Kuba Wojewodzki - Strona 12

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 20 mar 2007, 9:32

Jeszcze nie miałem okazji oglądać ostatniego odcinka z Andrzejem L. ale zaraz to zrobię. I dla tych co również nie widzieli tego, oraz wcześniejszych odcinków zamieszczam linka z nimi:
http://www.youtube.com/profile?user=kwadrat miłego oglądania.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 kwie 2007, 17:09

Przed tygodniem był Daniec. Program ogladałem 'jednym okiem' i mi się nawet podobał. Daniec nie pozwalał na 'za dużo' Kubie.
Dziś może być ciekawy odcinek - z tego co widziałem to ma być Meller. Czyli pewnie tematem przewodnim będą 'dupy' i 'picie'. Ale to raczej standard u Kuby. Może dziś o homoseksualistach nie będa dyskutować, choć kto wie. Meller już kiedys był, chyba ... :think: kończą się Kubie pomysły na gości, oj kończą.
Ktoś tam wcześniej zauważył, że jak Kuba rozmawia z jakimś ziomkiem swoim to program mu wychodzi [a może gdzie indziej to słyszałem - nie chce mi się czytać wszystkiego teraz] wiec można sie spodziewać w miarę dobrego odcinka.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 kwie 2007, 17:17

No i oczywiśćie jak zawsze gość Kuby zaśpiewał 'po swojemu' Dwa gołębie, które śpiewała wczęsniej Frykowska :wink: Ja zauważyłem że Kuba umie się z kogoś śmiać tylko jeśli tego kogoś nie ma, a jeśłi jest skimś twarz w twarz to pali głupa...
Zgadzam się z tym że Wojewódzkiemu wychodzą programy kiedy to zaprasza swoich ziomów :) Według mnei najlepszym odcinikiem był ten w którym był Muniek :) Jak rozkimniali :lol: Razem seplenili, zmieniali okulary :lol2: Chociaż ostatnio z jego ziomów był, Rojek (czy jak ma ten z Wików?) i odcinek był nie najlepszy :P
Ja chciałbym zobaczyć u Kuby Ostrego i tak żeby było ekstremalnie to może Villasową :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 kwie 2007, 8:14

Wczorajszy odcinek był znośny i jakoś tak szybko mi zleciał. Wojewódzki zaprezentował się w stroju Borata i było to niezwykłe przeżycie :lol: Szkoda, że Mellerowi się nie udało tego włożyć. Właśnie zauważyliście, że wczoraj nie było Miśka Koterskiego? Za to były "najładniejsze" panienki które wysłały swoje zgłoszenia. Szczerze to tylko te dwie co siedziały na dole były całkiem ładne ale może to wina gustu? :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2007, 11:38

Odcinek nie był zły bo Wojewódzki gadał o tym w czym się najlepiej czuje - o dupach, gejach itp. Po Mellerze można się było tego spodziewać, w sumie po Okupnik też bo w innych tego typu programach też sprawiała wrażenie baaardzo wyluzowanej ale nie spodziewałem się że do programu przyjdzie w szlafroku i z cyckami na wierzchu :roll: Jakimś dziwnym trafem kamerzyści czasem zatrzymywali się na jej dekoldzie 8) Do tego jeszcze dochodzą lachony z całego kraju które mają potrzebę rozbierania... teraz mają swój kalendarz 8)
Moofasa pisze:Ja chciałbym zobaczyć u Kuby (...) Villasową Razz
No to byłby odcinek :heft: Ciekawe o czym by rozmawiali :think:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 02 kwie 2007, 11:45

Bobohawk pisze:Wczorajszy odcinek był znośny i jakoś tak szybko mi zleciał.
On nie był znośny tylko załosny, chyba najgorszy docinek ze wszystkich jakie w widziałem na Polsacie i TVNnie. Kuba jak zwykle ostatnio cały odcinek gadał o seksie, gejach, orgazmach, cyckach, itd. on juz nie potrafi (nie chce) prowadzic z ludzmi normalnej interesujacej rozmowy ten jego program przez swoja monotematycznosc staje sie bardzo nudny.
A i goscie wypadli słabo "Tatiana szybka pupcia" zachwalała swoja płyte ale nie pokazała cycków a juz o szybkiej pupci nawet nie wspomne:( Meller przyszedł i wszyszedł i tyle czyli nuda i nedza. A wystep w gatkach borata to jednyne co Kuba zaprezentował w tym programie, no przepraszam pojawiło tez sie nabijanie z Leppera i Chylińskiej ale oczywiscie gdy oni byli u Kuby ten był grzeczny i miły. W obecnej formie program Kuby jest tak nudny i żałosny ze szkoda czasu na ogladanie go ale sa tacy którym to sie podoba :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 kwie 2007, 11:51

franz :beer:
Zgadzam sie w pelnej rozciaglosci, zreszta juz wczesniej pisalem o tym 8)

Wczoraj ogladalem tylko czesc z Okupnik, a to z tej przycyzny ze akurat ktos chcial to ogladac no i tak wyszlo :?

franz pisze:W obecnej formie program Kuby jest tak nudny i żałosny ze szkoda czasu na ogladanie go ale sa tacy którym to sie podoba
Mysle ze aktualnie ten program trafia do mlodziezy gimnazjalnej -

Bo gadka o murzynskich fallusach, cyckach, gejach i tego typu rzeczach moze i robila furore na pocztaku ale z biegioem czasu jest to coraz bardziej zalosne - no chyba ze ja z wiekiem staje sie coraz to bardziej "dretwy" :o :lol: :think:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2007, 11:56

ja się trochę zawiodłem, bo myślałem, ze jeszcze Kube na cokolwiek stać, jednak po tym co wczoraj zobaczyłem [']
Szkoda, bo kiedyś miał świetne odcinki, nawet jak gościem był ktoś, kogo specjalnie nie lubie. Teraz nawet jak jest ktoś zabawny - to już nie to samo.
Kuba się zachowuje jakby mu na łeb na szyję spadała oglądalnosć. Kiedyś był kontrowersyjny - teraz tylko nieudolnie próbuje.
Biega jak nienormalny po studiu, skacze po płycie z Boratem - ja nie wiem, może coś wział przed nagraniem :D

Nie podobał mi się ten odcinek. Sie zastanawiam, czy następne w ogóle oglądać. Pewnie bedę śledził, bo a nuż coś się trafi śmeisznego - a i tak nie mam nic do roboty o tej porze :D

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 kwie 2007, 12:34

Krótko mówiąc większości program Kuby już się nie podoba, ostro go krytykują, ale jednak dalej oglądają (czy to przez przypadek, czy z nudów). Może to wiara, w to że Wojewódzki się jednak nawróci i będziemy świadkami powrotu do starej koncepcji programu, gdzie zaproszeni goście mogli coś powiedzieć i nie emanował on taką głupotą jak obecnie :roll:

Okupnik promowała się jak mogła, ale do platynowej płyty pewnie jej troszkę braknie :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 kwie 2007, 12:46

Ja Kubę zaprzestałem oglądać od kiedy przeniósł się do TVNu. Widać że brakuje mu już nie tylko pomysłów na dobrych gości ale także na prowadzenie całego programu. Jak już ktoś wspomniał wcześniej- wcześniej był kontrowersyjny a teraz robi z siebie po prostu idiotę. Zero rozmowy na jakiś interesujący temat, same dupy, geje i inne tego typu 'ciekawostki' :roll: Ile można...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 kwie 2007, 14:15

A ja jestem dziecko, jestem niezbyt inteligentny. Dlatego odcinek mi sie podobal. Niektore texyty byly naprawde smieszne. A to jak Kuba zdjal koszule i pokazal, ze nosi stroj Borata non-stop mnie mocno rozweselilo :lol2:

Pewnie mam mózg gimnazjalisty, ale co tam :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2007, 14:28

Ja też się czasem uśmiałem ale to skakanie po płycie i robienie z siebie na siłę kontrowersyjnego aby licznik widzów nie spadał nie bardzo mi się uśmiecha bo widzów można przyciągnąć w inny sposób. A goście wyjątkowo pasowali Wojewódzkiemu bo gadał z nimi o tym o czym ciągle mówi i był w swoim żywiole więc w programie coś się działo i czasem można było się pośmiać. A ta rozmowa z Sandrą też była trochę poniżej pasa i Meller słusznie się zachował że w tym nie uczestniczył a Wojewódzki mimo że jak mówił żartował to potraktował ją jak taką k... Ale jak widać na szczęście nie każda dziewoja lubi machać cyckami.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 02 kwie 2007, 18:23

Tatiana ma fajne cycki! Serio.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 02 kwie 2007, 18:41

Yukasz pisze:
Moofasa pisze:Ja chciałbym zobaczyć u Kuby (...) Villasową Razz
No to byłby odcinek :heft: Ciekawe o czym by rozmawiali :think:
No jak to o czym? O cyckach!

Odcinek raczej z kategorii tych mniej śmiesznych... Żarty na siłę, a jeśli śmieszne to tylko przez swoją głupotę. Zabrakło Koterskiego, a patrzac na to co Wojewodzki ostatnio prezentuje, fragmenty z nim to chyba moja ulubiona część programu... Poza występem w stroju Borata praktycznie nic ciekawego. Czyli w sumie jak zwykle.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 kwie 2007, 21:40

cloner pisze:A ja jestem dziecko, jestem niezbyt inteligentny
I tutaj wyjatkowo sie musze zgodzic z clonerem! :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”