Oczywiscie wygrac derby bedzie bardzo ciezko, ale skoro Niebiescy przezywaja lekki kryzys, to trzeba go wykorzystac
Odra-Vodka-Polonia
PS - pisalem, ze Lechia sobie poradzi z Podbeskidziem i Wam sie udalo. Niezle, niezle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2007, 21:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 mar 2007, 21:42
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 25 mar 2007, 21:46
Najbardziej cieszą mnie jednak pomeczowe wypowiedzi, bo i zawodnicy Podbeskidzia, i trener, i w końcu Nasi piłkarze i trenerzy przyznali, że Lechia o klasę przewyższała swojego rywala i pokazała wielki spokój. Za tydzień Polkowice, z którymi jesienią przegraliśmy 3:1...cloner pisze:PS - pisalem, ze Lechia sobie poradzi z Podbeskidziem i Wam sie udalo. Niezle, niezle
Najlepiej podzielcie się punktamicloner pisze:Oczywiscie wygrac derby bedzie bardzo ciezko, ale skoro Niebiescy przezywaja lekki kryzys, to trzeba go wykorzystac
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 mar 2007, 21:51
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 26 mar 2007, 11:31
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 27 mar 2007, 21:23
Paweuu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 kwie 2007, 19:37
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 kwie 2007, 19:56
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 01 kwie 2007, 20:03
Nie, za miesiąc matura, trzeba znać priorytetybagg pisze:limansky, a na mecz sie wybierasz?
Jeszcze nie wiadomo ile biletów dostaniemy, ale myślę, że przy dobrych wiatrach wszystkie zejdą.bagg pisze:nie wiesz moze w jakiej liczbie kibicow chca sie objawic goscie z Trojmiasta?
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 kwie 2007, 8:09
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 kwie 2007, 9:07
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 08 kwie 2007, 7:40
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 08 kwie 2007, 11:30
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2007, 11:38
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 08 kwie 2007, 13:08
czeher pisze:Sytuacja bardzo ciekawa - jezeli o mnie chodzi to chcialbym aby Polonia awansowala
Sosnowiec (ale pewnie nie tylko) zostnie mam nadzieje surowo ukarany za korupcje lepiej zeby w OE nie było oszustów. Nie mozna miec pewnosci co do awansów bo przy zamieszaniu związanym z afera korupcyjna do I ligi moze awansowac wiecej druzyn, nawet 4 tak wiec jest o co walczyc.czeher pisze:Rownie ciekawym faktem jest to co stanie sie z Sosnowcem
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio