AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 12

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sty 2006, 16:37

hehe czyli widze że darzymy Holendra taką sama sympatia Smile

Tudno go lubić :/

*_For_zaza_Milan_* pisze:Przyznać to i może trzeba ba na pewno ale porównanie z Ruudem jest tu na miejscu bo też sznute ma

Ale Ruud to Ruud :evil: :? a David to David :twisted: :D

Co do najlepszego gracza Bianconerich to ciężko mi myśleć o takowym, mamy mistrzów na praktycznie każdej pozycji, bardziej myślę o Starej Damie jako o zespole stworzonym z gwiazd niż o pojedyńczych piłkarzach :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sty 2006, 16:37

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Rzadko kiedy napastnicy są najlepszymi w swoich druzynach. Bo przeciez oni najczesciej tylko kończa coś co zaczeli inni/inny

Tym bardziej w dzisiejszaj piłce gdy rozgrywanie wymaga sie od obrońców a obrona zaczyna sie od napastników ale mi nie chodziło o to że napastnik musi być najwieksza gwiazda drużyny, to nie tak, tylko o to co On daje drużynie. Daje znaczy wnosi w gre. :wink: Ba jak widzicie Ruuda może też znazwać snajperem czy nawet porównywac go to Trezeguet. A dla nie Holender ... no :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 16:40

Bagg Trezeguet i RVN to bardzo podobny typ napastników ( oboję kończą akcje, bardzo dobrze się ustawiają ciężko ich pokryć i przykładają. Taką mają funkcje w drużynie. ) Ale jeżeli chodzi o ich zachowanie itp. to RVN nigdy nie lubiłem :twisted: David mi w niczym nie przeszkadza - nawet go lubie, czasami ładną bramke szczeli.

Ibrahimović/Zlatan18 z drugiej strony ktoś tą akcje musi zakończyć a napastnicy są do tego stworzeni - jeden zaczyna drugi kończy :lol: Zawsze na napastników spadają największe laury bo to oni szczelają. Liderami drużyny zazwyczaj są środkowi pomocnicy to od nich zalezy jak drużyna gra.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 sty 2006, 17:26

No to wypada zadać pytanie - kto jest najlepszym graczem Milanu np... Ja co prawda bym tak nie odpowiedział, ale idę o zakład, że zdecydowana większość by powiedziała, że Szewa... nie chodzi tu o znawców, tylko sympatyków piłki... Dlatego też widać, że napad nie przeszkadza w byciu najlepszym... no może najbardziej znanym :wink:

A co do Treze no to koleś ma klasę trzeba przyznać... taką coś jak Crespo :P Wbijają, może nawet jeśli do pustej, to chociaż tak potrafią... niektórym nie wychodzi :twisted:

A Zambro... no klasa sama w sobie i to od ilu już lat... takich gości się szanuje i ceni to i ja to robię :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1307

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 07 sty 2006, 18:05

carlo podał dzisiaj kadre na jutrzejszy mecz z parmą

Dida,Kalac

Costacurta,Nesta,Stam,Serginho,Jankulovski,Simic,Kaladze

Seedorf,Pirlo,Ambro,Kaka,Rui Costa,Vogel.Gattuso

Gilardino,Sheva,Inzaghi

Jeszcze bez Maldiniego i oczywiście Cafu który przebywa w Sao paulo.Spodziewam się jutro że w pierwszym wyjdzie Ambro który wraca do formy myśle że jutro skład bedzie wyglądał tak:
Dida-Simic Stam Nesta Serginho-Ambrosini Pirlo Seedorf Kaka-Gila Sheva

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 sty 2006, 20:14

No tak juz wczoraj mowli ze Paolo nie wystapi w tym meczu nie ma pospiechu wraca po kontuzji, widocznie nie jest gotow na 100% a pamietajac ostatnie jego problemy z kolanem przed meczem z Schalke w ktorym wystapił i zszedł w trakcie meczu lepiej niech odpocznie dochodzi jeszcze długa przerwa i rywal nie najsilniejszy takze Kala sobie pogra na srodeczku :].

Cafu jutro wraca dopiero do treningu takze wiadomo ze nie ma szans na wystep Rui po goraczce byc moze bedzie miał jutro swoja okazje o ile bedzie zdrow.

W ataku zagra Sheva z Gila na prawej stronie obrony Stam na lewej Sergio w srodku wspomniany Kala i obok niego najprawdopodobniej Nesta.
Parma zapewne bedzie grac z kontr i murowac brame wiadomo nie od dzis jezeli sie otworzys na San Siro to stracisz co najmniej 3 bramki :wink: Milan nie przegrał ani tez nie zremisował jak narazie zadnego meczu u siebie i watpie by ta passe przerwała słaba Parma w dodaktu bez Morfeo.
Stawiam na 3-0 tak jak rok temu :) w sumie to od 4 lat wygrywamy dosc pewnie z Parma u siebie:
Sezon 2001-2002
MILAN-PARMA 3-1
Bramki: 14' Di Vaio, 53' Inzaghi, 78' Pirlo, 93' Inzaghi.
Sezon 2002-2003
MILAN-PARMA 2-1
Bramki: 48' Pirlo (kar.), 63' Filippini E., 70' Pirlo (kar.).
Sezon2003-2004
MILAN-PARMA 3-1
Bramkii: 33' i 52' Tomasson, 65' Shevchenko, 82' Gilardino.
Sezon 2004-2005
MILAN-PARMA 3-0
Bramki: 34' Kakà, 62' Tomasson, 71' Cafu.

Ostatnio bramke dla mleczarzy strzelił Bercik jutro jak ustrzeli cos nie bedzie sie cieszył tak zapowiedział coz pozostaje uszanowac jego wole.
Oby dobrze zaczac ten rok Carletto mowi ze teraz beda dostawac szanse ci co nie grali takc czesto w tamtym roku , takze Bobo pokaze ile jest wart :lol:

Forza Milan
Ostatnio zmieniony 07 sty 2006, 23:32 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 07 sty 2006, 21:18

Ja w moim poście chciałbym wrócić do wybrania najlepszego zawodnika Milanu. Według mnie cały Milan to jedni z najlepszych zawodnikow na swoich pozycjach. Tworzą zgrana ekipę ktora stac na bardzo duzo. Ale wiekszosc sympatykow pilki zauwaza tylko tych co strzelaja bramki czyli napastnikow i dlatego wiekszosc powiedzialaby ze to Szewa jest tym najlepszym graczem w Milanie. Chociaz ja wybralbym Gattuso bo przypomina mi swoim stylem gry zambrotte (jest dosyc niski ale za to silny, waleczny i nie boi sie nikogo) a co najlpesze w nim czasami robi zabawne rzeczy tak jak to bylo po wygranym meczu z Schalke 04. Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 sty 2006, 0:53

Ukochana druzyna wraca na boisko :)

Wczoraj wygral wiadomo kto dlatego dla potrzymania iluzji powinnismy dzisiaj tez wygrac.Wygrac tez po to zeby wejsc w nowy rok i odskoczyc Violi.

Parmy z pewnoscia zaden fan Milanu sie nie boi bo jaka ona jest kazdy widzi.Biedna i slaba.Co mnie martwi bo lubie ten klub.Jednak w zainstnialej sytuacji nie ma litosci i trzeba ich zlac.
Absencje w obronie nie martwia mnie.Nawet wszyscy obroncy zdrowi nie budza we mnie zaufania na skompletowanie solidnej defensywy dlatego przestalem przejmowac sie ubytkami w tej formacji (no chyba ze wyleci jednoczesnie Stam Nesta i Maldini).

Z tego miejsca pragne podziekowac Canal+ ze przeprowadzi transmisje.Pozostaje tylko czekac.Czekac na zwyciestwo.

Do boju chlopaki :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 10:58

No właśnie - Nasz Milan dzis gra :] mowa

Kadra bez Bobo :roll: czyli typowy ruch w zimowe mercato - jest na wylocie i lepiej niech nie gra bo coś mu sie stanie i lipa :]

Zagramy bez kapitana, bez Cafu i prawdopodobnie Seedorfa. Choć nie wiem czemu :roll: w jego miescje Massimo i też dobrze. To może być jedyna zmiana w drugiej lini i pewnie bedzie bo reszta gotowa. Chyba że Marek zastapi Sergio - ale watpie bo w tym meczu Serginho bedzie szalał w swoim stylu na lewej. Tym bardzie jak Parma sie cofnie w 11 na własną połowe.

Parma bez mózgu - Domenico Morfeo. I przeczuwam że to bedzie mecz taki jak popszedni czyli do jednej bramki. Licząc tylko na Corradiego który ostatnio zaczyna spłacać zaufanie. Oczywiście nie może dopisać 3 pkt. ale jak wykorzystaja swoje to wygramy. Na pewno w tym meczu Milan stworzy mase sytuacji. Oby tylko sienie podpalali. Grać swoje :]

Z tego co pamietam Parma nie wygrała jeszcze na wyjeżdzie a Milan wygrał wszystko na Giuseppe Meazza :] strzelając massse bramke. Dziś wyjątkowy mecz dla Alberto - swoja droga Toni od 5 kolejek niestrzela, Trezeguet nie strzelił wczoraj - Gila rusza w pościg ?:] zobaczymy - Pewnie nikt lepiej nie zna "Mleczarzy" niż Bercik, choć to wcale nie musi być plus bo oni też go znają :)

Wynik trudno typować jak pamietam popszedni mecz i bramke mi. Cafu. a ostrago kąta :wink: To dziś zdecyduje tylko skutecznośc, bo ten popszedni pojedynek mógł sie skończyć 6:0. Trzeba czekać do ostatniego gwizdka :twisted:

Pozdro 8)

Forza Milan
Forza Calcio

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 08 sty 2006, 11:26

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tym bardzie jak Parma sie cofnie w 11 na własną połowe.
Skad masz pewnosc ze Parma sie cofnie, co????????? Moze zrobia chlopacy niespodzianke i to Milan bedzie musial sie bronic. Jasnowidzem nie jestes wiec nie mow rzeczy ktore jeszcze nie wydarzyly sie.
Obrazek

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sty 2006, 11:34

kasiorek21 pisze:Skad masz pewnosc ze Parma sie cofnie, co????????? Moze zrobia chlopacy niespodzianke i to Milan bedzie musial sie bronic. Jasnowidzem nie jestes wiec nie mow rzeczy ktore jeszcze nie wydarzyly sie.
:rotfl2:

Co do meczu to mam mieszane uczucia
Z jednej strony musza wygrac zebym zbogacil sie o 270zl a z drugiej jezeli wygrala to odksocza Violi :!:

W sumie brak Morfeo to dosc duze oslabienie ale ostatnio niezle poczynia sobie Corradi tylko czy bedzie dostawac jakies pilki :?:

Ciekawi mnie obsada bramki Parmy Bucci (w sumie nie wiem czy juz zdrowy) czy nowo przybyly sycylijczyk :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 11:43

Ty weź nie nabijaj takimi głupimi postami :evil: o.k ?

Skąd mam pewność ze sie cofnie ? bo tak wygladał każdy w tym sezonie meczu Milanu na własnym boisku (łacznie z Juve), a jak być ogladał troche Calcio wiedział być że Parma też tak gra (zawsze) na wyjazdach- Jedynym atutem ich są kontrataki i głowa Corradiego :lol: widzisz widać mało spotkań Calcio ogladasz :)

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 08 sty 2006, 11:46

CZEHER TERAZ SIĘ SMIEJESZ A ZOBACZYMY CO BEDZIE PO MECZU. W PILCE WSZYSTKO JEST MOZLIWE I WY FANI MILANU POWINNISCIE TO DOBRZE WIEDZIEC (DWUMECZ MILAN-DEPORTIVO W LM; FINAŁ LM MILAN-LIVERPOOL)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 11:51

Ty kasiorek21 weź zmień lokal o.k ? bo nic mądrego nie piszesz :!:

Mogłeś wyczytać pewne rzeczy wcześniej, a jak masz problem to juz porozmawiaj z rodzicami czy z kim innych Przeciesz jasno napisałem a Ty chyba chciałeś tylko zwrócic uwage na siebie ... Co te posty maja wnieśc do dyskucji ?

Najlepszym przykładem na to że w piłce wszystko mozliwe jest wczorajszy mecz lepsze Palermo przygra 2;1 wiec nie trzeba daleko szukać :]

I nie pisz dużymi literami :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sty 2006, 11:53

kasiorek21 pisze:CZEHER TERAZ SIĘ SMIEJESZ A ZOBACZYMY CO BEDZIE PO MECZU. W PILCE WSZYSTKO JEST MOZLIWE I WY FANI MILANU POWINNISCIE TO DOBRZE WIEDZIEC (DWUMECZ MILAN-DEPORTIVO W LM; FINAŁ LM MILAN-LIVERPOOL)
Co to za porownanie :?: czlowieku to zupelnie inne teamy
Parma nawet na swoim stadionie gra za podwojna garda a co dopiero bedzie na San Siro - chyba wszyscy powinni juz to wiedziec
Zas Parma w tym sezonie na awayu nie potrafi wygrac, baa nawet zremisowac nie liczac ostatniego meczu na wyjezdzie a tak same porazki - wiec tak pewnie zepchnie Milan do obrony :!: :!:

PS. Moze odpowiednia ranga juz by sie przydala koledze :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”