Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 wrz 2005, 20:16
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 wrz 2005, 20:20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 wrz 2005, 21:46
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 wrz 2005, 21:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 wrz 2005, 21:54
Niggaz mam właśnie od niedawna niemal identyczny problem, ale wezme ze 2 razy odśwież i wszystko gra, jednak kiedyś takie coś się nie wyświetlało i było łatwiejNiggaz pisze:Ostatnimi czasy bardzo uciążliwy (u mnie pokazuje się corac częściej) staje się błądhttp://img51.imageshack.us/img51/5161/bd0ef.jpg
Czasami niemalże uniemożliwia korzystanie z forum. Czy ktoś ma podobny problem i wpadł może na pomysł co z tym można zrobić?
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 wrz 2005, 12:47
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 17 wrz 2005, 22:15
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 08 paź 2005, 16:29
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 paź 2005, 16:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 paź 2005, 8:39
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 09 paź 2005, 11:29
No tak, żadne reklam nie będzie, ale za to masz mnóstwo wirusów i poprzez skanowanie zakresów IP wszyscy mają dostęp do twojego dysku twardegokorzystaj z mozilli firefox - i żadne reklamy ci życie uprzykrzać nie będą
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darekel » 09 paź 2005, 16:13
darekel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 paź 2005, 16:31
zawdi pisze:sprawdzales czy dziala caps lock, czy tez num lock? sprawdz czy sie zapalaja diody po ich wcisnieciu. jezeli formatowales dysk to nie moga byc to zadne wirusy. jezeli diody sie zapalaja, to nic ci sie nie zawiesza, tylko nie ma sygnalu na monitor, dlatego sie nic nie rusza. obraz na monitorze zastyga, ale poza tym wszystko dziala ok. sprawdz kabel od monitora, to prawdopoodbnie z nim jest cos nie tak...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 09 paź 2005, 16:36
Na pewno to nie są reklamy z żadnego programu... Flash Geta nie używam, a BearShare'a mam zablokowanego [Mazurek pisze:1. Czy to na 100% są reklamy spowodowane przeglądnaniem stron ? Chodzi mi o to czy to nie są reklamy np z FlashGeta czy BearShare czy jeszcze czegoś innego.
Tak zawsze jak kliknę w linka na GG czy otwieram strone z dysku to Avant wyskakuje, a w IE to tylko reklamy...Mazurek pisze:2. Czy masz ustawionego Avanta jako domyślną przeglądarkę ?
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 09 paź 2005, 17:42
Mazurek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio