A tu jeszcze raz piękny gol Grzegorza
Edit
Corinthians pisze:Nie wiem co takiego wyprawiał on w Copa Libertadores
Chodziło oczywiście o klubowe MŚ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lip 2007, 9:13
Corinthians pisze:Nie wiem co takiego wyprawiał on w Copa Libertadores
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 01 lip 2007, 9:23
Podobno realizator zamiast pokazać Króla, gdy ten dostawał pierwsze żółtko, pokazał Strugarka który właśnie zaklął szpetnie po polsku i stąd to zamieszanie. Też się zdziwiłem bo byłem zdania, że to Strugarek dostał żółtko w tym momencie bo chwilę później pozwolił sobie na siarczyste KaMać.Jarzinho pisze:Ja osobiscie nawet nie wiem kiedy dostął pierwsza żółtą kartkę.
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 lip 2007, 9:25
Nie wiem co takiego wyprawiał on w Copa Libertadores. Zdobył dwie bramki przeciwko przeciętnemu Emelecowi. Kiedy Inter wygrywał Copa, to on w ogóle na ławie nie siedział. Nie wiem ile goli zdobył w Brasileirao 2006, nie wiem nawet czy grał już wtedy. Jak tak, to więcej niż 3 gole nie zdobył. Jego talent objawił się tylko podczas Klubowych MŚ i podczas Mistrzostw Ameryki Południowej do lat 20. Teraz rozwija się, bo w 8 kolejkach ligi strzelił 2 gole (cały Inter strzelił 9, więc niezły wynik). Te dwie imprezy nie były na jakims ogromnych poziomie, i czekam aż Pato wykaże się talentem właśnie na takim prestiżowym turnieju na MŚ u-20. Na razie pokoazał jedno wielkie Zero.Sero pisze:Zresztą w lidze czy Copa Libertadores wyprawiał takie rzeczy, że nie jeden piłkarz z Europy może się chować.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lip 2007, 9:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 01 lip 2007, 10:12
Wybronię się tak - mamy grać z taką ambicją i wolą walki jak przez cały mecz z Brazylią:DZatem wniosek nasuwa się sam - tak jak w całym spotkaniu, a tak nie mamy grać
wania89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 01 lip 2007, 11:08
Ale jedna akcja zespołowa, nie pamiętam w której minucie, ale wiem że było kilka podań, któryś z Brazylijczyków przepuścił pilkę między nogami i nasz zespól był całkowicie zagubionyvakabayashi pisze:Brazylijczycy w tym meczu zagrali fatalnie, dryblowali kiedy nie powini, kazdy z nich starał sie wejsc samemu z pilka do bramki, nie maja druzyny
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 01 lip 2007, 11:31
Juv pisze:Ktoś wie czemu nie gra Kerlon ?
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lip 2007, 11:52
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 lip 2007, 12:20
Jak to jest jakiś puchar Brazylii (?) to komentator we wczorajszym meczu coś tam mówił, i nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś tam była mowa o 5 golachCorinthians pisze:Nie wiem ile goli zdobył w Brasileirao 2006
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 01 lip 2007, 12:25
Widziałam tylko ostatnią ćwiartkę meczu i wiele powiedzieć nie mogę, ale statystyki wcale nie były dla nas rewelacyjne. Jeden strzał na bramkę?
Juv pisze:Ktoś wie czemu nie gra Kerlon ?
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 01 lip 2007, 12:46
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 lip 2007, 12:49
Fler pisze:A wie ktos z kad mozna pobrac ty sliczan bramke Krychowiaka ale zeby jakos była dobra
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 01 lip 2007, 12:57
Fler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lip 2007, 13:03
Patrzac na to chlodno i realnie to potrzeba jedynie kropki nad "i" - 4pkt powinny nam dac awans - bowiem przypominam ze 4teamy z 3msc rowniez awansuja do dalszej fazyfutbolowa pisze:Szanse na wyjście z grupy są spore
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 01 lip 2007, 13:14
Tu masz 13 minutowy skrót -> http://eurogoal.pl/news.php?readmore=567Fler pisze:Ja własnie sobie wczesniej zapisałem z tego linku ale jakos nie jest taka dobra a chciałbym miec lepsza i dlatego napisalem bo moze ktos wie skad mozna pobrac w lepszej jakosci
'Del Piero'
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio