Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 22 lip 2005, 20:02
Tigertm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 22 lip 2005, 21:05
Michal10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq_ » 22 lip 2005, 22:05
Marq_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 lip 2005, 22:15
Oczywiście. Przecież rozegrał już tyle meczy we Włoszech, że nawet nie trzeba mówić kto jest najlepszy. Któregoś dnia się zdenerwuję, a forum spłynie krwią niewiniątek.Marq_ pisze:Najlepszy jest oczywiście nowy nabytek Juve, Patrick Vieira!!!
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 22 lip 2005, 23:20
kub@s
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:28
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 22 lip 2005, 23:46
inter1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 22 lip 2005, 23:53
A ty mógłbyś byc nieco inniejszy, bo porównanie uzytkownikow tego forum do konserw jest co najmniej nie na miejscu... A najlepszym zawodnikiem we Włoszech, hmm nie sadze iz jest jeden taki pilkarz, jest ich wielu, bo np nie moge porywnywac Kaki do Adriano poniewaz jeden z nich gra pieknie jest rozdzielaczem pilek i potrafi pieknie uderzyc, a drugi z nich jest zawodnikiem ktory czeka na takie sytuacje i siwetnie potrafi je wykorzystywac... Jest wielu dobrych pilakrzy w Serie A, as zaden z nich nie jest "NAJ"Snipp_ pisze:Błagam dopisujcie "moim zdaniem", bo jak narazie niektóre wypowiedzi są śmieszne. Brak argumentów, głupie zdanie w stylu "Adriano jest najlepszy". Pan wyżej - "potrafi strzelić jak mało kto" tragiczne to jest poprostu... :i do tego ten drybling"...ehhh.... rozbudujcie się, otwórzcie się jak konserwy!
P.S. Adriano nie jest najlepszy. Moim i nie tylko moim zdaniem.
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lip 2005, 0:15
Tak wiem, że zaraz dostanę odpowiedz w stylu, "ale ja tylko żartowałem", chociaż wcale jej sobie nie życzę. Ale niech wystarczy Ci, że ja to piszę, na co drugiej stronie...inter1908 pisze:pisze kto jest najlpepszy ,....pani cie nie uczyla ze mow kroto zwiezle i na temat ,,,nie pisze w temacie ze mamy rozwinac swoja wypowiedz..pozdro
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 23 lip 2005, 0:19
inter1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukash007 » 26 lip 2005, 11:41
lukash007
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio