Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 12 maja 2006, 14:25
VADER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 maja 2006, 14:36
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZRb » 14 maja 2006, 21:42
ZRb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 14 maja 2006, 22:03
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 maja 2006, 22:36
ZRb pisze:Mysle że awans do pierwszej ligi mamy już prawie pewny
Na waszym miejscu nie byłbym taki pewny. Macie przewagę jedynie sześciu punktów, a co to jest? To naprawdę mało wystarczą dwie wpadki i spadacie niżej, a różnice punktowe niżej są bardzo małe. Jeżeli piłkarze również będą tacy pewni, to ta pewność siebie ich zgubi. Tym bardziej, że teraz trudni przeciwnicy są. [/img]RzuR pisze:RTS do ligi awansuje,co faktycznie jest juz prawie pewne
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 maja 2006, 22:49
Prezes popatrz w terminarz. Ogorki sie skonczyly. Ostatnie 4 kolejki z druzynami z czolowki + grozne Podbeskidzie. Dlatego dobrze ze wczoraj wygrana, mimo kartki dla Kelechiego (swoja droga - podobno z kapelusza, ale nie wiem bo nie widzialem, wiem z opowiadan, wiec nalezy wziac na to poprawkeZRb pisze:Mysle że awans do pierwszej ligi mamy już prawie pewny
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZRb » 14 maja 2006, 22:58
Mnie do takiego zdania przekonuje to, że piłkarzom wkońcu zaczyna zależeć na wynikach, bo w niektórych meczach grali jak amatorzy...Kartka była słuszna, Zeal zrobił ruch łokciem w strone przeciwnika i choć go nie trafił dokładnie to kartka była słuszna, uderzenie przeciwnika zasługuje tylko na to.... Na następny raz Keli będzie wiedział, że musi troche studzić swój zapał do walki...Krzysztof Jarzyna pisze:Prezes popatrz w terminarz. Ogorki sie skonczyly. Ostatnie 4 kolejki z druzynami z czolowki + grozne Podbeskidzie. Dlatego dobrze ze wczoraj wygrana, mimo kartki dla Kelechiego (swoja droga - podobno z kapelusza, ale nie wiem bo nie widzialem, wiem z opowiadan, wiec nalezy wziac na to poprawkeZRb pisze:Mysle że awans do pierwszej ligi mamy już prawie pewny). teraz trzeba wygrac z Polkowicami, ktore w rundzie wiosennej maja... trzeci wynik pod wzgledem zdobytych punktow w lidze
Wiec nie bedzie latwo. No ale mam nadzieje ze sie uda. Musi sie udac. W przyszlym sezonie Mistrz w Łodzi
ZRb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 maja 2006, 23:05
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 19 maja 2006, 21:28
kaka17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 19 maja 2006, 23:14
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 21 maja 2006, 21:27
Tomasz.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 21 maja 2006, 22:19
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 22 maja 2006, 9:13
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 maja 2006, 13:51
Tomasz. pisze:No cóż, ale Widzew ma i tak sporą przewagę nad innymi zespołami i tak dobry zespół raczej jej nie roztrwoni.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 22 maja 2006, 14:35
Tomasz.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio