Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 paź 2005, 0:27
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 paź 2005, 10:58

Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:07
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:11
Dlaczego? Bo w Juventusie gra Abbiati, który w Milanie grzał ławę?*_For_zaza_Milan_* pisze:Kto jest prócz 6 gracz Juve i Capello odpowiedzialny za to że Juve liderem po 6 kolejkach ? MILAN ...
Wyróżnić można cały zespół zespół gdyż nie było zawodnika, którego możnaby obarczyć większą wina za stratę choć bramki.*_For_zaza_Milan_* pisze:* 6 gracz bo tylu może tak naprawde wyróżnić.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:14
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:16
Oczywiście.*_For_zaza_Milan_* pisze:Zacznijmy od tego czy widzialeś mecz ?
Zazwyczaj muszę zgadywać ci piszesz, jednak do tej pory radziłem sobie z odczytaniem Twoich postów.*_For_zaza_Milan_* pisze: bo jak nie to nie zaczynajmy tematu na który nie bedziesz wiedział co pisze ?
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 paź 2005, 22:19
Snipp_ pisze:Zazwyczaj muszę zgadywać ci piszesz, jednak do tej pory radziłem sobie z odczytaniem Twoich postów.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:30
Ibrahimović pisze:Nie trzeba ogladac sie na innych trzeba wygrywac ,a nie szukac powodu gdzie indziej...
Chyba że chcesz tu na forum zrobić podsumowanie mecz po mecz Juve to Ty zaczynaj pierwszą kolejka ...*_For_zaza_Milan_* pisze:Kto jest prócz 6 gracz Juve i Capello odpowiedzialny za to że Juve liderem po 6 kolejkach ? MILAN ... I udowodniłmi to z 3 minuty
Ładnie sie dzieje
* 6 gracz bo tylu może tak naprawde wyróżnić.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:35
To ja z innej beczki. Ilu zawiodło? Juventus stanowi kolektyw. Wyróżnienie 6 graczy jest nie na miejscu. Co prawda, nie każdy dostąpi przyjemności regularnej gry, aczkolwiek cała drużyna zasłużyła na pochwały.*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ no to teraz odpowiedz na pytanie ilu gracz i czym Juvetusu sie wyróżniło w tych 6 kolejkach ligowych. ?
Nie chce mi się.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba że chcesz tu na forum zrobić podsumowanie mecz po mecz Juve to Ty zaczynaj pierwszą kolejka ...
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 22:44
Snipp_ pisze:Oczywiście.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 22:56
Skoro kogoś wywyższasz, kogoś też poniżasz. Nie można wyróżniać po 6 kolejkach, tak samo jak nie można oceniać negatywnie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ilu zawiodło ? nie można tak mówić po 6 kolejkach dla tego może wyróżnić kogoś.
Tak, Zaza, nie mam ochoty, tak zwanej chcicy pospolitej, co wystarcza byś zamknął dzióbek i skończył swe jakże mylne domysły.*_For_zaza_Milan_* pisze:Niechce Ci się ? hehe a to dobre a piłkarski temat czyli nie bierzesz udziału ...
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 23:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 23:30
Wiedz, że te tłumy, których na Delle Alpi nie ma, są lepszymi kibicami niż choćby Ty. Dlaczego? Odpowie Ci wiatr...*_For_zaza_Milan_* pisze:Aaa no tak racja ! poniżać można kibiców bo ich wyróznić na poewno nie może. Żenada.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 paź 2005, 0:35
Snipp_ pisze:Także papki.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 paź 2005, 9:55
Nie da się ukryć iż Juventus ma więcej fanów od Milanu, z tym, że Turyn nie zasługuje na Juve.*_For_zaza_Milan_* pisze:Właśnie których nie ma. Dobrze to ujełeś.
Zamilcz napinaczu.*_For_zaza_Milan_* pisze:O wietrze nie pisz po zapeszysz i jeszcze ścieszke najlepszego proszku prezesowi zdmuchnie .. jak z odwyku wyjdzie.
Spójrz kto pierwszy zacżał pieprzyć głupoty, jakoby to dzięki Milanowi Juve było pierwsze.*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyraźiłeś zdanie ? ale coś nie do tematu.
Można też wywynioskować, że nie rozumiesz najprostszych przekazów słownych.*_For_zaza_Milan_* pisze:Śledząc ten temat może wywnioskowac że Ty o tym meczu przeczytałeś na drugi dzień w PS.
Myśmy mieliśmy, ale nie chcieliśmy. Kumasz? Starałem się Twoim językiem, nie wiem czy mi wyszło. Słuchaj Zaza, wkurzasz mnie już tymi chorymi domysłami. Dzięki Tobie, wiem, że są ludzie, któryz słowa pisanego pojąc nie potrafią.*_For_zaza_Milan_* pisze: A my mieli pisać o 6 kolejkach "oczywiści" nie ma sensu jak nawet "nie stać Cie" na podsumowanie gry "swojego zespołu"
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio