Na kaca zawsze spac nie mogeSalas11 pisze:Idźże Ty już spać, a nie spamujesz po nocach gdzie się da

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2011, 2:23
Na kaca zawsze spac nie mogeSalas11 pisze:Idźże Ty już spać, a nie spamujesz po nocach gdzie się da
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 cze 2011, 2:27
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 cze 2011, 2:29
Jakie zaległości? Wczoraj też pieprzyłeś farmazony na forumDr.Football1 pisze:Na kaca zawsze spac nie mogeWczoraj troche popilem to dzisiaj trzeba odrobic forumowe zaleglosci
Chyba botembartbuks pisze:Dr.Football1 nie słuchaj go! Sam nie śpi, tylko czatuje! Pewnie liczy, że zostanie modem
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 cze 2011, 2:31
Hahahahaha! To Cię podsumowałSalas11 pisze:Wczoraj też pieprzyłeś farmazony na forum
U-bota to możemy wypić, jak chceszSalas11 pisze:Chyba botem
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2011, 2:32
No wlasnie... Insomniak jeden tylko czyha,zeby gdzie tu posta nabic,a innych probuje prostowacbartbuks pisze:Dr.Football1 nie słuchaj go! Sam nie śpi, tylko czatuje! Pewnie liczy, że zostanie modem
Do niczego sie nie przyznajeJakie zaległości? Wczoraj też pieprzyłeś farmazony na forum Ja Bułgar Ci to mówię.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 cze 2011, 2:36
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 cze 2011, 2:36
Za stary już jestem na takie zabawy, wątroba niedomagabartbuks pisze:U-bota to możemy wypić, jak chcesz
Mówiłem że będzie głupa rżnął, mówiłemDr.Football1 pisze:Do niczego sie nie przyznajeOficjalnie mnie wczoraj na forum nie bylo
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2011, 2:41
Nie smiej sie dziadku z cudzego wypadkuMówiłem że będzie głupa rżnął, mówiłem

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 cze 2011, 2:44
Co palnąłem? To Ty wyznawałeś miłość CzarnogórzeDr.Football1 pisze:Nie smiej sie dziadku z cudzego wypadkuPrzejrzalem teraz wczorajsze posty i rzeczywiscie cos takiego palnales
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2011, 2:48
Oj tam oj tamCo palnąłem? To Ty wyznawałeś miłość Czarnogórze
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 cze 2011, 2:55
Sporo masz tych futbolowych miłości jak się okazuje, skończysz gorzej niż GiggsDr.Football1 pisze:Wy przez caly rok kochacie te swoje Intery,Barcelony czy inne Arsenale to ja przez jeden dzien moge kochac Czarnogore![]()
Tak tak... Teraz to ja jestem złym glinąDr.Football1 pisze:Nie mowilem,ze Salas tylko czeka,zeby sobie posta nabic
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2011, 2:59
Bo ja w ogole kocham futbolSporo masz tych futbolowych miłości jak się okazuje, skończysz gorzej niż Giggs
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 cze 2011, 3:02
Raczej szokująca, bo nie sądzę by Giggs doczekał sie po tych rewelacjach jakiegoś współczucia czy zrozumienia. Niewielu jest piłkarzy, których szanuję tak na boisku jak i poza nim. Ryana szanować mogę już tylko za aspekt czysto sportowyDr.Football1 pisze:A tak na serio to z Giggsem przykra sprawa...
Dobranoc... albo nie. Czemu miałbym Ci dobrze życzyć po tych wszystkich Bułgarach?Dr.Football1 pisze:Na mnie juz pora. Ide lulku. Dobranoc Salas,zycze szczescia w leczeniu bezsennosci
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 cze 2011, 3:16
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 cze 2011, 11:50
Dużo Ci jeszcze zostało? U mnie 2. W najbliższą środę i następną środę. Już się nie mogę doczekać. Już tyle planów mam co będę robił jak się skończy...Morrow pisze:Ta sesja mnie zabije...
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio