Cristiano Ronaldo - Strona 12

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 9:19

Ibrahimović pisze:
radekutd pisze:P.S. A co sądzicie o wyglądzie Kahna???? Bo wegług mnie wygląda jak pedofil grubo po 40. Ale to tylko moje zdanie
,a zastanawiales sie kiedys nad wygladem swojego avatara :?: :roll:
,chodzi mi o postac tam sie znajdujaca :wink:

Co wy wszyscy macie inne upodobania seksualne czy co?? :roll: :roll: Nic nie wspominałem na temat jego avataru czy Twojego?? Jeśli on wyraził opinie na temat wyglądu Cristiano, to ja sobie pozwoliłem odnośnie kahna.

P.S. Kiedyś miałem w avatarku J.LO :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 9:25

P.S. A co sądzicie o wyglądzie Kahna???? Bo wegług mnie wygląda jak pedofil grubo po 40. Ale to tylko moje zdanie
Nie .. a czemu mam tak sadzic ?? Swoja droga jest to obraza piłkarza, któremu nigdy nie dorownasz. Napisałbym co mi Rooney przypomina, ale narazie 4 WP mi wystarcza ... :roll:

POZDRO

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 9:28

A kahn, ty i większość piłkarzy czy userów tego forum nigdy nie dorównała i nie dorówna Cristiano Ronaldo i Waynowi Rooneyowi.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 sie 2005, 9:36

radekutd pisze:A kahn, ty i większość piłkarzy czy userów tego forum nigdy nie dorównała i nie dorówna Cristiano Ronaldo i Waynowi Rooneyowi.
A czy Cristiano Ronaldo zdobyl Puchar Mistrzów ?? Był w finale mistrzostw świata ?? :> Był ciagle wierny jednemu klubowi ?? Myslisz ze C.Ronaldo jest lepszy bo umie kiwac i ma swietna technike ?? Powodzenia :| Przeciez on jeszcze nie dorastado piet Kahnowi bo jest mlody i nie jest tak utytulowany. Pozatym za jakies dwa lata jak ManU nic nie wygra to odejdzie do Chelsea i bedziesz miał swoj talent :lol:

POZDRO

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 sie 2005, 9:38

radekutd pisze:A kahn, ty i większość piłkarzy czy userów tego forum nigdy nie dorównała i nie dorówna Cristiano Ronaldo i Waynowi Rooneyowi.
Za to Ty nigdy nie dorównasz większości z użytkowników tego forum ilorazem inteligencji :!: :lol:
A po co Kahn ma dorównać temu pedałkowi :?: Jeśli się nie myle to jest bramkarzem i nie potrzebne są mu wspaniałe dryblingi "boskiego Cristiano"

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 9:42

Kamilo pisze:
Za to Ty nigdy nie dorównasz większości z użytkowników tego forum ilorazem inteligencji :!: :lol:
A po co Kahn ma dorównać temu pedałkowi :?: Jeśli się nie myle to jest bramkarzem i nie potrzebne są mu wspaniałe dryblingi "boskiego Cristiano"

A po czym ty możesz tak wnioskować. Co??? Może sobie zrobimy wspólny test iq na onecie. Gwarantuje ci, że byłbym w ścisłej czołówce. 8)

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 30 sie 2005, 9:43

Kamilo pisze:"boskiego Cristiano"
masz racje Cristiano jest boski :-)
RoRo pisze:Pozatym za jakies dwa lata jak ManU nic nie wygra to odejdzie do Chelsea i bedziesz miał swoj talent
niedoczekanie :lol: bo w tym sezonie ManU bedzie mialo mistrza 8)

Cristiano, jest w tej chwili najlepszym skrzydlowym swiata, jest na tej pozycji bezkonkurencyjny :-) zaloze sei za kazdy trener na swiecie chcialby go miec w skladzi!!

Pozdo :-)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 9:50

RORO ciebie pogieło z tym transferem. Po pierwsze nawet jak ManU nie wygra przez 2 lata mistrzostwa, co jest niemożliwe to i tak zostanie w ManU. Pozatym chyba Inter słynie ze zmiany składu co sezon. A mówie tak bo Cristiano już teraz gra znakomicie. Jeśli tak dobrze mu wychodzi kiwanie angielskich obrońców, to co dopiero np. hiszpańscy. A kim był Ronaldiho 6 lat temu w wieku Cristiano????

P.S. Wiesz roro, do chelsea ostatnio trafiają czarni, napaleni na kasę (każdy grosz) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:11

Radekutd pisze:P.S. A co sądzicie o wyglądzie Kahna???? Bo wegług mnie wygląda jak pedofil grubo po 40. Ale to tylko moje zdanie
Za taki tekst powinieneś dostać 2 WP :? :?
A kahn, ty i większość piłkarzy czy userów tego forum nigdy nie dorównała i nie dorówna Cristiano Ronaldo i Waynowi Rooneyowi.
Ten Twój fanatyzm osiąga już apogeum.
...podobnie jak głupota :?
Kamilo pisze:Za to Ty nigdy nie dorównasz większości z użytkowników tego forum ilorazem inteligencji
Zgadzam się :lol:
radekutd pisze:A po czym ty możesz tak wnioskować.
Bo niskiej wartości Twoich postów. Tak trudno to zrozumieć?
radekutd pisze:Może sobie zrobimy wspólny test iq na onecie. Gwarantuje ci, że byłbym w ścisłej czołówce.
:rotfl2: 'odwróć tabelę radek na czele' :rotfl2:
radekutd pisze:co jest niemożliwe
Jest niemożliwe? Spójrz na nasze ostatnie dwa sezony :?
radekutd pisze:to i tak zostanie w ManU
Skąd ta pewność?
radekutd pisze:Pozatym chyba Inter słynie ze zmiany składu co sezon.
Beznadziejny argument. Co ma piernik do wiatraka?

Cris jest bardzo dobrym piłkarzem. Jednym z lepszych w swoim wieku. Ale nie widać w nim specjalnego przywiązania do barw klubowych. Na pewno nie będzie miał takiego stażu jak Giggs, czy Keano.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 10:28

Hahaha ty masz kiepskie IQ. To ma piernik do wiatraka, że to była wypowiedź skierowana do RoRO. To się 10 latki skapnąć potrafią. A wnioskuję tak, bo robili wszystkim chętnym test na IQ w mojej byłej szkole i miałem 130. A poza tym idę do najlepszej szkoły i klasy w legnicy. Jeszcze coś.... średnia 5.0 i 85 pkt z egzaminu. Ty to chyba ze swoją spostrzegawczością 50 miała na farcie.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:42

radekutd pisze:Hahaha ty masz kiepskie IQ.
Zdziwiłbyś się.
radekutd pisze:To ma piernik do wiatraka, że to była wypowiedź skierowana do RoRO.
Coś Ty? :lol:
Szukasz bezsensownych argumentów. Do RoRo zasłaniasz się jakimiś opowiastkami o Interze, do Kamilo o Bayernie, do Fieldy'ego o Arsenalu itd. itd. Nie widzisz, że się ośmieszasz? :?
radekutd pisze:A wnioskuję tak, bo robili wszystkim chętnym test na IQ w mojej byłej szkole i miałem 130.
Łał, jesteś najlepszy w kraju... Czemu Cię tam nie uwzględnili? :lol:
Mnie w przedszkolu też robili. I też wypadłam najlepiej :roll: :lol:
radekutd pisze:A poza tym idę do najlepszej szkoły i klasy w legnicy
I to ma być jakiś miernik? Ja chodzę do jednej z najsłabszych szkół w mieście. Tyle, że to moi znajomi z tych wielkich szkół z renomą nic nie muszą robić, a u mnie odstawiają ostrą zap*********ę :? I jak myślisz? Kto więcej z tego wynosi jak narazie? :lol: :lol:
radekutd pisze:średnia 5.0 i 85 pkt z egzaminu
Nie masz się czym chwalić :lol: :lol:
radekutd pisze:Ty to chyba ze swoją spostrzegawczością 50 miała na farcie.
Kompletnie nie znasz się na ludziach geniuszu :D :P

PS. Czemu nie odniesiesz się do wszystkiego? Brak argumentów? :lol:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 10:53

Jak to mówiła moja Wfistka(oczywiście nie do mnie :wink: ), gdyby głupota mogła latać to ty byś obijała się o sufit w "swoim" pokoju. Mam argumenty. A ty nie masz spostrzegawczości. Głupio ci, że nie zauważyłaś, że wypowiedź o Interze była skierowana do RoRo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak jesteś taka dobra do czego się nie pochwalisz swoim wynikiem. No i cóż Częstochowa to nie Legnica. U nas w 1 L.O. jak ty to mówisz (no komments) trzeba za.............lać. I ty się uważasz za człowieka geniuszu kim i czym ty jesteś???? :?: :?: Modem na tym twoim forum HAHAHAHAHA

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 10:58

oczywiście nie do mnie
Jesteś pewien?
radekutd pisze:Głupio ci, że nie zauważyłaś, że wypowiedź o Interze była skierowana do RoRo
Nie jest mi głupio, bo akurat to zauważyłam. Żadnego innego fana Interu tu nie było.
Teraz Tobie powinno być głupio :lol:
radekutd pisze:I ty się uważasz za człowieka geniuszu kim i czym ty jesteś?
Gdzie tak napisałam? No gdzie?

Zapraszam na GG. Nie róbmy śmietnika z forum - 7179900.

Romantyku, jeśli tu zajrzysz - wybacz ten jawny OT, ale musiałąm odpowiedzieć temu komuś. Jak będzie rozmywał dalej, to już nie moja wina - ja podałam GG.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 10:59

jeszcze jedna wypowiedz w takim stylu i dostajecie po 3 WP. jezeli to nei bnedzie skutkowalo i dalej bedziecie zrec sie w kazdym temacie zastanowimy se nad banem. teraz tez niesety musze rozdac nagrody :( kazdy kto bral udzial w tej durnej dyskusji dostaje po 1 WP, dodatkowo Kamilo 1 WP za nazwanie piłkarza "pedałkiem" i Radekutd 1 WP za nazwanie Kahna "pedofilem"

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 11:03

Romantyk jeśli chodzi o sprawy pedałków, to to wszystko zaczął kama nazywając Crisa gejem. :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”