Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 18 maja 2006, 0:17
Mort
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 18 maja 2006, 1:02
Ktos zasugerowal, ze wolny po ktorym padla bramka nie nalezal sie dla Arsenalu. Ktos zasugerowal, ze bramka zdobyta przez Giulyego powinna zostac uznana. Ja to wiem i nie musze jeszcze raz tego ogladac.Ktos zasugerowal, ze przy bramkach Barcelony byly spalone. Nie wiem, musze to jeszcze raz obejrzeć.
Szerszen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 18 maja 2006, 9:05
taaak a przez cały sezon to nie zapracowała Barca na tą LMMort pisze:Barcelona na pewno nie moze nazywac sie najlepszą drużyną w Europie a co najwyzej zwyciezca LM. Nie zawsze wygrywa lepszy. I tak było w tym meczu. Lepsza druzyna zeszła pokonana. Taka jest prawda i wiedza to nawet kibice Barcelony. Ktos zasugerowal, ze przy bramkach Barcelony byly spalone. Nie wiem, musze to jeszcze raz obejrzeć.
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 maja 2006, 9:06
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 9:28
Straszni... Szczególnie, że jeszcze kiedy było jedenastu na jedenastu zdobyli gola, który powinien zostać uznany, bo przepis mówi, że najważniejsza jest korzyść dla drużyny faulowanej - czyli gol i czerwo dla Lehmanna. Idźmy dalej - rzeczywiście - podyktowanie przez arbitra wolnego z wielkiej dupy, po którym padła bramka dla Arsenalu to przejaw strasznego farta Barcy:? Eboue zagrał w miarę dobrze... tyle że za wejście wślizgiem dwiema wyprostowanymi nogami powinien z drugą żółtą wylecieć z boiska. Ale co tam - sędzia dla Barcy gwizdał (czego nie omieszkali juz stwierdzić Wenger i Henry).Vianuch pisze:Straszni farciarze. Szkoda mi Arsenalu.
Uh uh uh... frustru frustru??Mort pisze:Barcelona na pewno nie moze nazywac sie najlepszą drużyną w Europie a co najwyzej zwyciezca LM. Nie zawsze wygrywa lepszy. I tak było w tym meczu.
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 18 maja 2006, 9:39

Tigertm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2006, 9:49
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 18 maja 2006, 10:24
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 18 maja 2006, 10:24
Mort
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 maja 2006, 10:29
Mort pisze:Marquez i Puyol kopali wszystkich przy samej ziemi.
Mort pisze:Henry dostał kartkę za to, że został kopnięty.
Widocznie tak zdecydowal Wenger... Wiesz to ze jest podstawowym zawodnikiem w wiekszosci spotkan ligowych to wcale nie znaczy ze ma zagrac w finale LM... Trener w tym meczu musi ustalic sklad pod przeciwnika... Widocznie Reyes nie pasowal Wengerowi do jego koncepcji gryMort pisze:Nie wiem dlaczego Reyes zaczal mecz z lawki.
Mort pisze:W meczu z przeciwnej druzyny jedynie Larsson prezentował poziom i pokazał klasę, dlatego nie dziwi mnie, że odchodzi. Na jego miejscu dawno bym tak zrobił. Ale cóż, ludzką rzeczą jest błądzić a głupców trwać w głupocie...
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 maja 2006, 10:33
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 10:35
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 maja 2006, 11:08
gdzies czytalem ze chcialby MilanTigertm pisze:Teraz mnie ciekawi jaką droge wybierze Henry
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 11:32
Wczoraj Mirek Trzeciak powiedział (a w końcu siedzi w tej Hiszpanii, więc może coś w tym jest), że Henry ma podpisaną umowę wstępną z Barcą i że w razie podpisania przez niego kontraktu z innym niż Barca zespołem musiałby zapłacić Dumie Kataloni spore odszkodowanie. Jeszcze wczoraj cieszyłem się z tego, ale dzisiaj po wypowiedziach pomeczowych Titiego nie jestem juz taki pewny czy druzyna dobrze by go przyjęła. Zamiast zwalać winę na sędziego niech ma pretensje do siebie bo w końcu raczej rzadko zdarzało mu się dotychczas nie wykorzystać w jednym meczu dwóch tak dogodnych sytuacji jakie miał wczorajBienias pisze:Mysle ze Henry bedzie gral w najlepszej druzynie swiata czyli FC Barcelonie
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2006, 11:35
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio