Post Wyświetl pojedynczy post autor: sd » 08 lis 2004, 13:29
sd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 20 lis 2004, 23:47
JAREKK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 20 lis 2004, 23:47
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 21 lis 2004, 9:38
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2004, 10:03
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 21 lis 2004, 11:34
jakby byli najlepsi to by pokazywali jakis porzadny poziom a nie przegrane z byle jakimi druzynamiFigo11 pisze:Teraz mówicie że koniec ja wiże że się obudzą. Zresztą to co mają nikt im nie odbierze i nadal są najlepsi na Starym kontynencie jak i na Swiecie
ziaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czaro7 » 21 lis 2004, 16:32
czaro7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lis 2004, 17:25
Przeciez on kupił dwóch świetnych obronców przed sezonem(choc jeden narazie leczy konruzje) Realowi przydałby sie defensywny pomocnik taki jak kiedys makelele i zmiana systemu gry tak aby pomocnicy wiecej pracowali w obronie. Zobaczymy jak bedzie duzo mowiło sie o przyjsciu vam bomela lub mascherano ale ostatnio zaczeto mówic o robinho czyli kolejnym napastnikuczaro7 pisze:Nich wkońcu dotrze do prezydenta realu że potrzebni mu są obrońcy a nie pomocnicy i napastnicy
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2004, 17:41
Nie powiedziałbym ze Samuel jest swietnybo jest wrecz przeciwnie, a Woodgate'a nie widzielismy jeszcze w akcji wiec nic nie wiadomo.piotrek256 pisze:Przeciez on kupił dwóch świetnych obronców przed sezonem(choc jeden narazie leczy konruzje) Realowi przydałby sie defensywny pomocnik taki jak kiedys makelele i zmiana systemu gry tak aby pomocnicy wiecej pracowali w obronie. Zobaczymy jak bedzie duzo mowiło sie o przyjsciu vam bomela lub mascherano ale ostatnio zaczeto mówic o robinho czyli kolejnym napastnikuczaro7 pisze:Nich wkońcu dotrze do prezydenta realu że potrzebni mu są obrońcy a nie pomocnicy i napastnicy
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 21 lis 2004, 19:26
JAREKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2004, 23:03
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 29 lis 2004, 13:00
JAREKK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 29 lis 2004, 17:20
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 lis 2004, 18:29
Teraz wiesz co czują kibice Juventusu kiedy Milan na nich najeżdzaJAREKK pisze:Ja jako kibic REALU napisze krótko ale CZYTAJCIE . Pisaliscie ze Real jest skonczony itp. Mamy wyniki przed ta kolejka dziwnym trafem było 2 miejsce w lidze !!!!!!!!!!!!Jak to wyjasnicie ( komentarze wczesniej : REAL to juz konie itp.) ??????Mozecie pisac ze sa słabi , nie watpie jest ZLE tylko jak ktos sie interesuje sprawdzcie wyiki ostatnich 4 sezonów . JA to pisze którys raz !!!!!!!!!!!! Zanim zaczniecie krytykowac radze ZOBACZYC jak było wczesniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem kibicem REALU i tego nie ukrywam , było zle i TRUDNO dalej jest zle i potrafie to powiedziec . JAK PISZECIE ZE REAL JEST SKONCZONY to mnie .............................. wstrzymajcie sie do połowy sezonu wtedy bedzie wiadomo co sie dzieje > Co do przewagi Barcy -----> do tej kolejki wygrywali , klepali wszystkich i co ????? wcale tych pkt nie mieli tak duzo od REALU
WALKA O MISTRZOSTWO dopiero sie zaczelai wcale sie nie zdziwie jak wygra Valencja albo DEPOR historia pokazala wiele razy ze poczatek sezonu sie nie LICZY
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 lis 2004, 19:20
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio