Real Madryt (zbiorczy) - Strona 12

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
sd
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sd » 08 lis 2004, 13:29

nie zapominajcie ze Becks jest swiatowej klsay piłkarzem i to on dał nam 6 pkt w lidze.

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 20 lis 2004, 23:47

Chyba zaden z kibiców REALU nie spodziewał sie ze Barcelona ogra KRÓLEWSKICH z taka łatwoscia :twisted: . Pozostaje nam czekac na kolejne DERBY . Sezon jest długi i jeszcze moze sie wszystko wydarzyc :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 20 lis 2004, 23:47

:arrow: REALOWI GRATULUJEMY OBROŃCÓW
tak szczerze mówiąc to aż mi szkoda tego Samuela, Carlos też się nie popisał przy pierwszym golu

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 21 lis 2004, 9:38

:arrow: Realowi dziekujemy za to ze ma takich smiesznych obroncow :)

Real Madryt dostal od Barcy 3-0 , hehehehehehe.
Koniec ery wielkiego REALU MADRYT!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2004, 10:03

Teraz mówicie że koniec ja wiże że się obudzą. Zresztą to co mają nikt im nie odbierze i nadal są najlepsi na Starym kontynencie jak i na Siwecie

Hala MAdrid!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ziaro
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 21 lis 2004, 11:34

Figo11 pisze:Teraz mówicie że koniec ja wiże że się obudzą. Zresztą to co mają nikt im nie odbierze i nadal są najlepsi na Starym kontynencie jak i na Swiecie
jakby byli najlepsi to by pokazywali jakis porzadny poziom a nie przegrane z byle jakimi druzynami :) takie jest moje zdanie

czaro7
Trampkarz
Trampkarz

Nich wkońcu dotrze do prezydenta...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czaro7 » 21 lis 2004, 16:32

Nich wkońcu dotrze do prezydenta realu że potrzebni mu są obrońcy a nie pomocnicy i napastnicy

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Re: Nich wkońcu dotrze do prezydenta...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lis 2004, 17:25

czaro7 pisze:Nich wkońcu dotrze do prezydenta realu że potrzebni mu są obrońcy a nie pomocnicy i napastnicy
Przeciez on kupił dwóch świetnych obronców przed sezonem(choc jeden narazie leczy konruzje) Realowi przydałby sie defensywny pomocnik taki jak kiedys makelele i zmiana systemu gry tak aby pomocnicy wiecej pracowali w obronie. Zobaczymy jak bedzie duzo mowiło sie o przyjsciu vam bomela lub mascherano ale ostatnio zaczeto mówic o robinho czyli kolejnym napastniku

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: Nich wkońcu dotrze do prezydenta...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2004, 17:41

piotrek256 pisze:
czaro7 pisze:Nich wkońcu dotrze do prezydenta realu że potrzebni mu są obrońcy a nie pomocnicy i napastnicy
Przeciez on kupił dwóch świetnych obronców przed sezonem(choc jeden narazie leczy konruzje) Realowi przydałby sie defensywny pomocnik taki jak kiedys makelele i zmiana systemu gry tak aby pomocnicy wiecej pracowali w obronie. Zobaczymy jak bedzie duzo mowiło sie o przyjsciu vam bomela lub mascherano ale ostatnio zaczeto mówic o robinho czyli kolejnym napastniku
Nie powiedziałbym ze Samuel jest swietnybo jest wrecz przeciwnie, a Woodgate'a nie widzielismy jeszcze w akcji wiec nic nie wiadomo.

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 21 lis 2004, 19:26

Ja jako kibic REALU napisze krótko ale CZYTAJCIE . Pisaliscie ze Real jest skonczony itp. Mamy wyniki przed ta kolejka dziwnym trafem było 2 miejsce w lidze !!!!!!!!!!!!Jak to wyjasnicie ( komentarze wczesniej : REAL to juz konie itp.) ??????Mozecie pisac ze sa słabi , nie watpie jest ZLE tylko jak ktos sie interesuje sprawdzcie wyiki ostatnich 4 sezonów . JA to pisze którys raz !!!!!!!!!!!! Zanim zaczniecie krytykowac radze ZOBACZYC jak było wczesniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem kibicem REALU i tego nie ukrywam , było zle i TRUDNO dalej jest zle i potrafie to powiedziec . JAK PISZECIE ZE REAL JEST SKONCZONY to mnie .............................. wstrzymajcie sie do połowy sezonu wtedy bedzie wiadomo co sie dzieje > Co do przewagi Barcy -----> do tej kolejki wygrywali , klepali wszystkich i co ????? wcale tych pkt nie mieli tak duzo od REALU

WALKA O MISTRZOSTWO dopiero sie zaczela :D i wcale sie nie zdziwie jak wygra Valencja albo DEPOR historia pokazala wiele razy ze poczatek sezonu sie nie LICZY

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2004, 23:03

Real narazie jest w kryzysię ale który drugi klub zdobył 9 razy LM żaden inny klub nie dorasta im do pięt, a że teraz są w kryzysie to wy się szczycicie nie wiadomo czym. Fakt faktem barca gra dobrze ale do grającego Realu z polotem finezją brakuje im wiele.
Hala Madrid

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 29 lis 2004, 13:00

Tu chyba nie chodzi o kryzys . Oni sie nie przykładaja do meczy . Po ostatnim wystepie w LM kibice ich wygwizdywali szczególnie BECKHAM-a teraz asysta i bramka . Mineło kilka dni i mamy wynik 5:0 , co prawda LEVANTE nie jest najmocniejszym klubem w hiszpani ale wynik mówi za siebie . Jak juz muszą wygrac to to robia w pieknym stylu , wzieli sobie do serca ze nie graja tylko dla siebie .

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 29 lis 2004, 17:20

LEVANTE to wcale nie taki słaby zespół, zajmował 7 miejsce z 19 punktami i dobrze grał, Real się wqrzył za niepowodzenia z Barcą i tylko remisem z Beyerem i rozwalił jak chciał 5:0 te Levante całe. To jest cały Real, niby to kryzys, niby nie chce się grać, ale nie dawno z Albatece 6:1, teraz 5:0 i neich nikt nie mówi, że Real grać nie umie albo że nie chce im się grać! Beckham wczoraj na początq spotkania ostrooo lamił i anwet kibice gwizdali na niego, a potem miał asystę i nawet bramę z około 25 metrów strzelił, ja osobiście nie za bardzo lubię Becksa, chociaż gra w Realu, ale należy się jakiś tam szacunek! Na pewno era Realu się nie skończyła!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 lis 2004, 18:29

JAREKK pisze:Ja jako kibic REALU napisze krótko ale CZYTAJCIE . Pisaliscie ze Real jest skonczony itp. Mamy wyniki przed ta kolejka dziwnym trafem było 2 miejsce w lidze !!!!!!!!!!!!Jak to wyjasnicie ( komentarze wczesniej : REAL to juz konie itp.) ??????Mozecie pisac ze sa słabi , nie watpie jest ZLE tylko jak ktos sie interesuje sprawdzcie wyiki ostatnich 4 sezonów . JA to pisze którys raz !!!!!!!!!!!! Zanim zaczniecie krytykowac radze ZOBACZYC jak było wczesniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem kibicem REALU i tego nie ukrywam , było zle i TRUDNO dalej jest zle i potrafie to powiedziec . JAK PISZECIE ZE REAL JEST SKONCZONY to mnie .............................. wstrzymajcie sie do połowy sezonu wtedy bedzie wiadomo co sie dzieje > Co do przewagi Barcy -----> do tej kolejki wygrywali , klepali wszystkich i co ????? wcale tych pkt nie mieli tak duzo od REALU

WALKA O MISTRZOSTWO dopiero sie zaczela :D i wcale sie nie zdziwie jak wygra Valencja albo DEPOR historia pokazala wiele razy ze poczatek sezonu sie nie LICZY
Teraz wiesz co czują kibice Juventusu kiedy Milan na nich najeżdza :!:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 lis 2004, 19:20

Mówiąc szczerzwe Kólewskich nie lubie. najbardziej z Realu lubie Beckhama :) Jednak nie mozna powiedziec ze sie nie przykladaja pilkarze do gry. WEidac ze sie staraja, ale mysle ze przydalyby im sie 3 miesace odpoczynku :) :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”