Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 12

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 paź 2005, 0:27

Widze ze jednak niektorzy fani Starej Damy ciagle nie zwrocila nalezytej uwagi na Abbiatiego bo pisza jego nazwisko przez dwa "t" i jedno "b".Jeszcze pare dobrych spotkan i bedziecie dobrze pisac :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 paź 2005, 10:58

Chłopaczek po tym meczu już powinni kuć na pamięć to nazwisko i profil gracza :lol:. A na pewno już Robert Kovac poznał lepiej Christiana :roll: i z dobrej strony poznał :wink:

Ossy Młody Paolo Maldini w avatarze. Jeszcze z czasów skółki piłkarskiej Milanu - Fotka ratytas. 8) :wink:

Wczoraj w nocy o 2 na Itallia 1 był wypas program z Seedorfem i Buffonem jako gośćmi specjalnymi. Ale z nich się śmieli. Clarencowi udowodnili że od czasów Real jest coraz młodszy. A Buffon ma zadatki na agenta:) A jakie sexy Włoszki uczestniczyły w tym prograniem :shock: [Ooo Tato - sól tej ziemi] na ich miejscu skończył bym z piłka .... :lol: :twisted: heheh

Edit

Po wczorajszym meczu www.sports.it przygotował Materazziemu mał album. A tytuły mówiasame za siebie: "Karati kid" "Matrix..."

Jak sądzicie zawiesza kogoś po tem meczu na podstawie video ? Chyba aż takich dowodów nie maja. le ja bym sienie zdziwił jak by Lega Calcio wyciagneła wnioski po tym meczu ...

Kilka "ciekawych fotek" :roll: karate kid :lol: dobre

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:07

Dopiero dziś sie dowiedziałem czemu Juventus wygrał z Interem. :lol:

Ostatnie mecz wygrywał Inter a w bramka stał jeden z najlepszych bramkarzy swiata i w ostatnich 4 puścił gola. (1:0 najczęściej było chyba i remis 2;2 na San Siro) W tym rozegranym nie dawno stał Milanista i nie puścił nic.

Abbiati podszedł do tego meczu jak do derbów i to był klucz.

Dziś jeden z kolesi zadał mi pytanie.

Kto jest prócz 6 gracz Juve i Capello odpowiedzialny za to że Juve liderem po 6 kolejkach ? MILAN ... :roll: I udowodniłmi to z 3 minuty :(

Ładnie sie dzieje

* 6 gracz bo tylu może tak naprawde wyróżnić.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kto jest prócz 6 gracz Juve i Capello odpowiedzialny za to że Juve liderem po 6 kolejkach ? MILAN ...
Dlaczego? Bo w Juventusie gra Abbiati, który w Milanie grzał ławę?
*_For_zaza_Milan_* pisze:* 6 gracz bo tylu może tak naprawde wyróżnić.
Wyróżnić można cały zespół zespół gdyż nie było zawodnika, którego możnaby obarczyć większą wina za stratę choć bramki.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:14

Zacznijmy od tego czy widzialeś mecz ? bo jak nie to nie zaczynajmy tematu na który nie bedziesz wiedział co pisze ?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zacznijmy od tego czy widzialeś mecz ?
Oczywiście.
*_For_zaza_Milan_* pisze: bo jak nie to nie zaczynajmy tematu na który nie bedziesz wiedział co pisze ?
Zazwyczaj muszę zgadywać ci piszesz, jednak do tej pory radziłem sobie z odczytaniem Twoich postów.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 paź 2005, 22:19

Snipp_ pisze:Zazwyczaj muszę zgadywać ci piszesz, jednak do tej pory radziłem sobie z odczytaniem Twoich postów.
:lol: :lol: :lol:

,a ty Zaza jak zwykle szukasz dziury w calym :roll: Co by bylo gdyby... :angry2:

Nie trzeba ogladac sie na innych trzeba wygrywac ,a nie szukac powodu gdzie indziej...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:30

Ibrahimović pisze:Nie trzeba ogladac sie na innych trzeba wygrywac ,a nie szukac powodu gdzie indziej...

Czyli nie ważna jak bo i tak nie widzisz ? ważna ze na plus :?

Snipp_ :lol: no to teraz odpowiedz na pytanie ilu gracz i czym Juvetusu sie wyróżniło w tych 6 kolejkach ligowych. ?

Jak napisz w temacie i konkretnie a nie szczekając to wyjdzie Ci to
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kto jest prócz 6 gracz Juve i Capello odpowiedzialny za to że Juve liderem po 6 kolejkach ? MILAN ... I udowodniłmi to z 3 minuty

Ładnie sie dzieje

* 6 gracz bo tylu może tak naprawde wyróżnić.
Chyba że chcesz tu na forum zrobić podsumowanie mecz po mecz Juve to Ty zaczynaj pierwszą kolejka ...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ no to teraz odpowiedz na pytanie ilu gracz i czym Juvetusu sie wyróżniło w tych 6 kolejkach ligowych. ?
To ja z innej beczki. Ilu zawiodło? Juventus stanowi kolektyw. Wyróżnienie 6 graczy jest nie na miejscu. Co prawda, nie każdy dostąpi przyjemności regularnej gry, aczkolwiek cała drużyna zasłużyła na pochwały.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba że chcesz tu na forum zrobić podsumowanie mecz po mecz Juve to Ty zaczynaj pierwszą kolejka ...
Nie chce mi się.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:44

hehe no to nie mogłeś napisaś odrazu a nie >
Snipp_ pisze:Oczywiście.
:lol:

Ilu zawiodło ? nie można tak mówić po 6 kolejkach dla tego może wyróżnić kogoś. Niechce Ci się ? hehe a to dobre a piłkarski temat czyli nie bierzesz udziału ...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ilu zawiodło ? nie można tak mówić po 6 kolejkach dla tego może wyróżnić kogoś.
Skoro kogoś wywyższasz, kogoś też poniżasz. Nie można wyróżniać po 6 kolejkach, tak samo jak nie można oceniać negatywnie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Niechce Ci się ? hehe a to dobre a piłkarski temat czyli nie bierzesz udziału ...
Tak, Zaza, nie mam ochoty, tak zwanej chcicy pospolitej, co wystarcza byś zamknął dzióbek i skończył swe jakże mylne domysły.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 23:24

Jak wrózniasz 6 to reszty nie poniżasz bo może grali na swoim poziomie. No juz tak nisko Juventusu nie oceniaj. Maja gracz którzy nie "wymiataja" ale coś prerezentują i graja na swoim poziomie. Tylko zawsze może kogoś wyróznić. Wiec chyba poprostu trzeba była zmienić to ... "oczywiści" :lol:

Aaa no tak :) racja ! poniżać można kibiców bo ich wyróznić na poewno nie może. Żenada. :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 23:30

*_For_zaza_Milan_* pisze:Aaa no tak racja ! poniżać można kibiców bo ich wyróznić na poewno nie może. Żenada.
Wiedz, że te tłumy, których na Delle Alpi nie ma, są lepszymi kibicami niż choćby Ty. Dlaczego? Odpowie Ci wiatr...

Co do reszy Twoich wypocin to pozostawie je bez komentarza, gdyż swoje zdanie już wyraziłem. Także papki.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 paź 2005, 0:35

Właśnie których nie ma. Dobrze to ujełeś.

O wietrze nie pisz po zapeszysz :lol: i jeszcze ścieszke najlepszego proszku :wink: prezesowi zdmuchnie .. jak z odwyku wyjdzie.

Wczoraj go rodzinna i prawnicy odwiedzali. Ale im media zrobiły :przywitanie hehe :lol:

Wyraźiłeś zdanie ? ale coś nie do tematu. Śledząc ten temat może wywnioskowac że Ty o tym meczu przeczytałeś na drugi dzień w PS. A my mieli pisać o 6 kolejkach "oczywiści" nie ma sensu jak nawet "nie stać Cie" na podsumowanie gry "swojego zespołu"

Snipp_ pisze:Także papki.

:shock: :lol: może lepiej wpadki ? W.A.D.A 8)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 paź 2005, 9:55

*_For_zaza_Milan_* pisze:Właśnie których nie ma. Dobrze to ujełeś.
Nie da się ukryć iż Juventus ma więcej fanów od Milanu, z tym, że Turyn nie zasługuje na Juve.
*_For_zaza_Milan_* pisze:O wietrze nie pisz po zapeszysz i jeszcze ścieszke najlepszego proszku prezesowi zdmuchnie .. jak z odwyku wyjdzie.
Zamilcz napinaczu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyraźiłeś zdanie ? ale coś nie do tematu.
Spójrz kto pierwszy zacżał pieprzyć głupoty, jakoby to dzięki Milanowi Juve było pierwsze.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Śledząc ten temat może wywnioskowac że Ty o tym meczu przeczytałeś na drugi dzień w PS.
Można też wywynioskować, że nie rozumiesz najprostszych przekazów słownych.
*_For_zaza_Milan_* pisze: A my mieli pisać o 6 kolejkach "oczywiści" nie ma sensu jak nawet "nie stać Cie" na podsumowanie gry "swojego zespołu"
Myśmy mieliśmy, ale nie chcieliśmy. Kumasz? Starałem się Twoim językiem, nie wiem czy mi wyszło. Słuchaj Zaza, wkurzasz mnie już tymi chorymi domysłami. Dzięki Tobie, wiem, że są ludzie, któryz słowa pisanego pojąc nie potrafią.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”