Opisz poprzednika - Strona 12

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 sie 2005, 22:25

Nie znam, Cie RTS jestes dla mnie zwykłym szarym, nic nie wnoszacym na forum, człowieczkiem kibicujacym Widzewowi...

Bez obrazy...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 706

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 22:27

RTS-człowiek paradoks, udziela sie w tym temacie najwięcej,opisując jedna osobe kilka razy,zawsze zastrzegając,że jej nie zna.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2005, 22:30

piotrek256

Postać jak najbardziej kontrowersyjna, ale zabawna. Umie dogadać innym userom, którzy zachowują się jak typowe dzieci nie wiedząc co zrobić. Ma chłopak duże poczucie humoru co na forum jest dużym plusem. Czasami arogancki, pamiętam, że już raz miał bana, ale za cholere niewiem za co :warrior:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 sie 2005, 22:31

piotrek256 -cholernie szanuje tego gościa, umie uzywać ironii kiedy trzeba, a kiedy nie trzeba też jej używa. w sumie nie mam pojęcia komu kibicuje (czyżby Juve?), ale jego ostatnie sigi mnie rozwaliły. Szacunek!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:47

Snipp_ - odwazny :D tzn umie walczyc o swoje , jak mu cos sie nie spodoba to sie odgryzie :) wiecej narazie nie powiem bo wiele wiecej nie zauwazylem :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 706

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sie 2005, 0:52

Tomusmc pisze:pamiętam, że już raz miał bana, ale za cholere niewiem za co :warrior:
Jak to często bywa za niewinność,mój drogi ,za niewinność :?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 1:18

piotrek256 na tyle na ile zdadzylem zaobserwowac to jest dosc specyficzna postacia na tym forum. ma chyba wiecej wrogow niz sympatykow, a to wynika ze specyficznego poczucia humoru - przesiaknietego ironia (ktore ja uwazam za duzy plus, ale nie wszyscy potrafia je zrozumiec). ciekawe jest to, ze duzo osob mowi, ze nawet nie wie komu on kibicuje (ja szczerze mowiac tez nie mam pojecia).
ja wiaze z nim nadzieje (jak ktos sie do tego przyczepi to bede lamal rzesy!! :twisted: ) bo caly czas czekam az ktos mi przygada, a piotrek256 oprocz piwusa i fieldiego, poki co jest dla mnie glownym kandydatem :lol:
[/b]

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 sie 2005, 1:23

To jest pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina. Szef wszystkich szefów. Oczywiście to pierwsza myśl, jaka przychodzi widząc tego usera. Ale Krzysztof mimo, że udziela sie na forum od niedawna, jest jednym z najmądrzej piszących ludzi. Nie nabija, pisze kiedy musi, zawsze na temat i zawsze z sensem. Jak na razie chyba nie ma szans, żeby mu przygadać, bo jego posty są bardzo dobre. Szacunek dla Ciebie :wink:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 1:25

a mnie to juz nikt nie opisze :D :wink: kurcze a chcialem sie czegos o sobie dowiedziec :wink:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 16 sie 2005, 1:26

Bonso ursera raczej żadko widuje na forum ( może dlatego że jestem tu od bardzo niedana ) ale z tego co widze jest fanem Realu i dobrze 8) tam gdzie ja przebywam czyli w lidze Angileskiej raczej go nie widuje no i ma troche postów na swoim koniec :arrow: Pierwszy Skład spoko koleś :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 sie 2005, 2:26

K@rolas_RSP

Hmmm... Koleś jest od 8 dni przybija ponad 10 postow na dzień :wink: Kolejny kibic Chelsea z bandy Miskusinskiego proszę Cię nie wklejaj nam gotowych tekstow ze stronki dobrze nam wszystkim znanej, opanuj swe emocje bo już dziś testy medyczne Essiena. Nic do Ciebie nie mam jesteś aktywny i spoko :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 sie 2005, 8:50

Rebuzzz- najiększy fan Borussi na tym forum to z pewnosicią. Jednak dokładnie wie że jego zespół nie ma większych szans na zdeklasowanie rywala i nie bardzo wiezy w mistrzostwo. Chyba ogląda wszystkie mecz Borussi bo zawsze wie jak grali :) Wielki i zapalony kolekcjoner oczywisicie gażdetów związanych z Borussia , był chyba pare razy na ich stadionie :roll: zawsze obiektywny w swoich postach. Uważam go z jednego z wierniejszych kibicó swojej drużyny na tym forum :!:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 8:52

Rossi. Fan Man Utd. Zna się na talentach jak mało kto. Lubi też piłkę południowoamerykańską.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 9:10

Corinthians - chyba jedyny tak zapalony kibic piłki południowoamerykańskiej na forum. Piszę inteligentnie i ma ciekawe posty. Obiektywny ;) z tego co widziałem:D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 9:54

Bagg. Niewiele on nim wiem. Nie wiem nawet komu kibicuje, ale chyba jest spoko :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”