jeśli chodzi o komy... PRECZ Z KLAPKAMI!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 25 gru 2005, 14:11
Mort
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 gru 2005, 14:22
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 gru 2005, 14:51
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 15:37
looooolfutbolowa pisze:Ja do wczoraj miałam Nokię 6610i. Teraz zdaje się być nie do użytku.
Czemu mnie nikt nie oświecił, że telefonu nie suszy się suszarką do włosów, po tym jak wpadla do wanny?![]()
![]()
![]()
Może ktoś chce mi kupić nowy telefon? Zadowolę się nawet Nokią 3310
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 gru 2005, 17:14
No, bo akurat zadzwonił i mi z ręki wypadłmeecik_mks pisze:loooool Smile co ty sie z telefonem kompiesz ? Łypiący heh
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 gru 2005, 17:21
Daj dziewczynie telefon do ręki....futbolowa pisze: No, bo akurat zadzwonił i mi z ręki wypadł![]()
![]()
![]()
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 gru 2005, 17:26
Phi. Męskim szowinizmem mi tu zalatujewazi pisze:Daj dziewczynie telefon do ręki.... Angry2
Napewno zachodzi pleśnią Laughing ale to ni wystarczy, żeby dobrze dzwonił...
A ja miałam SE i mi jakoś do gustu nie przypadł. Robił fatalne zdjęcia i był wielkiwazi pisze:Ja mam Sonny Ericssona K300im jestem zadowolony z niego troche mały wyświetlacz 120x120 ale zdjecia robi nie najgorsze, ma odtwaracz mp3, nagrywa filmy ogólnie telefon bardzo fajny.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 25 gru 2005, 17:36
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 gru 2005, 17:39
Na szczęście to było tylko małe wyśmianie dziewczyny, do szowinisty mi jeszcze .... dalekofutbolowa pisze: Phi. Męskim szowinizmem mi tu zalatuje
Mój jest mały, nie wylatuje z rąk (bez skojarzeńfutbolowa pisze: A ja miałam SE i mi jakoś do gustu nie przypadł. Robił fatalne zdjęcia i był wielki![]()
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 17:45
K300i jest nawet fajny... z tego mp3 nie masz zabardzo co sie cieszycwazi pisze:Daj dziewczynie telefon do ręki....futbolowa pisze: No, bo akurat zadzwonił i mi z ręki wypadł![]()
![]()
![]()
![]()
Napewno zachodzi pleśniąale to ni wystarczy, żeby dobrze dzwonił...
Ja mam Sonny Ericssona K300im jestem zadowolony z niego troche mały wyświetlacz 120x120 ale zdjecia robi nie najgorsze, ma odtwaracz mp3, nagrywa filmy ogólnie telefon bardzo fajny.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 gru 2005, 18:01
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 gru 2005, 18:11
Ale masz takie skłonnościwazi pisze:Na szczęście to było tylko małe wyśmianie dziewczyny, do szowinisty mi jeszcze .... daleko
Ależ skądwazi pisze:(bez skojarzeń Rolling Eyes)
Oowazi pisze:Marzy mi sie NOKIA 6230i..
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 25 gru 2005, 18:21
Nom przyznaje... ma super design, mp3... tylko Nokie maja male wyswieltacze a tego nie lubie...futbolowa pisze:wazi napisał:
Marzy mi sie NOKIA 6230i..
Oo Bardzo dobry wybór - świetny telefonik
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 gru 2005, 18:25
Powiem Ci, że niewiem... Bawiłem sie telefonem kuzyna, NOKIĄ 6230 i super telefonik, on znalazł taką na dysku w Niemczech. Szczęściarz. Ale jak widziałem na Allegro 6230i ma większy wyświetlacz i tam coś jeszcze więcej ale narazie to moge pomarzyć o tym telefonie.meecik_mks pisze:[
P.S Ta Nokia chyba nie ma wymiennej karty ? z tego co wiem... odp
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 sty 2006, 20:36
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio