hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grilluBędę musiał chyba od południa siedzieć w pubie
kielbaski, kurczaczek, boczek, piweczko, wodka i telewizja
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 cze 2006, 22:59
hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grilluBędę musiał chyba od południa siedzieć w pubie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 cze 2006, 23:02
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 23:07
tak jak ja 4 lata temucloner pisze:hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grillu Cool
tak jak ja 4 lata temuA przebieg meczu będziesz znał z opowieści dwa dni później
porażka mniej boliNiggaz pisze:A przebieg meczu będziesz znał z opowieści dwa dni później
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 cze 2006, 23:07
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 cze 2006, 23:16
ja tam 4 lata temu na lekcjii min matematyki sluchalem przez radio relacjifieldy pisze:tak jak ja 4 lata temu Laughing
Czy on sie zna, .... hmm dla mnie to laik - poprostu chlopak sie przygotowal do programu jak zawsze ale czy na codzien wie co sie dzieje w swiatku pilkarskim to watpielimansky pisze:Powracając jeszcze do poprzedniej dyskusji, to właśnie oglądam Co z tą Polską? o Mundialu i chyba zbyt pochopnie oceniłem Tomasza Lisa. Widać że facet ma pojęcie o piłce i już nie martwię się o jego dyspozycję i występ jutro.
ja mam do wyboru - pub z chlopakami z Piasta lub w zaciszu domowymfieldy pisze:ja w tym roku, kulturalnie w domku, może ktoś wpadnie, może nie, wazne że browar juz jest
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 cze 2006, 23:21
Nie wiem czy oglądasz też ten program, ale naprawdę na jego podstawie mogę stwierdzić że się jednak interesuje piłką. Nie to że się specjalnie do niego przygotował, ale przecież progam jest na żywo, a naprawdę ma duża wiedzę piłkarską.[/i]czeher pisze:Czy on sie zna, .... hmm dla mnie to laik - poprostu chlopak sie przygotowal do programu jak zawsze ale czy na codzien wie co sie dzieje w swiatku pilkarskim to watpie
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 23:22
Polska tylko z USA strzelałaczeher pisze:ja tam 4 lata temu na lekcjii min matematyki sluchalem przez radio relacji Very Happy
nie wiem juz jaki byl to mecz ale gdy strzelili gola wyskoczylem jakby mnie wrzatkiem oblali
znowu grasz ostro ? w 100 PLN jedziesz ? żebys znowu nie płakałczeher pisze:wszytsko na kupony poslzo
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 cze 2006, 23:28
ogladam caly czas - niby pewne "frazy" zna ale czy to odrazu czyni z niego eksperta - moze mu podpowiadaja z rezyserki wkoncu lacznasc jest - pewnie interesuje sie pilka gdy jakas wilka impreza jest - ME MS - bo wkoncu co on tam mowillimansky pisze:Nie wiem czy oglądasz też ten program, ale naprawdę na jego podstawie mogę stwierdzić że się jednak interesuje piłką.
co z tego ze na zywolimansky pisze:Nie to że się specjalnie do niego przygotował, ale przecież progam jest na żywo, a naprawdę ma duża wiedzę piłkarską.
nie wiem czy to byl mecz z udzialem Polski, probably Meksysk - Wlochy czy Chorwacja - Meksykfieldy pisze:Polska tylko z USA strzelała
offkorsfieldy pisze:znowu grasz ostro ?
clopaki nie placzafieldy pisze:żebys znowu nie płakał Laughing
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 cze 2006, 23:31
Hola hola, kto powiedział że to ekspert... Mówię, że raczej sobie jutro poradzi, w co jeszcze wczoraj wątpiłem.czeher pisze:niby pewne "frazy" ale czy to odrazu czyni z niego eksperta
To z tego, że jakby nic o piłce nie wiedział, siedziałby cicho i gadał o pierdołach. Ale obaczymy jutro. Pozdro.czeher pisze:co z tego ze na zywo Question
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2006, 23:48
Jeśli dobrze pamiętam, a chyba dobrze pamiętam to mecze rozgrywano o 13 polskiego czasu. Jeśli już o 13 robiłeś grilla i piłeś alkohol to szacunek. Chyba faktycznie pierwotna ranga "Alkofanatyk z Highbury" była prawdziwa.fieldy pisze:tak jak ja 4 lata temu Laughingcloner pisze:hehe, a ja bede ze znajomymi na dzialce ogladac meczyki przy grillu Cool
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2006, 0:03
o 13:30 był mecz, więc grillowalismy przed i po meczu, grilla nie mozna w południe zrobić ?Babel pisze:Jeśli dobrze pamiętam, a chyba dobrze pamiętam to mecze rozgrywano o 13 polskiego czasu. Jeśli już o 13 robiłeś grilla i piłeś alkohol to szacunek. Chyba faktycznie pierwotna ranga "Alkofanatyk z Highbury" była prawdziwa.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 cze 2006, 0:23
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 cze 2006, 0:34
Bez przesady ja nie zmieniam swojej orientacji.Chlopaczek pisze:Kazdy facet bedzie mial w glowie Zurawskiego i spolke (albo jakis innych pilkarzy zaleznie komu sie kibicuje).
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 cze 2006, 8:56
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 cze 2006, 9:05
JA robie Impreze w domuPisakk pisze:Dzisiaj szturmuję bary z ziomami! Mam nadzieję, że o 19 uda się coś sensownego znaleźć, a może trzeba się wybrać troche wcześniej...
dzieciol
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio