Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 05 lut 2006, 20:33
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 lut 2006, 20:38
heh troszke mnie nie zrozumiałes : ) wiem o tym co napisałeś i zgadzam się z Toba jednak tak samo dzieje się z bocznymi obroncami ktorzy ustawieni ofensywnie wzmacniaja pomoc - i sa oni wyszczegolnieni, a normalnie ustawieni boczni pomocnicy nie sa, to mnie wlasnie dziwi.Tomi pisze:bo skrzydła wzmacniają atak,obrone lub pomoc
jak masz ustawionych skrzydłowych defensywnie to wzmocnią obrone,jak do środka to pomoc,a jak ofensywnie to prawy lub lewy atak
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 07 lut 2006, 8:23
merqn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 07 lut 2006, 15:39
merqn pisze:w niedziele wylosowalem juniorka, ktory wlasnie jest na TL, wiec zapraszam
Edward Cupryn (93872666)
Narodowość: Polska
Wskaźnik TSI: 2 540
Pensja: 2 960 zł/tydzień
Właściciel: Dream Team Lubliniec
Kartek: 0
Kontuzje: zdrowy
Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: słaby Podania: zadowalający
Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: solidny
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 07 lut 2006, 15:44
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 07 lut 2006, 16:02
Wisła Kraków S.S.A.Tomi pisze:pokażcie poziomy formacji waszych drużyn
niezly fartmerqn pisze: w niedziele wylosowalem juniorka, ktory wlasnie jest na TL, wiec zapraszam
trzeba miec zawodnikow i warunki zeby ustalac taktyke...ZaMeR pisze: Baqu kurde jak ty to robisz Ja dzisiaj przegrałem z liderem 0-6 i jestem w lidze na 7 miejscu.... Nie moge dobrać taktyki ani nic... Weź Baqu podaj jaką grasz taktyką i jaki syul wiesz presing itd]
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 07 lut 2006, 16:04
solidna mamVoid pisze:Wow !!! To jaką ty masz szkółkę ??? Podobno nawet w znakomitej ciężko takie cacko wylosować... No wiesz, za 100 tysiaków biore od ręki
merqn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zomo » 07 lut 2006, 16:29
zomo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 lut 2006, 16:54
sorry nie spotkałem się z tym słowem, kto to jest "paralita" ?zomo pisze: sami paralici
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 07 lut 2006, 20:33
No co ty. Znakomita jest lepsza. Zdażyło mi się tak, że wylosowałem dwóch znakomitych napastników pod rząd. Sporo kasy wpadło. A teraz i tak dosyć rzadko zdarza mi się jakiś cieniasów wylosować.zomo pisze:Solidna szkółka jest najefektywniejsza![]()
Spoko clown. Takiego clowna, to tylko pozazdrościćBaqu pisze:mój nowy clown Smile lepszego już chyba nie dało się kupić, a popularny - spokojny - prawy za 160.000 zł to zaprawde powiadam wam byla okazja ! dzieki czemu jestem dumny ze swojego zakupu : )))
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 lut 2006, 20:52
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 07 lut 2006, 21:13
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 lut 2006, 21:51
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 07 lut 2006, 23:32
Baqu pisze:dzisiaj znalazłem dwa lole, jeden to lol sam w sobie drugi ma lolowe imie : D
To co powiecie na tego -> 89969833Premo pisze:To też jest niezły lolek 51049861
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 lut 2006, 23:43
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio