Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 17 cze 2007, 17:02
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 cze 2007, 11:01
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 cze 2007, 11:05
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 18 cze 2007, 11:26
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 cze 2007, 22:13
Final tegorocznego Gold Cup 2007 USA - Meksyk jest wielce prawdopodobny, ale to dobrze dla tej imprezy bo to najsilniejsze zespoly z CONCACAF a dodatkowo jest miedzy nimi wielka rywalizacja w tym regionie a final w Chicago to wymazone miejsce na mecz USA - Meksyk.Ogladalem ostatnie mecze i byly na dobrym poziomie walczono do upadlego, ale mysle ze sedziowie za duzo szastali kartkami choc mecze byly twarde ale nie za ostre na taka duza liczbe czerwonych kartek jaka ostatnio sedziowie dawali.czeher pisze:Wszystko wskazuje na to, ze szykuje sie final Meksyk - USA czyli chyba wymarzony final przed rozpoczeciem turniejow, dwie teoretycznie najsilniejsze ekipy ale ... nie uprzedzajmy faktow![]()
Szkoda Hondurasu, byl fawortem a jednak nie sprostal, ja juz bardziej doszukiwalem sie pewniej niespodizanki w pojedynku Kanady z Gwatemala a tu 3:0![]()
Narazie neispodizanka to udzial Gwadelupy w 1/2 ale jednak Meksykowi juz nie sprostaja![]()
USA - Kanada calkiem ciekawie zapowiadajacy sioe pojedynek chociaz w pilce Kanada przy USA to kopciuszek,
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 21 cze 2007, 4:16
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 22 cze 2007, 15:09
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 22 cze 2007, 15:33
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 24 cze 2007, 10:24
Jehry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 cze 2007, 16:56
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 26 cze 2007, 13:56
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 cze 2007, 23:46
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 27 lip 2007, 12:41
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 lip 2007, 12:49
Wg mnie to taki odpowiednik Royal League - czyli zbior najlepszych zespolow lig skandynawskich - zdaje sie ze jest jeszcze taka "miedzyliga" baltycka graja z Lotwy itpassurbanipal pisze:North American SuperLiga Wiem, że to rozgrywki klubowe, ale jaki odpowiednik europejski?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 lip 2007, 13:03
Tylko, że grają tam tylko najlepsze zespoły MLS i ligi meksykańskiej.czeher pisze:Wg mnie to taki odpowiednik Royal League - czyli zbior najlepszych zespolow lig skandynawskich - zdaje sie ze jest jeszcze taka "miedzyliga" baltycka graja z Lotwy itpassurbanipal pisze:North American SuperLiga Wiem, że to rozgrywki klubowe, ale jaki odpowiednik europejski?
Corinthians
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio