Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 lut 2005, 13:51
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 lut 2005, 16:16
no doklądnie jak zmienia barwy logo to jzu nie bedzie ta sama druzyna ...rebuzz pisze:kamilo - florian homm zaproponowal taka propozycje ... ale wierz mi ze wtedy wiekszosc fanow odpada... bo nikt z nas nie kibicuje za "FC DORTMUND" tylko za Borussia Dortmund ..... i niech tak zostanie .... jak zmienia nazwe klubu i logo i barwy to to bedzie nowy klub i nie wiem czy bede kibicowac za takim "nowym" klubem .... ja jestem za Borussia...a nie za FC......
a co do wyprzedazy zawodnikow to rosicky , koller , ewerthon , kehl , metzelder odejda prawie na 100% ...... wielka szkoda szczegolnie tych 2 ostatnich ....ale poczekamy zobaczymy.
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 lut 2005, 16:22
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 lut 2005, 20:39
No zgadzam sie z Tobą masz zupełną racje.rebuzz pisze:kamilo - florian homm zaproponowal taka propozycje ... ale wierz mi ze wtedy wiekszosc fanow odpada... bo nikt z nas nie kibicuje za "FC DORTMUND" tylko za Borussia Dortmund ..... i niech tak zostanie .... jak zmienia nazwe klubu i logo i barwy to to bedzie nowy klub i nie wiem czy bede kibicowac za takim "nowym" klubem .... ja jestem za Borussia...a nie za FC......
a co do wyprzedazy zawodnikow to rosicky , koller , ewerthon , kehl , metzelder odejda prawie na 100% ...... wielka szkoda szczegolnie tych 2 ostatnich ....ale poczekamy zobaczymy.
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 lut 2005, 21:51
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 26 lut 2005, 21:56
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 lut 2005, 0:13
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 27 lut 2005, 1:07
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 27 lut 2005, 9:20
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 lut 2005, 9:20
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 lut 2005, 11:21
no wiec malte teraz nie grywa w pierwszej 11 ... musi sie chlopak ograc ..ale narazie niczym specjalnym nie imponowal .... zobaczymy mlody jeszcze jest i jest czas na jego sprawdzenie.Uchi_UfFy pisze:Rebuzz, a co myślisz o Malte Metzelderze?Czy to talent na miarę brata?Oraz o Brzensce, którego występ z Baya to poprostu nieporozumienie.Zwłaszcza ta sytuacja, w której 2 raz się zamchnął i bodajże Makaay strzelił gola.Co o nich myślisz?
pilka odbila sie od obroncy i dostala sie pod nogi smolarka ..ktory pietka ja sobie przeupscil przed siebie ... i uderzyl z moze 5 metrow ( moze 4 ) w rog bramki w ktorej nie byl bramkarzluk1208 pisze:a tak wogóle to jak smolarek zdobył bramke? ładną chociaż?
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 27 lut 2005, 23:12
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 28 lut 2005, 14:56
a kto sie podnieca ?tswidok pisze:Panowie bez nadmiernej podniety odnosnie tego 3-0 z Mainz.
jakim kryzysie ? chyba finansowym .. bo na 6 meczy 4 wygrac jeden przegrac i jeden zremisowac to napewno nie kryzys....tswidok pisze: Wiadomo,ze Bvb nawet w kryzysie musi takie mecze wygrywać.
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 lut 2005, 15:06
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 lut 2005, 19:26
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio