Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 21:24
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:28
To jest chyba oczywiste, iz jezeli wygladasz jak dzwonnik z Notre Dame zadna laska toba sie nie zainteresujeHB pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:28
'Piotrek' pisze:Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:29
Ciekawe na którą ręke mówi KasiaPiotrek pisze:Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke'.
Nie do końcaHP pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 sty 2006, 21:30
czeher pisze:To jest chyba oczywiste, iz jezeli wygladasz jak dzwonnik z Notre Dame zadna laska toba sie nie zainteresuje
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:31
FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 21:32
futbolowa pisze:A dyskoteki Protecotr [bynajmniej te co znam] to głównie na wsi są
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 16 sty 2006, 21:32
Franek__

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:34
FcB pisze:on nie uzywal polskich slow takich jak "infaltywny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:34
aach, sorry zapomnialem o tej damieLakier pisze:No chyba ze zna sie Krystyne z gazowni.
Lepiej chyba nie mozna tego podsumowacfutbolowa pisze:Przypomniała mi się jedna piosenka, która idealnie może podsymować kolegę Protectora: http://www.teksty.org/a/aro/kenibarbie.php [bez obrazy oczywiście ].
Racja, w sumie sa inne "rzeczy" ktore moga w pewnien sposob "zniwelowac" niedociagniecia swego wygladu - gadka itpTomachos pisze:HP pisze: napisał:
no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
Nie do końca
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 16 sty 2006, 21:35
Pierwszy raz słyszę...FcB pisze:polskich slow takich jak "infaltywny"
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:38
LuznoooPrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:38
sorry przyznaje sie moj blad to byl ...k@li pisze:Pierwszy raz słyszę...FcB pisze:polskich slow takich jak "infaltywny"jestes pewien, ze w jezyku polskim wystepuje takie okreslenie?
FcB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 sty 2006, 21:38
Nie wiem mi sie w to nie chce wierzyćFcB pisze:kulekfcb bys sie zdziwilzmiany byly widoczne z dnia na dzien praktycznie a to wszystko sie zaczelo od tego ze ktos mu nagadal ze on jest taki i taki
ludzie widzieli ze on chce sie zmienic i mu pomogli troche.
on nie uzywal polskich slow takich jak "infaltywny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego![]()
zgadza sie wyrywal dziewczyny ale nie widze w tym nic zlego jak im to nie przeszkadzalojak juz napisalem on mial szacunek do kobiet to nie bylo tak ze wyrwal zaliczyl i puscil wolna
![]()
a co do bojek to bywaly bywaly ale nie bylo tak ze "ja jestem za wisla tamten za cracovia to mu trzeba zad skopac" zazwyczaj jak sie cos swiecilo to bylo w obronie wlasnej albo kolegi ... to ze sie wyroznial wkurzalo innych ludzi i zaczeli sie tworzyc wrogowie przeciw niemu (moze zazdroscili czegos ...) nie wiem ...
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 21:38
A mama wiedziałaPrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!![]()
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio