Tutaj wyjasnienie, bo goście przez całą tą rundę nie mogą wejść u nasMARCINNN pisze:Dlaczego ktoś ma przychodzić na mecz nie swojej drużyny skoro kibice Korony nie pojawili się na meczu...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 paź 2005, 21:45
Tutaj wyjasnienie, bo goście przez całą tą rundę nie mogą wejść u nasMARCINNN pisze:Dlaczego ktoś ma przychodzić na mecz nie swojej drużyny skoro kibice Korony nie pojawili się na meczu...
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 24 paź 2005, 21:51
Skoro tak to jakim cudem kibice Panathinaikosu byli na meczu, zjawili się na innym sektorzepiwus pisze:Tutaj wyjasnienie, bo goście przez całą tą rundę nie mogą wejść u nas
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 paź 2005, 21:53
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 24 paź 2005, 22:55
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 paź 2005, 23:04
kibic_korony pisze:A CRACVIA jak miala wspierac Korone chocby zza ogrodzenia dopingujac
Mogę mieć inne zdanie niż nieomylny PS. Ale chyba już 5 czy 6 raz zarzucasz mi błąd. Tylko, że moje 'błedy' wynikają z Twojej nieumiejętności czytania. Napisałem, że pod wzgledem boiskowego chastwa i poziomu sedziowaniakibic_korony pisze:To ja mam pare sprostowan po pierwsze w Przegladzie Sportowym mecz zostal oceniony na 5 gwiazde czyli maksimum, a ty pisales, ze poziom III ligowy - twoj blad
Drastyczna różnica. Prawdziwi królowie, których noty o 1 i o 2 punkty różnią się od konkurentów. Przytłaczająca przewagakibic_korony pisze:Sprzeczales sie rowiez, ze Hermes z Bilskim nie rzadzili w srodku boiska, a tu prosze noty Hermes - 7 Bilu - 6 =13 Golos - 4, Zienczuk - 6 (Barreto - 5)
Czemu nie wpuszczacie kibiców na budowany stadion?kibic_korony pisze:Jeszcze uwazam, ze nie wpuszczanie kibicow druzyny przyjezdnej jest nie fair
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 24 paź 2005, 23:24
Hermes - 7, a Golos - 4, a to glownie rozchodzilo nam sie o Hermesa, chyba znacznie przewyzszyl kadrowiczapiwus pisze: Drastyczna różnica. Prawdziwi królowie, których noty o 1 i o 2 punkty różnią się od konkurentów. Przytłaczająca przewaga .
Mozna i sobie tak wmawiac, jesli nie ma sie odpowiednich argumentow, a ja na twoje argumenty odpowiadam kontrargumentami i chyba tak mozna w nieskonczonoscpiwus pisze: Mogę mieć inne zdanie niż nieomylny PS. Ale chyba już 5 czy 6 raz zarzucasz mi błąd. Tylko, że moje 'błedy' wynikają z Twojej nieumiejętności czytania. Napisałem, że pod wzgledem boiskowego chastwa i poziomu sedziowania .
piwus pisze: Czemu nie wpuszczacie kibiców na budowany stadion?
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 paź 2005, 23:40
Nie to co ta brzydka Wisła, której zachciało się budować zaplecze. Parafrazując: I obiecuję Ci, że jak zapleczę będzie zrobione, a przez pleksi nie będzie się dało przeskoczyć bez rozbiegu, zostanie rozciagnięta siatka zabezpieczajaca przed latającymi przedmiotami, to będzie sprawny sektor gości. W oógle przepraszam, że zarząd pozwolił sobie na taką bezczelność jak budowa czegokolwiek, bo widzę, że Cię to uraziło do głębi. Swoją drogą, to w głównie w trosce o bezpieczeństwo przyjezdnych, ale to nie ważne. Wisła be.kibic_korony pisze:I obiecuje ci, ze jak stadion zostanie oddany do uzytku to napewno nie zabraknie na nim miejsca dla kibicow gosci
Ja nic sobie nie wmawiam. Tak napisałem stronę wcześniej i mozesz sprawdzić. Poza tym zdecyduj się, raz mówisz, że nie używam argumentów, drugim razem, że tak. Zarzucasz mi jakieś błędy, udowadniam Ci, ze nie rozumiesz czytanego przez siebie tekstu, mijają dwa posty, a Ty swoje: "Zrobileś błąd".kibic_korony pisze:Mozna i sobie tak wmawiac, jesli nie ma sie odpowiednich argumentow, a ja na twoje argumenty odpowiadam kontrargumentami i chyba tak mozna w nieskonczonoscNapisałem, że pod wzgledem boiskowego chastwa i poziomu sedziowania .
Mozliwe, ale ja nic nie pisałem o atrakcyjnosci meczu, powtarzam to już 4 raz. Tylko o chamstwie i sędziowaniu na poziomie 3 ligi. Nie o poziomie spotkania.kibic_korony pisze:atrakcyjnosc meczu sklada sie wszystko poczawszy od ilosci brutalnych fauli, jak to powiedziales dosrodkowan w twarz zawodnikow, az po poziom sedziowania.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 24 paź 2005, 23:46
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 23:53
mówisz o tym samym PS które do "11" kolejki Orange Ekstraklasy wybrało na bramkę Fabiańskiego, pomimo jego rażących błędów w meczu ?kibic_korony pisze:To ja mam pare sprostowan po pierwsze w Przegladzie Sportowym mecz zostal oceniony na 5 gwiazde czyli maksimum, a ty pisales, ze poziom III ligowy - twoj blad
Alleluja - wiedziałem, że to kiedyś nastąpi, choć myślałem, że duuużo wcześniej. jak widac piwus walczy z każdym jesli chodzi o Wisełkępiwus pisze:Bez odbioru. Popraw czytanie ze zrozumiem, bo jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 paź 2005, 6:57
nie mielismy jeszcze probnej maturykibic_korony pisze:Ja bardzo dobrze potrafie czytac ze zrozumieniem na probnej maturze mialem 5
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2005, 11:18
hubertd pisze:
a tak odbiegajac od tematu:nie mielismy jeszcze probnej maturykibic_korony pisze:Ja bardzo dobrze potrafie czytac ze zrozumieniem na probnej maturze mialem 5, wiem bo chodze z toba do klasy
LOL
pzdr
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 paź 2005, 14:31
Nawet jakby był sektor dla przyjezdnych to Cracovi by nie było ponieważ nie było by nikogo od nas z ekipy ( bo nie jeżdzą w tej rundzie na wyjazdy ani nie chodzą na mecze w Kielcach ) i zapewne nie przyszedł by nikt.kibic_korony pisze:Ale mam takie pytanie, gdzie ci przyjaciele byli na meczu Wisla - Korona chyba nie powiesz mi, ze mieli za daleko
Zależy kiedy w III lidze gdy Korone przejoł Kolporter frekwencja wynosiła średnio 4000 - 5000 rekord mecz w PP z Legią ponad 10 000 . Ale pamiętam mecze dawniej po 300 osób ale to było jak Korona była blisko IV ligi .piwus pisze:Obiektywna opinia prosto z Kielc. III liga Arrow frekwencja 300-500
Muszę cię zmartwić bo wtym sezonie KORONA nie jeżdzi na wyjazdy pierwszy wyjazd był do Zabrza okolo 150 osób ale jak to określili kibice z Zabrza Emeriten Gang . A szkoda bo bo w zabrzu mogło by być ponad 500 gdyby nie decyzjie pewnych osób .piwus pisze:ze Korona nie chciała, bo pewnie jakieś pojedyncze osobniki pojawiły się incognito.
kibic_korony pisze:A CRACVIA jak miala wspierac Korone chocby zza ogrodzenia dopingujac
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 paź 2005, 14:39
A co mnie obchodzi Korona? Zacznijcie ludzie czytać i nie wyrywajcie zdań z kontekstu.Scyzoryk pisze: Zależy kiedy w III lidze gdy Korone przejoł Kolporter frekwencja wynosiła średnio 4000 - 5000 rekord mecz w PP z Legią ponad 10 000 . Ale pamiętam mecze dawniej po 300 osób ale to było jak Korona była blisko IV ligi .
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 paź 2005, 14:42
piwus pisze:A co mnie obchodzi Korona?
piwus pisze:A co mnie obchodzi Korona?
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 paź 2005, 14:56
Scyzoryk pisze: Czyli wolisz porozmawiać o Cracovi ??
Scyzoryk pisze:A co mnie obchodzi Korona?
TO po co się udzielasz w temacie o Koronie idź do tematu o Wiśle tam też jest zajebiście .
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio