jesli uwazasz ze Real Madryt jest slaby, to nawet nie chce pisac jak slabe sa druzyny, ktore sa nizej w tabeliKoby~FCBM pisze:Real aktualnie jest słaby i nie zaprzeczysz temu! A
Pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:42
jesli uwazasz ze Real Madryt jest slaby, to nawet nie chce pisac jak slabe sa druzyny, ktore sa nizej w tabeliKoby~FCBM pisze:Real aktualnie jest słaby i nie zaprzeczysz temu! A
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 05 kwie 2005, 14:45
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 14:50
Koby~FCBM pisze:dla twojej wiadomości to 9 lat interesuje sie piłką. A meczy to w bundeslidze sporo widziałem i rosicky grał słabo zresztą sprawdź sobie w notach kickera zawsze najsłabszy na boisku. A co może Real nie jest słaby? Ty sie weź puknij w łeb człowieku! Trzeba umiec spojrzec krytycznym okiem na swój klub i swojich piłkarzy ty tego nie potrafisz zrobić! Może mi powiesz że Raul ronaldo i Beckham to najlepsi piłkarze świata? Śmieszny jestes. Real aktualnie jest słaby i nie zaprzeczysz temu! A ta trójka gra w każdym meczu realu bardzo słabo!
Kuchar pisze:przereklamowani są:
L. Figo
Ronaldo
Maxi Lopez
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 14:56
Koby~FCBM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 kwie 2005, 15:04
Ad 1. Hiszpańska nie jest nasłabsza tylko trafiła albo na lepsze drużyny albo mieli hmmmm pecha... A najsłabsza jest liga polska, bo nikt sie nie zakwalifikował do fazy grupowejKoby~FCBM pisze:Zapomniałes o kilku drobiazgach:
1. Liga hiszpańska jest najsłabsza i nie sztuka jest tam strzelac gole ( o czym świadczy ten sezon żadnej ekipy z Hiszpani w ćwiercfinale ligi mistrzów)
2. Realowi zawsze mocno dopisuje szczescie. Gdyby szcześcia nie miał to by był gdzies na 8 miejscu.
3. Real absolutnie nie zasłuzył na wyjście z grupy w tej edycji Champions League ( dopisało im tylko i wyłącznie szczeście).
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 15:05
Koby~FCBM pisze:Zapomniałes o kilku drobiazgach:
1. Liga hiszpańska jest najsłabsza i nie sztuka jest tam strzelac gole ( o czym świadczy ten sezon żadnej ekipy z Hiszpani w ćwiercfinale ligi mistrzów)
2. Realowi zawsze mocno dopisuje szczescie. Gdyby szcześcia nie miał to by był gdzies na 8 miejscu.
3. Real absolutnie nie zasłuzył na wyjście z grupy w tej edycji Champions League ( dopisało im tylko i wyłącznie szczeście).
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 15:25
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2005, 15:30
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 15:32
Corinthians pisze:Dlaczego wszyscy w tym temacie kierują się sentymentami???? Wszyscy piszą, że przereklamowani są R.Carlos, Figo, Zidane, Raul, przecież to najwięksi piłkarze ostatnich 10lat!!!!!! Jak mozna coś takiego pisać???!!! To, że ktoś nie lubi Realu, to nie znaczy, że w tym klubie grają najbardziej przereklamowani piłkarze!! Niektórzy zachowują się tak jakby dopiero od miesiąca interesowali się futbolem! Czy wiecie co znaczy PRZEREKLAMOWANY??? Przereklamowany to nie znaczy bez formy!!! to jest całkiem co innego! Przereklamowanym piłkarzem może być tylko Beckham, bo jak przechodził do Realu, to wszyscy wierzyli, że to jest jakiś król futbolu, a okazało się, że to zwykły szpaner i dzieciorób!
Niggaz pisze:Koby~FCBM wypisuje tutaj bardzo ciekawe rzeczyAż mnie ciarki przechodzą na samą myśl, że to wszystko prawda a jak może być inaczej skoro wszystkie te stwierdzenia poparte są zdobywaną przez 9 lat wiedzą o piłce
![]()
Staram się zachować spokój i nie śmiać się (miałem się uspokoić po ostatnich dniach na forum) ale nie mogę. Figo przereklamowany
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liga hiszpańska najsłabsza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wogóle to nie będe się chyba niepotrzebnie frustrował tylko podpisuje się pod opinią Smitu. Ciekaw jestem skąd czerpałeś tą wiedzą i jak rozumiesz pojęcie przereklamowany.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 05 kwie 2005, 15:40
ale co to wogule maKoby~FCBM pisze:ja powiem jacy sa najbardziej przereklamowanie piłkarze wg. mnie
oczywiście Beckham
uzasadniac nie trzeba
zdziwiłem sie że niekt tu jeszcze go nie napisał Raul
ten zawodnik w ostatnich latach gra gorzej niz jakiś polski drugoligowiec a wszyscy nadal uwazaja go za dobrego! To juz jest przesada bo raul nie zasługuje na gre w realu na pewno ( mimo iz to obecnie mizerny klub) a ciągle gra w pierwszym składzie. On uważa sie za wielka gwiazde a teraz tylko potrafi dostawiac noge chrzanic dobre sytuacje i symulować faule!
Ronaldo
jedyne w czym jest dobry to w jedzeniu hamburgerów. jest ociezały powolny i wogle nie biega po boisku jak nie ma piłki a jak ja juz ma to też jest mu ciężko ruszyc tłusta dupe żeby samemu stworzyc sobie sytuacje( a kiedys potrafił ograc nawet kilku graczy). Mimo jego słabej gry od poczatku transferu do realu to wiele osób wciąz sądzi że jest dobry!
Rosicky
Ten zawodnik zapowiadał sie bardzo dobrze ale przez ostatnie lata wogle sie nie rozwinął a w ostatnich dwóch sezonach grał jak ostatni patałach. Mimo jego karygodnie słabej gry wciąz go ludzie bronia. Jak on może byc dobry? Wystarczy tylko spojrzec na pozycje Borussi w lidze a Rosicky jest zawsze najsłabszym ogniwem na boisku!
Beletti , Jankulovski
Wpisałem ich razem gdyż graja podobnie. Popełniaja całą mase błędów w obronie oraz graja bardzo niedokładnie ( a często zapędzają sie pod pole karne rywala).
Rooney , Baros
Zawodnicy grający nie dośc że słabo to jeszcze nieskutecznie( szczególnie w przypadku Barosa.)
No ito chyba tyle jak mi sie cos przypomni to dopisze.
NowakKamil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 15:50
Koby~FCBM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 15:56
Koby~FCBM pisze:Niggaz pisze:[na forum) Figo przereklamowany [
Gdzie tak napisałem? To jak wyjasnisz fakt że hiszpańskie zespoły dostaja od 3 najwiekszych lig świata w dupe? Szczególnie niemieckie zespoły leja jak chca hiszpańskie a włoskie i angielski tez niewiele odstaja od niemieckich! Jak wyjasnisz fakt że Hiszpania nie ma zadnych znaczących sukcesów na arenie międzynarodowej?( 0 tytułów mistrzostw świata i Europy) wiec jak [k****] hiszpanie zaspoły i reprezentacja nie sa najsłabszie jak statystyki wyraźnie mówia że są! ( chodzi mu tu o 4 najsilniejsze ligi Europy niemiecka angielska włoska hiszpańska)
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 kwie 2005, 16:23
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 16:24
niemieckie druzyny (poza bayernem) poodpadaly i to szybkosmitu pisze:niemieckie zespoly beuhehehehehe:twisted
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 16:26
Koby~FCBM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio