Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 12

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
9%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
26%
Bayern 2020
2
9%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
5
22%
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 12:14

Lol....czemu an tej liscie nie ma Interu a jest OL ?To paranoja... a co do tematu....ciezko teraz jest wytypowac.....Duzo klubow zrobilo switne transfery...nie ma sie co ludzic...ale ja licze na moj Kochany Interek :)

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 12:23

E..... skad...... nie maja szans..... odpadna...... nie zycze im zle....ale odpadna.... takie mam przeczucia:D

sopel_90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sopel_90 » 15 lip 2005, 12:41

tYLKO I WYLACZNIE MANCHESTER UNITED...

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 12:43

Boze Swity po co po kazdym poscie wklejasz jakis rysunek..... moze przeczytasz regulamin laskawie albo sie najpeirw zapoznasz z tym forum.... a nie byle co tutaj piszesz i zasmiecasz....

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 15 lip 2005, 12:46

Juventus albo Chelsea

niestety

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lip 2005, 13:25

No to tak myślę, że w tym roku LM mogą wygrać 2 zespoły, a są to Chelsea i Juve. Chelsea dlatego, że ma bardzo dobry skład, gdzie każdy zna swoją rolą. Grają bardzo rozważnie i mają całkiem niezłego trenera. W dodatku Abramovich sypnie kaską kupi jakiegoś zawodnika i Chelsea stanie się jeszcze niebezpieczniejsza niż w tamtym sezonie. No i Juventus. Zespół jak najbardziej kompletny...praktycznie bez złych stron. Zakup Vieiry powoduje, że najgorsza w poprzednim sezonie pozycja w Juve, czyli partner dla Emersona zostaje wypełniona bardzo dobrym piłkarzem. Myślę, że gra dwoma DMC spowoduje to, że Juve zabierze się zaakcje oskrzydlające, a biorąc pod uwagę to, że duet napastników Ibrahimović - Trezeguet jest bardzo realny będzie to bardzo niebezpieczne. W bramce Juve- Buffon moim zdaniem najlepszy obecnie goelkeeper świata. Obrona praktycznie nie do przejścia, dla mnie transfer Migeula nie jest taki konieczny...wolałbym Bonere. Pomoc- marzenie, w środku dwóch najlepszych DMC świata(nie licząc Makelele) na skrzydłach świetnie dośrodkowujący piłkarze, obdarzeni niezłą szybkością. Atak - nie trzeba Juve Cassano...atak i tak jest świenty... probonowałbym parę Ibra-Treze. W dodatku świetny trener Capello- ten człowiek naprawde wie co robi.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 13:39

Każda druzyna która jest w nakiecie ma aspiracje do wygrania tych rozgrywek. Barcelona będzie bardzo groźna i może zajść daleko . Ale ja licze na ukochany Manchester United i że w tym sezonie znowu zdobędzie potrójną korone. Napewno będą to bardzo ciekawe rozgrywki i moż jakiś czarny koni zwycięzy. Inter napewno nie wygra z ich politką do półfinalu dojsicie to będzie sukces ( nic nie mam do Interu)

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 15 lip 2005, 13:46

Jak dalej będą sprzedawać najlepszych piłakrzy, to mogą mieć kłopoty ze zdobyciem mistrza, a wy tutaj spekulujecie na LM :P

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 lip 2005, 13:51

1.Chelsea
2.Bayern
3.Barca

4.moze Juve

innych kandydatow nie widze

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 14:31

1. Manchester United

2. Ac Milan

3. F.C Barcelona

4. Juventus Turyn

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:01

w moim sercu faworyt jest jeden MAN UNITED i dlatego na nich glosowalem!! ale rozsadek mi mowi ze ManU bedzie musialo walczy z JUVE!! licze ze final bedzie Juve-ManU :)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 15:06

DeViL DaM pisze:w moim sercu faworyt jest jeden MAN UNITED i dlatego na nich glosowalem!! ale rozsadek mi mowi ze ManU bedzie musialo walczy z JUVE!! licze ze final bedzie Juve-ManU :)

Dwa wielkie zespoły w walce o zwycięstwo!! To by był finał!!!! Mógłby byc nawet lepszy od meczu Manchester - Bayern :twisted: z 99r. Marzy mi się taki finał LM.

Pozdrawiam Fanów Juve i United!

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 15:24

Czyzby w tym roku w finale LM nie spotkaly sie dwa wielkie zespoly :P
Marzy mi się aby Liverpool obronił zdobyte trofeum, ale zdaje sobie sprawe, ze bedzie to bardzo, bardzo trudne :roll: .
Tak wiec obstawiam, ze bedzie to Chelsea lub Juvetus. Uwazam jednak, że o naszych typach mozemy mówić wyłacznie jako o przypuszczeniach bo przeciez dwa razy z rzedu LM wygraly zespoly, ktore nie byly zaliczane do grona faworytow. Moze i w tym roku pojaiw sie jakis czarny kon 8)

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:35

Mona_ pisze:Czyzby w tym roku w finale LM nie spotkaly sie dwa wielkie zespoly :P
Marzy mi się aby Liverpool obronił zdobyte trofeum, ale zdaje sobie sprawe, ze bedzie to bardzo, bardzo trudne :roll: .
Tak wiec obstawiam, ze bedzie to Chelsea lub Juvetus. Uwazam jednak, że o naszych typach mozemy mówić wyłacznie jako o przypuszczeniach bo przeciez dwa razy z rzedu LM wygraly zespoly, ktore nie byly zaliczane do grona faworytow. Moze i w tym roku pojaiw sie jakis czarny kon 8)
Wypluj to slowo!! nie moze byc juz czarnego konia!! ja ne chce!! w tym sezonie maja sie spotkac SUPER MOCARSTWA W FINALE!! czyli JUVE I MANU!! to by bylo widowisko!! moze powtorka z 99r? :D o boze to bylo by piekne :) :twisted:

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 15:37

Ja bym chciał, aby w finale spotkały się Bayern Monachium i FC Barcelona :D To by było dopiero przepiekne widowisko :D Tylko nie wiem komu miałbym kibicować w finale :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”