Niedawno były matury...z polskiego powtórka co niektórym by się przydała (czytanie ze zrozumieniem to umiejętność ginąca w narodzie,szczególnie wśród...'poważnych'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 lip 2011, 19:22
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 lip 2011, 23:08
Ciekawe czy jest cos na rzeczyKilkanaście dni temu dyskutowałem z De Laurentiisem na temat Pastore i padły nawet w tej rozmowie konkrety, jednak od tamtej pory się nie kontaktowaliśmy. Nie wiem więc czy nadal jest zainteresowany moim zawodnikiem, jednak myślę że tak. Jutro spotykam się z współpracownikiem właściciela Napoli i dokładnie omówimy tę sprawę. Z Neapolu prawdopodobnie odejdzie jeden z czołowych zawodników i Pastore pasowałby do tej drużyny. To oni mają pierwszeństwo w zakupie Javiera, nie Milan.
Wiec chyba nici z Inlera w Napoli. Troche dziwne,ze De Laurentis chcial za niego dac 20 baniek,a zalowal kasy na kontrakt...To nie jest moja wina, że Inler nie trafi do Napoli. My z klubem jesteśmy dogadani od dawna, to zawodnik nie może osiągnąć z nimi porozumienia. W ostatnim czasie pojawiły się inne oferty, ale zostawały one odrzucane, bo wierzyliśmy w to, że Inler i jego agent dojdą do kompromisu z przedstawicielami klubu z Neapolu. Tak się jednak nie stało i w tej chwili Szwajcar na 95% zostaje z nami. My gramy w Lidze Mistrzów i musimy zacząć przygotowania z pełną kadrą, a nie zastanawiać się czy zawodnik u nas zostanie czy nie. Nie wiem dokładnie jakie wymagania miał Inler, ale na pewno nie były wygórowane. Nie chcę krytykować De Laurentiisa, ale chcąc osiąnąć sukces, czasami trzeba zaryzykować i dać komuś określone pieniądze.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 lip 2011, 23:39
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 lip 2011, 23:43
To by sporo wyjasnialo. Myslalem,ze De Laurentis po prostu zaluje kasy na Szwajcara,a tu takie buty...(L)oczkerson pisze:Tam problemem podobno są prawa do wizerunku , a dokładnie umowa Gokhana z Nike, która ma prawo do wizerunku piłkarza, które chce kontrolować Napoli
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lip 2011, 6:56
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 lip 2011, 10:51
Dokładnie tak samo to rozwikłałem. Szokujące nie...Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale skoro tu mowa o Pastore to niech będzie. Czytałem, że jego kontrakt jest podzielony pomiędzy agenta i Palermo. Wynika z tego, że za połowę karty Javiera Zamparini zapłacił 9 mln euro!( Ostatnio powiedział, że Pastore kosztował go 18 mln. Wtedy nie wiedziałem skąd te cyfry, ale teraz wychodzi, że podał cenę całej karty a nie tylko tej co wykupił).
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lip 2011, 10:57
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lip 2011, 14:46
Ciekawe skad on ma takie informacjeEzequiel Lavezzi odejdzie z Napoli, jestem o tym w 100% przekonany. Manchester City jest nim bardzo mocno zainteresowane, a oni jak kogoś chcą, to go po prostu kupują. El Pocho jest jednym z najlepszych zawodników, jacy pojawili się w ostatnich latach na włoskich boiskach.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lip 2011, 15:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 sie 2011, 10:54
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2011, 11:00
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 sie 2011, 11:02
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 paź 2011, 21:45
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 paź 2011, 21:49