Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 12

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8740
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 cze 2006, 22:59

Będę musiał chyba od południa siedzieć w pubie
hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grillu 8)

kielbaski, kurczaczek, boczek, piweczko, wodka i telewizja 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 cze 2006, 23:02

A przebieg meczu będziesz znał z opowieści dwa dni później :lol: :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 23:07

cloner pisze:hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grillu Cool

kielbaski, kurczaczek, boczek, piweczko, wodka i telewizja
tak jak ja 4 lata temu :lol:
A przebieg meczu będziesz znał z opowieści dwa dni później
tak jak ja 4 lata temu :lol:

ja w tym roku, kulturalnie w domku, może ktoś wpadnie, może nie, wazne że browar juz jest :D do 13 robota, wiec dopiero póżniej się zacznę emocjonować meczem.
Niggaz pisze:A przebieg meczu będziesz znał z opowieści dwa dni później
porażka mniej boli
Ostatnio zmieniony 08 cze 2006, 23:07 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 cze 2006, 23:07

Powracając jeszcze do poprzedniej dyskusji, to właśnie oglądam Co z tą Polską? o Mundialu i chyba zbyt pochopnie oceniłem Tomasza Lisa. Widać że facet ma pojęcie o piłce i już nie martwię się o jego dyspozycję i występ jutro.

A co do samego meczu to ja mam już bilet na RBK HH TOUR 2006, gdzie będzie mecz na telebimie i o to że go nie obejrzę w miescu publiczym się nie martwię. Ważne żeby tylko wynik pamiętać na drugi dzień, rano obejrzę powtórkę :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 cze 2006, 23:16

fieldy pisze:tak jak ja 4 lata temu Laughing
ja tam 4 lata temu na lekcjii min matematyki sluchalem przez radio relacji :D
nie wiem juz jaki byl to mecz ale gdy strzelili gola wyskoczylem jakby mnie wrzatkiem oblali (kupon wchodzil) - krzyczac gol) :P
pozniej do konca roku skzolengo musialem przy tablicy rozwiazywac zadania
limansky pisze:Powracając jeszcze do poprzedniej dyskusji, to właśnie oglądam Co z tą Polską? o Mundialu i chyba zbyt pochopnie oceniłem Tomasza Lisa. Widać że facet ma pojęcie o piłce i już nie martwię się o jego dyspozycję i występ jutro.
Czy on sie zna, .... hmm dla mnie to laik - poprostu chlopak sie przygotowal do programu jak zawsze ale czy na codzien wie co sie dzieje w swiatku pilkarskim to watpie
fieldy pisze:ja w tym roku, kulturalnie w domku, może ktoś wpadnie, może nie, wazne że browar juz jest
ja mam do wyboru - pub z chlopakami z Piasta lub w zaciszu domowym :!: hmmmm chyba wybiore to drugie po jestem splukany :!: wszytsko na kupony poslzo

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 cze 2006, 23:21

czeher pisze:Czy on sie zna, .... hmm dla mnie to laik - poprostu chlopak sie przygotowal do programu jak zawsze ale czy na codzien wie co sie dzieje w swiatku pilkarskim to watpie
Nie wiem czy oglądasz też ten program, ale naprawdę na jego podstawie mogę stwierdzić że się jednak interesuje piłką. Nie to że się specjalnie do niego przygotował, ale przecież progam jest na żywo, a naprawdę ma duża wiedzę piłkarską.[/i]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 23:22

czeher pisze:ja tam 4 lata temu na lekcjii min matematyki sluchalem przez radio relacji Very Happy
nie wiem juz jaki byl to mecz ale gdy strzelili gola wyskoczylem jakby mnie wrzatkiem oblali
Polska tylko z USA strzelała :D
ja mecz z Portugalia przez radio na rozdaniu świadectw maturalnych :roll: pani dyrektor się nie spisała :?
czeher pisze:wszytsko na kupony poslzo
znowu grasz ostro ? w 100 PLN jedziesz ? żebys znowu nie płakał :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 cze 2006, 23:28

limansky pisze:Nie wiem czy oglądasz też ten program, ale naprawdę na jego podstawie mogę stwierdzić że się jednak interesuje piłką.
ogladam caly czas - niby pewne "frazy" zna ale czy to odrazu czyni z niego eksperta - moze mu podpowiadaja z rezyserki wkoncu lacznasc jest - pewnie interesuje sie pilka gdy jakas wilka impreza jest - ME MS - bo wkoncu co on tam mowil :?:
limansky pisze:Nie to że się specjalnie do niego przygotował, ale przecież progam jest na żywo, a naprawdę ma duża wiedzę piłkarską.
co z tego ze na zywo :?:
fieldy pisze:Polska tylko z USA strzelała
nie wiem czy to byl mecz z udzialem Polski, probably Meksysk - Wlochy czy Chorwacja - Meksyk
fieldy pisze:znowu grasz ostro ?
offkors :P
fieldy pisze:żebys znowu nie płakał Laughing
clopaki nie placza

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 cze 2006, 23:31

czeher pisze:niby pewne "frazy" ale czy to odrazu czyni z niego eksperta
Hola hola, kto powiedział że to ekspert... Mówię, że raczej sobie jutro poradzi, w co jeszcze wczoraj wątpiłem.
czeher pisze:co z tego ze na zywo Question
To z tego, że jakby nic o piłce nie wiedział, siedziałby cicho i gadał o pierdołach. Ale obaczymy jutro. Pozdro.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2006, 23:48

fieldy pisze:
cloner pisze:hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grillu Cool

kielbaski, kurczaczek, boczek, piweczko, wodka i telewizja
tak jak ja 4 lata temu Laughing
Jeśli dobrze pamiętam, a chyba dobrze pamiętam to mecze rozgrywano o 13 polskiego czasu. Jeśli już o 13 robiłeś grilla i piłeś alkohol to szacunek. Chyba faktycznie pierwotna ranga "Alkofanatyk z Highbury" była prawdziwa.
Ja do dzis pamiętam jak uciekłem z matmy na mecz z Korea. Potem żałowałem, bo nasi taka kaszanę odstawili. Coż 4 lata temu miałem 15 lat i pewne rzeczy były zbyt trudne do zrozumienia jak na rozum 15-latka.

Teraz będzie lepiej, musi byc lepiej.

POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2006, 0:03

Babel pisze:Jeśli dobrze pamiętam, a chyba dobrze pamiętam to mecze rozgrywano o 13 polskiego czasu. Jeśli już o 13 robiłeś grilla i piłeś alkohol to szacunek. Chyba faktycznie pierwotna ranga "Alkofanatyk z Highbury" była prawdziwa.
o 13:30 był mecz, więc grillowalismy przed i po meczu, grilla nie mozna w południe zrobić ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3339

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 cze 2006, 0:23

Juz dzisiaj sie zaczyna i tak przez miesiac.Kobiety w ogole staja sie nieprzydatne nie liczac podania pilota oraz skoczenia do sklepu po jedzenie i napoje.Moga zrzucac laszki i wdziecznie krecic tylkiem jednak co z tego?Kazdy facet bedzie mial w glowie Zurawskiego i spolke (albo jakis innych pilkarzy zaleznie komu sie kibicuje).Nie dziwie sie ze wiekszosc kobiet tlumaczy sobie ze dzieki MS beda mialy wiecej czasu dla siebie a tak naprawde krew je zalewa na mysl ze dostana od nas ignora :]

Jesli jakis bog istnieje to ma ksztalt pilki i raz na 4 lata bierze swiat w swoje wladanie.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 cze 2006, 0:34

Chlopaczek pisze:Kazdy facet bedzie mial w glowie Zurawskiego i spolke (albo jakis innych pilkarzy zaleznie komu sie kibicuje).
Bez przesady ja nie zmieniam swojej orientacji.

A tak poważniej to rzeczywiście dla każdego zioma przez najbliższy miesiąc powinna się liczyć tylko piłka. Nawet kaczki ze swoja grypą zejdą na dalszy plan. Mam tylko nadzieję że nie powtórzy się scenariusz z poprzednich mistrzostw i sędziowanie będzie stało na wysokim poziomie, choc po niektórych meczach można mieć co do tego wątpliwości. Piłka pokazuje też że prawdopodobnie taktyka i wyrachowanie zwycięży nad pieknem futbolu co w przypadku Brazylii mam nadzieję na spełnienie.
Jeszcze kilka godzin snu i zaczynamy wielkie SHOW :!: :peace: Do boju POLSKO :!:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 cze 2006, 8:56

Końcowe odliczanie rozpoczęte...Przeglądu Sportowego za cholerę nie udało mi się kupić, ale to już się nie liczy :P . Gdyby nie zbliżająca się sesja (jeszcze tylko 2,5 egzaminu) to na najbliższy miesiąc wyłączyłbym się całkowicie, a tak to wyłączę się tylko w 98% :lol: .

Dzisiaj szturmuję bary z ziomami! Mam nadzieję, że o 19 uda się coś sensownego znaleźć, a może trzeba się wybrać troche wcześniej... :think:

POOOLSKAAAAAAAAAAA!! BIAŁO-CZERWONI!!!! :afro:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 cze 2006, 9:05

Pisakk pisze:Dzisiaj szturmuję bary z ziomami! Mam nadzieję, że o 19 uda się coś sensownego znaleźć, a może trzeba się wybrać troche wcześniej...
JA robie Impreze w domu :lol: TV na taras, Grill, Piwko, Babki kilku ziomkow i jazda :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”