Celtic Glasgow - Dookoła Klubu - Strona 12

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
krzsmi11
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzsmi11 » 28 sie 2005, 19:34

Ja i tak wiedzialem, ze w koncu Zuraw cos strzeli!!! A Boruc juz nie raz udowodnil, ze karne to on potrafi bronic doskonale. Mam pytanko....czy w necie sa juz dostepne bramki z tego meczu??? Jesli tak to porsze o linka. Z gory dzieki.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sie 2005, 20:21

No no no. Zuraw jak za najlepszych czasow. oby to nie byl jednorazowy przeblysk. tak wiec zaczyna sie robic tak jak wszyscy by chcieli - Celtic opiera sie na Polakach.
co do bramek to pierwsza w stylu Macka z Wisly, przy czym bramkarz troche zawalil, bo dostal po krotkim rogu, a przy drugim golu Zurawski pokazal swoja szybkosc i zrobil to czego mu brakowalo w poprzednich meczach - uderzyl spokojnie.
co ciekawe 6 bramke w sezonie zdobyl Hartson, ale pierwszy i pewnie ostatni raz zza pola karnego :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 20:35

Bramki Żurawia jak bramki, ale widzieliście jego rajd lewą stroną i podanie do Sunsuke Nakamury ?? świetnie się uwolnił od obrońcy [a może pomocnika - widziałem 30 sek. skrót w sporcie po wiadomościach :lol: ] i świetnie w tępo asystował przy golu Japończyka.

Boruc już nieraz pokazał ze karne umie bronić jak mało kto [najpierw mecz ze Stanami - ten pierwszy, bodajże w 11 minucie karnego wybronił]
potem pierwszy mecz w Celticu, ostatnio z Rangersami prawie obronił strzał Novo z '11' i teraz znowu udanie interweniował.

Moim zdaniem zastanawianie się kto powinien byc zastepcą Dudka w bramce nie ma sensu - bo nastep[ca już jest :wink:

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 sie 2005, 21:57

krzsmi11 pisze:Jesli tak to porsze o linka. Z gory dzieki.
jest w dziale do tego stworzonym (nie p[amiętam dokładnie nazwy).

Ważne że Żuraw sie przełamał, bo niedługo mógłby usiąsc na wieki na ławce.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2005, 14:40 przez xaver, łącznie zmieniany 1 raz.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 29 sie 2005, 12:34

No w końcu przełamał sie Żurawski. Mam nadzieję, że w końccu zacznie coś strzelać. Boruc jak Boruc już nie raz wyciągał karne w Lidze Polskiej, jednak wczoraj w Lidze Szkockiej zrobił to po raz pierwszy, dlatego wielkie brawa!!

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 wrz 2005, 16:25

Żuraw szaleje w Szkocji! Właśnie trwa spotkanie Celtic - Aberdeen i w 13. minucie Maciek otworzył wynik spotkania. Oczekujemy powtórki sprzed dwóch tygodni :wink: .

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2005, 16:49

No nic tylko się cieszyć z dobrej formy Maćka :!: Ciekawe jak Rasiak zadebiutuje w Tottenhamie choć jak narazie nie idzie mu najlepiej :? ZURAW HATTRICKA :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 10 wrz 2005, 17:13

Będzie retransmisja na Polszmat Sport?

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 17:28

Jak narazie jest 1-0 dla Celtów a jedna z Bramek strzelił nasz Żuraw bodajże w 17 minucie !! Go The Bhoys !!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2005, 17:54

Transmisja z opóźnieniem właśnie leci na Polsacie Sport. Trwa 20 minuta. Akurat jak Żuraw strzelał bramkę to ja wyszedłem z pokoju :? Muszę czekać na powtórkę.

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 10 wrz 2005, 17:56

Powtórki to nawet nie było po bramce. Żenada. Na szczęście widziałem jak strzelił. Przebiegł trochę z piłką, a potem w biegu rąbnął zaraz przy słupku. Bramka bardzo podobna do tej, jaką strzelił Walii w Cardiff, tyle że tym razem trochę brakowało do okienka.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 12 wrz 2005, 9:29

Bezsensowna jest ta telewizja w Szkocji nawet powtorek nie pokazuja, ale bramka piekna. Zauwazyliscie, ze jak Maciek "Magic" strzela bramke to puszcaja piosenke "Oh Oh its Magic" i wszyscy kibice spiewaja :D . Sciagnijcie sobie bramke i wsluchajcie sie dokladnie. Jakbyscie chcieli ta piosenke to moge ja wrzucic 8)

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 wrz 2005, 14:36

Racje macie,telewizja jest bezsensowna w tej Szkocji,troszeczke innym mi sie obraz wydawal,taki jakis ciemniejszy.Ale bramka Maćka była piekna,coś w stylu tej z Walią,ale nie zauwazylem zeby piosenke puszczali,a wy?

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 12 wrz 2005, 14:45

mimek jezeli mozna by bylo to bym prosil o wrzucenie tej piosenki, bo jest fajna. kto jo spiewa??

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 12 wrz 2005, 14:53

FUDŻIN pisze:mimek jezeli mozna by bylo to bym prosil o wrzucenie tej piosenki, bo jest fajna. kto jo spiewa??
To jest soundtrack z filmu "Happy Gilmore" Tytul " Oh Oh Its Magic" wrzuce to wieczorem bo teraz nie mam czasu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”