie komunie włączyćsbQ pisze:Ilu jest kibiców na Pol - Arg? Bo Nadala oglądałem, ale zasnąłem i teraz się obudziłem, no i nie wiem o co chodzi
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 cze 2011, 21:27
Góra 12 tys.Magnum pisze:Podobno ok. 15 tys.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 cze 2011, 21:47
Doping iście fantastyczny, funkcjonujący właściwie wyłącznie przy kilku akcjach kąśliwych. Reszta czasu to raczej szum wynikający bardziej z gadaniny na krzesełkach co trudno dopingiem nazwać.franz pisze:Góra 12 tys.Magnum pisze:Podobno ok. 15 tys.
Za to doping fantastyczny - a popcorn pyszny.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 05 cze 2011, 21:51
Można zażartować, że wreszcie zawitał do nas doping rodem z zachodniej Europy. Atmosfera dzisiejszego spotkania przypominała mi grobowy klimat na Camp Nou czyli okrzyki i oklaski wynikające z udanych zagrań (niektórych) i bramek. Oby tak dalej !Doping iście fantastyczny, funkcjonujący właściwie wyłącznie przy kilku akcjach kąśliwych
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2011, 21:54
Na Camp Nou gwiżdżą zawsze, jak Barca nie ma piłki. Gwiżdżą też, gdy zawodnik jest kontuzjowany i wyrzuca piłkę na aut. Jeszcze do tego nam trochę brakuje.Marco_Van_Basten pisze:Można zażartować, że wreszcie zawitał do nas doping rodem z zachodniej Europy. Atmosfera dzisiejszego spotkania przypominała mi grobowy klimat na Camp Nou czyli okrzyki i oklaski wynikające z udanych zagrań (niektórych) i bramek. Oby tak dalej !Doping iście fantastyczny, funkcjonujący właściwie wyłącznie przy kilku akcjach kąśliwych
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 cze 2011, 21:55
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 cze 2011, 21:58
Ja...Wygrał Gienek,2 Szpak który zaśpiewa na Orange Festival 3 Szulc która została z niczym...A w/g mnie najlepiej zaśpiewała w finale...Ale dobrze że przynajmniej Szpak nie wygrałlisek_chz pisze:Oglądał ktoś finał X Factor?
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 05 cze 2011, 21:59
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio