Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:42

Koby~FCBM pisze:Real aktualnie jest słaby i nie zaprzeczysz temu! A
jesli uwazasz ze Real Madryt jest slaby, to nawet nie chce pisac jak slabe sa druzyny, ktore sa nizej w tabeli :D np. Valencia, Villareal, czy Deportivo :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 05 kwie 2005, 14:45

przereklamowani są:
:arrow: L. Figo
:arrow: Ronaldo
:arrow: Maxi Lopez

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 14:50

Koby~FCBM pisze:dla twojej wiadomości to 9 lat interesuje sie piłką. A meczy to w bundeslidze sporo widziałem i rosicky grał słabo zresztą sprawdź sobie w notach kickera zawsze najsłabszy na boisku. A co może Real nie jest słaby? Ty sie weź puknij w łeb człowieku! Trzeba umiec spojrzec krytycznym okiem na swój klub i swojich piłkarzy ty tego nie potrafisz zrobić! Może mi powiesz że Raul ronaldo i Beckham to najlepsi piłkarze świata? Śmieszny jestes. Real aktualnie jest słaby i nie zaprzeczysz temu! A ta trójka gra w każdym meczu realu bardzo słabo!

rozumiesz pojecia, albo inaczej rozrozniasz pojecia - grac slabo, - byc przereklamowanym ??!!, hehe 9 lat pilka sie interesowac i .. :twisted: :twisted: :twisted: ehhh, no a co do not kickera, :roll: porownalbym je do the sun :twisted: :roll: 8) hehe real slaby no ok ok nawet beznadziejny :cry: szkoda tylko ze drugie miejsce w primera division :? 1/8 ligi mistrzow, polfinal copa del rey, 8 pucharow (jak nie wiecej) w przeciagu 7 lat :cry: :cry: boze jacy oni beznadziejny :oops:

Kuchar pisze:przereklamowani są:
:arrow: L. Figo
:arrow: Maxi Lopez

ehhh kolejny wielkie stwierdzenie hahahaha, raz ronaldo najlepszy pilkarz swiata razy DWA, mistrz swiata razy DWA, v-ce mistrz swiaty razy RAZ, krol strzelcow PD,SERIE A, EREDIVISIE,LIGI BRAZYLISKIEJ, jeden z najdrozszych pilkarzy swiata, krol strzelcow mundialu, 3 w klasyfikacji strzelcow najwiekszej ilosci bramek na mundialu, czlowiek ktory w pojedynke pokonal niemcow, mozna tak dlugo jeszcze, no ale racja przereklamowany jak diabli :twisted: :twisted: kompletne zero !!!!

figo, hmmm najlepszy pilkarz swiata razy RAZ, najlepszy pilkarz europy razy RAZ, final i polfinal Euro, jeden z najdrozszych pilkarzy swiata, przez wielu uwazany jednym z najlepszych skrzydlowych w historii pilki noznej, zdobywca ligi mistrzow, mistrzostw hiszpani, super pucharu europy i tutaj rownierz mozna jeszcze dlugo no ale coz przereklamowany jak diabli :twisted: :oops: :cry:

maxi lopez, no tak dzieciak dopiero co sie wybil i juz skazany na porazke, lepiej go zywcem pochowac, albo niech na emeryte przejdzie bo do gry to on sie nie nadaje :? bohater kataloni w pierwszym meczu z chelsea, jako swiezutki nabytek, w debiucie :oops: ehhh spalic zywcem go bedzie trzeba zeby sie nei meczyl takimi opiniami :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2005, 14:57 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 14:56

Zapomniałes o kilku drobiazgach:
1. Liga hiszpańska jest najsłabsza i nie sztuka jest tam strzelac gole ( o czym świadczy ten sezon żadnej ekipy z Hiszpani w ćwiercfinale ligi mistrzów)
2. Realowi zawsze mocno dopisuje szczescie. Gdyby szcześcia nie miał to by był gdzies na 8 miejscu.
3. Real absolutnie nie zasłuzył na wyjście z grupy w tej edycji Champions League ( dopisało im tylko i wyłącznie szczeście).

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 kwie 2005, 15:04

Koby~FCBM pisze:Zapomniałes o kilku drobiazgach:
1. Liga hiszpańska jest najsłabsza i nie sztuka jest tam strzelac gole ( o czym świadczy ten sezon żadnej ekipy z Hiszpani w ćwiercfinale ligi mistrzów)
2. Realowi zawsze mocno dopisuje szczescie. Gdyby szcześcia nie miał to by był gdzies na 8 miejscu.
3. Real absolutnie nie zasłuzył na wyjście z grupy w tej edycji Champions League ( dopisało im tylko i wyłącznie szczeście).
Ad 1. Hiszpańska nie jest nasłabsza tylko trafiła albo na lepsze drużyny albo mieli hmmmm pecha... A najsłabsza jest liga polska, bo nikt sie nie zakwalifikował do fazy grupowej :wink:
Ad 2. Taaaa... moze nie lubie Realu, ale wiem ze fuksa to oni nie mieli. Może strzasznie się meczą z średnimi zespołami ale wygrywają i mają 2 miejsce w lidze, a to o czymś świadczy.
Ad 3. Na wyjście z grup LM nie zasłużyło Porto bo inne drużyny(te które miały 3 miejsce w grupie) z innych grup miały więcej punktów niż Porto i się niezakwalifikowały :!:
Troch eodbiegamy od tematu :wink:
Ale najbardziej przereklamowani są:
:arrow: Backham
:arrow: Roberto Carlos
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2005, 15:07 przez metol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 15:05

Koby~FCBM pisze:Zapomniałes o kilku drobiazgach:

łoojjj jaka ta twoja wiedza zdobyta przez 9 lat jest potezna :roll: :twisted: :twisted: :twisted: hahahahaha

co do sily Primera Division nie ma sensu sie wypowiadac

co do szczescia, hahaha, szczescie sprzyja lepszym np taka barca ma go jescze wiecej niz real i sa pierwsi

co do zaslugiwania a kto niby zasluzyl ??

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 kwie 2005, 15:25

Dlaczego wszyscy w tym temacie kierują się sentymentami???? Wszyscy piszą, że przereklamowani są R.Carlos, Figo, Zidane, Raul, przecież to najwięksi piłkarze ostatnich 10lat!!!!!! Jak mozna coś takiego pisać???!!! To, że ktoś nie lubi Realu, to nie znaczy, że w tym klubie grają najbardziej przereklamowani piłkarze!! Niektórzy zachowują się tak jakby dopiero od miesiąca interesowali się futbolem! Czy wiecie co znaczy PRZEREKLAMOWANY??? Przereklamowany to nie znaczy bez formy!!! to jest całkiem co innego! Przereklamowanym piłkarzem może być tylko Beckham, bo jak przechodził do Realu, to wszyscy wierzyli, że to jest jakiś król futbolu, a okazało się, że to zwykły szpaner i dzieciorób!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 kwie 2005, 15:30

Koby~FCBM wypisuje tutaj bardzo ciekawe rzeczy :roll: Aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl, że to wszystko prawda a jak może być inaczej skoro wszystkie te stwierdzenia poparte są zdobywaną przez 9 lat wiedzą o piłce :roll: :wink: Staram się zachować spokój i nie śmiać się (miałem się uspokoić po ostatnich dniach na forum) ale nie mogę. Figo przereklamowany :!: :?: :idea: :roll: :shock: :lol: Liga hiszpańska najsłabsza :!: :?: :idea: :roll: :shock: :lol:
Wogóle to nie będe się chyba niepotrzebnie frustrował tylko podpisuje się pod opinią Smitu. Ciekaw jestem skąd czerpałeś tą wiedzą i jak rozumiesz pojęcie przereklamowany.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 15:32

Corinthians pisze:Dlaczego wszyscy w tym temacie kierują się sentymentami???? Wszyscy piszą, że przereklamowani są R.Carlos, Figo, Zidane, Raul, przecież to najwięksi piłkarze ostatnich 10lat!!!!!! Jak mozna coś takiego pisać???!!! To, że ktoś nie lubi Realu, to nie znaczy, że w tym klubie grają najbardziej przereklamowani piłkarze!! Niektórzy zachowują się tak jakby dopiero od miesiąca interesowali się futbolem! Czy wiecie co znaczy PRZEREKLAMOWANY??? Przereklamowany to nie znaczy bez formy!!! to jest całkiem co innego! Przereklamowanym piłkarzem może być tylko Beckham, bo jak przechodził do Realu, to wszyscy wierzyli, że to jest jakiś król futbolu, a okazało się, że to zwykły szpaner i dzieciorób!

ojj nie wszyscy nie obrazaj mnie :oops: :cry: :wink:

coz niektory tv robi wode z mozgu, za duzo moze bravo sport, a moze przemoc w rodzinie, mozliwe tez ze jedynym ich zajeciem jest zabawa reka, hmmm nie wiem, ale to naprawde duzy problem

Niggaz pisze:Koby~FCBM wypisuje tutaj bardzo ciekawe rzeczy :roll: Aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl, że to wszystko prawda a jak może być inaczej skoro wszystkie te stwierdzenia poparte są zdobywaną przez 9 lat wiedzą o piłce :roll: :wink: Staram się zachować spokój i nie śmiać się (miałem się uspokoić po ostatnich dniach na forum) ale nie mogę. Figo przereklamowany :!: :?: :idea: :roll: :shock: :lol: Liga hiszpańska najsłabsza :!: :?: :idea: :roll: :shock: :lol:
Wogóle to nie będe się chyba niepotrzebnie frustrował tylko podpisuje się pod opinią Smitu. Ciekaw jestem skąd czerpałeś tą wiedzą i jak rozumiesz pojęcie przereklamowany.

milo ze sie zgadzamy

ps. w ogole mnie interesuje czy cokolwiek rozumie :twisted: :twisted: a co do wiedzy to moze interesowal sie liga katarska, chinska, kostarykanska i dlatego hiszpanska dla niego tak beznadziejnie slaba jest :wink: :twisted: :twisted: :roll:

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 05 kwie 2005, 15:40

Koby~FCBM pisze:ja powiem jacy sa najbardziej przereklamowanie piłkarze wg. mnie
:arrow: oczywiście Beckham :arrow: uzasadniac nie trzeba
:arrow: zdziwiłem sie że niekt tu jeszcze go nie napisał Raul :arrow: ten zawodnik w ostatnich latach gra gorzej niz jakiś polski drugoligowiec a wszyscy nadal uwazaja go za dobrego! To juz jest przesada bo raul nie zasługuje na gre w realu na pewno ( mimo iz to obecnie mizerny klub) a ciągle gra w pierwszym składzie. On uważa sie za wielka gwiazde a teraz tylko potrafi dostawiac noge chrzanic dobre sytuacje i symulować faule!
:arrow: Ronaldo :arrow: jedyne w czym jest dobry to w jedzeniu hamburgerów. jest ociezały powolny i wogle nie biega po boisku jak nie ma piłki a jak ja juz ma to też jest mu ciężko ruszyc tłusta dupe żeby samemu stworzyc sobie sytuacje( a kiedys potrafił ograc nawet kilku graczy). Mimo jego słabej gry od poczatku transferu do realu to wiele osób wciąz sądzi że jest dobry!
:arrow: Rosicky :arrow: Ten zawodnik zapowiadał sie bardzo dobrze ale przez ostatnie lata wogle sie nie rozwinął a w ostatnich dwóch sezonach grał jak ostatni patałach. Mimo jego karygodnie słabej gry wciąz go ludzie bronia. Jak on może byc dobry? Wystarczy tylko spojrzec na pozycje Borussi w lidze a Rosicky jest zawsze najsłabszym ogniwem na boisku!
:arrow: Beletti , Jankulovski :arrow: Wpisałem ich razem gdyż graja podobnie. Popełniaja całą mase błędów w obronie oraz graja bardzo niedokładnie ( a często zapędzają sie pod pole karne rywala).
:arrow: Rooney , Baros :arrow: Zawodnicy grający nie dośc że słabo to jeszcze nieskutecznie( szczególnie w przypadku Barosa.)
No ito chyba tyle jak mi sie cos przypomni to dopisze.
ale co to wogule ma
do przereklamowanych pilkarzy????

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 15:50

[quote="Niggaz"][na forum) Figo przereklamowany [
Gdzie tak napisałem? To jak wyjasnisz fakt że hiszpańskie zespoły dostaja od 3 najwiekszych lig świata w dupe? Szczególnie niemieckie zespoły leja jak chca hiszpańskie a włoskie i angielski tez niewiele odstaja od niemieckich! Jak wyjasnisz fakt że Hiszpania nie ma zadnych znaczących sukcesów na arenie międzynarodowej?( 0 tytułów mistrzostw świata i Europy) wiec jak [k****] hiszpanie zaspoły i reprezentacja nie sa najsłabszie jak statystyki wyraźnie mówia że są! ( chodzi mu tu o 4 najsilniejsze ligi Europy niemiecka angielska włoska hiszpańska)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 15:56

Koby~FCBM pisze:
Niggaz pisze:[na forum) Figo przereklamowany [
Gdzie tak napisałem? To jak wyjasnisz fakt że hiszpańskie zespoły dostaja od 3 najwiekszych lig świata w dupe? Szczególnie niemieckie zespoły leja jak chca hiszpańskie a włoskie i angielski tez niewiele odstaja od niemieckich! Jak wyjasnisz fakt że Hiszpania nie ma zadnych znaczących sukcesów na arenie międzynarodowej?( 0 tytułów mistrzostw świata i Europy) wiec jak [k****] hiszpanie zaspoły i reprezentacja nie sa najsłabszie jak statystyki wyraźnie mówia że są! ( chodzi mu tu o 4 najsilniejsze ligi Europy niemiecka angielska włoska hiszpańska)

hmmm no to tak, powiesz mi co maja rozgrywki ligowe do reprezentacyjnych ?!?!?!?! w hiszpani graja setki argetynczykow i brazylijczykow, w angli jest na peczki francuzow ?!?!?! widzisz tu jakas logike ?? niemieckie zespoly beuhehehehehe :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 kwie 2005, 16:23

Najbardzoej przereklamowanymi pilkarzami na swiecie sa Ronaldo i Beckham.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8687
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 16:24

smitu pisze:niemieckie zespoly beuhehehehehe :twisted: :twisted
niemieckie druzyny (poza bayernem) poodpadaly i to szybko :D i to w kiepskim stylu (np. Werder) :D

musze przyznac ze ten koles "Koby~FCBM" ma bardziej kontrowersyjne poglady od moich :D:D

Pozdro

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 kwie 2005, 16:26

A to że reprezentacja Hiszpani składa sie z piłkarzy grajacych tylko w Hiszpani więc analogicznie jesli słaba jest reprezentacja to i słaba liga.
Nie radze ci sie śmiac z niemieckich zespołów spójrz lepiej na hiszpanskie:
Aktualny Mistrz Niemiec Werder 2:0 2:1 Aktualny mistrz hiszpani Valencia
7 zespół bundesligi Bayer Leverkusen 3:0 1:1 2 zespół ligi hiszpańskiej Real Madryt
To wyniki z tego sezonu więc jest oczywiste że niemieckie kluby sa silniejsze od hiszpańskich.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”