Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 12

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 lut 2005, 13:51

ja rowniez jestem za tym zeby nazwa druzyny zostala "Borussia Dortmund" lepiej sprzedac stadion na tym duzo zarobia i sprzedanie kluczowych graczy :wink:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 lut 2005, 16:16

rebuzz pisze:kamilo - florian homm zaproponowal taka propozycje ... ale wierz mi ze wtedy wiekszosc fanow odpada... bo nikt z nas nie kibicuje za "FC DORTMUND" tylko za Borussia Dortmund ..... i niech tak zostanie .... jak zmienia nazwe klubu i logo i barwy to to bedzie nowy klub i nie wiem czy bede kibicowac za takim "nowym" klubem .... ja jestem za Borussia...a nie za FC......

a co do wyprzedazy zawodnikow to rosicky , koller , ewerthon , kehl , metzelder odejda prawie na 100% ...... wielka szkoda szczegolnie tych 2 ostatnich ....ale poczekamy zobaczymy.
no doklądnie jak zmienia barwy logo to jzu nie bedzie ta sama druzyna ...

a BVB przypomina mi LAZIO :cry: tez musielismy wyprzedawac nasze gwiazdy :cry: ( dzieki bogu zmienił sie zarzad i chca zatrzymac ich !! )
wiec wam fani BVB zycze ze by wszytsko sie dobrze skonczylo !'
pozdro.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 lut 2005, 16:22

drugi Polak ktory strzela brame Smolarek pokonal bramkarza Mainz w 28 min oby tak dalej Ebi.... :wink: i zarobil zolta kartke :)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 lut 2005, 20:39

rebuzz pisze:kamilo - florian homm zaproponowal taka propozycje ... ale wierz mi ze wtedy wiekszosc fanow odpada... bo nikt z nas nie kibicuje za "FC DORTMUND" tylko za Borussia Dortmund ..... i niech tak zostanie .... jak zmienia nazwe klubu i logo i barwy to to bedzie nowy klub i nie wiem czy bede kibicowac za takim "nowym" klubem .... ja jestem za Borussia...a nie za FC......

a co do wyprzedazy zawodnikow to rosicky , koller , ewerthon , kehl , metzelder odejda prawie na 100% ...... wielka szkoda szczegolnie tych 2 ostatnich ....ale poczekamy zobaczymy.
No zgadzam sie z Tobą masz zupełną racje.
Mam do Ciebie pytanie: Czy wolałbyś (przyjmijmy tylko taką sytuacje nie mowie, że tak musi być), aby Borussia zbankrutowała i została zdegradowana do 4 ligi czy wolałbyś przyjąć te propozycje Homma ??
Pamiętaj, że to tylko teoretyczne pytanie, wcale Wam tego nie życze :wink:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 lut 2005, 21:51

trudne pytanie , ale jakby cos to spadliby do 6 ligi ( tak slyszalem ) .... narazie o tym nie mysle bo szanse na zalatwienie licencji i dotrwanie do konca sezonu sa duze .... zobaczymy do 14 marca bedzie odpowiedz ......narazie swietuje dobry mecz i wygrana z mainz 3-0 :]

pozdro

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 26 lut 2005, 21:56

Szkoda mi tego klubu, bo on ma historię, piłkarzy, tradycję i to coś. Ten Rosicky, bracia Metzedler, Ebi, Koller. Kiedyś Amoroso (musieli sprzedać :( ). Mam nadzieję, że poradzą sobie z problemami, załatają dług, ściągną z powrotem swoje gwiazdy i zdobędą mistrzostwo, które się należy tylko im!!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lut 2005, 0:13

borussia mnie zaskoczyła takim zwyciestwem i przy okazji smolarek zdobył bramke :lol: szkoda ze nie mogłem oglądac tego spotkania !! a tak wogóle to jak smolarek zdobył bramke? ładną chociaż?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 27 lut 2005, 1:07

Rebuzz, a co myślisz o Malte Metzelderze?Czy to talent na miarę brata?Oraz o Brzensce, którego występ z Baya to poprostu nieporozumienie.Zwłaszcza ta sytuacja, w której 2 raz się zamchnął i bodajże Makaay strzelił gola.Co o nich myślisz?

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 27 lut 2005, 9:20

Szkoda mi Borussi, chociaż jej nie kibicuje. Bez niej Liga będzie napewno mniej ciekawa, bo w poprzednich sezonach grali naprawdę nieźle ! Szkoda, że moga zbankrutować ! Dobrze, że teraz wygrali z Mainz, a Smolarek strzelił brameczkę na 1-0 ! Życze Borussi jak najlepiej !

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 9:20

Matle moze byc godnym nastepca brata :wink: Brzenska nadaje sie na 2.Bundeslige... ale wielki talent to Kruska on ma wielka przyszlosc... Dortmund w formie (pomijajac mecz Bayernem :wink: )

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 lut 2005, 11:21

Uchi_UfFy pisze:Rebuzz, a co myślisz o Malte Metzelderze?Czy to talent na miarę brata?Oraz o Brzensce, którego występ z Baya to poprostu nieporozumienie.Zwłaszcza ta sytuacja, w której 2 raz się zamchnął i bodajże Makaay strzelił gola.Co o nich myślisz?
no wiec malte teraz nie grywa w pierwszej 11 ... musi sie chlopak ograc ..ale narazie niczym specjalnym nie imponowal .... zobaczymy mlody jeszcze jest i jest czas na jego sprawdzenie.

a co do brzenski to z bayernem mial najgorszy meczyk w tym sezonie ( jak zreszta cala druzyna ) nie oceniajcie go pochopnie .. i znowu powiem ze jest mlody ... dopiero lapie doswiadczenie ... wczoraj zagral na normalnym poziomie .... narazie utozsamia sie z druzyna i z kibicami i grywa czasem niezle czasem gorsze mecze , ja w nim widze jakis talent na przyszlosc.
luk1208 pisze:a tak wogóle to jak smolarek zdobył bramke? ładną chociaż?
pilka odbila sie od obroncy i dostala sie pod nogi smolarka ..ktory pietka ja sobie przeupscil przed siebie ... i uderzyl z moze 5 metrow ( moze 4 ) w rog bramki w ktorej nie byl bramkarz :) bramka normalna za to radosc po jej strzeleniu bardzo piekna 8)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 lut 2005, 23:12

Panowie bez nadmiernej podniety odnosnie tego 3-0 z Mainz.Wiadomo,ze Bvb nawet w kryzysie musi takie mecze wygrywać.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 28 lut 2005, 14:56

tswidok pisze:Panowie bez nadmiernej podniety odnosnie tego 3-0 z Mainz.
a kto sie podnieca ?
tswidok pisze: Wiadomo,ze Bvb nawet w kryzysie musi takie mecze wygrywać.
jakim kryzysie ? chyba finansowym .. bo na 6 meczy 4 wygrac jeden przegrac i jeden zremisowac to napewno nie kryzys.... :roll: ........

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 lut 2005, 15:06

nie to nie kryzys to dobra forma Dortmundu i sa duze szanse na wskoczenie do pierwszej 10 :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 lut 2005, 19:26

ja licze na bvb w 10 i oby ebi dalej tak strzelal

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”