Finał!: Holandia - Hiszpania - Strona 12

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany

Kto wygra?

Czas głosowania minął 11 lip 2010, 23:00

Holandia
8
35%
Hiszpania
15
65%
miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Finał!: Holandia - Hiszpania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 13 lip 2010, 22:32

gra w podania polega na tym, ze przeciwk biega. ale nie oznacza to koniecznie ze biega wiecej. wystarczy ze biega bez sensu. jak to dziala na psychike moze znac tylko ten kto gral w pilke na jakims poziomie plus junior. inaczej tego sie wytlumaczyc nie da. po prostu. a ze xavi biega najwiecej, to tylko pokazuje ze to gradcz wybitny.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 22:33

miguel indurain pisze:i to swiadczy o tym ze klepanie jest bez sensu?
Tak, ponieważ mieli tym klepaniem zmuszać innych do biegania, tymczasem sami najwięcej się nabiegali :lol:
miguel indurain pisze:o stary, to jeszcze raz dowodzi ze ty w pilke nie grales
Albo że ustawiałem się tak skutecznie na boisku, że w nie musiałem grać :lol: :mrgreen: :rotfl:

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 lip 2010, 22:34

hahahaha ulynif tak klepanie jest bez sensu, tylko Hiszpania tym klepaniem ogrywa każdego na świecie. Idź chłopie pograj w piłke na boisku bo naprawde chyba nie rozumiesz na czym ten sport polega, a polega właśnie na podaniach i na wychodzeniu na pozycje. Jeśli Hiszpanie tyle biegali to widocznie dużo myślą na boisku bo nie było tego zanadto widać i zwykle każdy Hiszpanski piłkarz miał 2-3 mozliwosci zagrania piłki. Może to po to tyle biegali, żeby jedyną możliwością nie była jak u Holendrow laga na Robbena?
Ostatnio zmieniony 13 lip 2010, 22:37 przez Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 13 lip 2010, 22:35

ulynif pisze:Tak, ponieważ mieli tym klepaniem zmuszać innych do biegania, tymczasem sami najwięcej się nabiegali
Tyle, że jest spora różnica między bieganiem za piłką, a bieganiem z piłką.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 22:37

Juz marze i zarazem placze przy poduszce o Barcelonie. Tak jak kazdy inny kibic nieBarcelony, w gruncie to chce byc tak fajny jak wy. Kuman ponoc wybijał zęby za to, ze ktos pochwalał faul na Messim, na forum wyzywa od idiotow kazdego kto sfauluje Inieste lub Messiego, a jak bezradny Messi tłucze zeby czy rzuca przeciwnikiem o bandy to superkul i ani slowa krytyki. Czesc z was (jest wiele normalnych kibicow Barcelony) jest najwiekszymi bezkrytycznymi obłudnikami na tym forum. Co innego miec walsne zdanie i nie lubic pewnego stylu gry, co innego gardzic kims, a pochwalac takie samo zachowanie innych/swoich idoli. Taka jest prawda drogi Indurainie.

Pamietajcie! "Inter ma marzenia, Barcelona ma obsesje Realu" - Jose Mourinho.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 22:39

Już podawałem przykłady, klepali ale gole strzelali w inny sposób. Więc twierdzenie że wygrywali klepaniem jest nadużyciem.
miguel indurain pisze:a ze xavi biega najwiecej, to tylko pokazuje ze to gradcz wybitny.
Wybitny biega mało robi dużo. Xavi robi dużo tylko że się przy tym nabiega.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 13 lip 2010, 22:40

inter ma marzenia? hahahahaha wybacz mam zajady. nie znam drugiego takiego klubu kotry ma taka obsesje na punkcie zwyciestw jak inter. moratti ktory mowi: to mecz mojego zycia. inter zespol ktory poszedl droga po trupach juve i milanu do sukcesow do ktorych nigdy nie byl przeznaczony. mou czlowiek ktory ma marzenia? ten sam ktory zakonczyl kariere najlepszego sedziego swiata merckla przez to ze przegral. ten sam? ten sam marzyciel? powiedz mi ten sam? mam zajady. inter. zespol marzen. mou trener marzen. o w morde. to dopiero cyrk.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 22:42

Dzięki powyższej statystyce liderów biegania, legł też kolejny mit, o ergonomicznej (tudzież jak nazywają niektórzy: ekonomicznej :rotfl: ) grze Hiszpanii.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 22:50

Strasznie odbiegasz od tematu. Punktuje Twoja hipokryzje, to uciekasz z tematu o jakichs trupach. Milan i Juventus sami sa winni swoich trupów, Moratti cierpliwie czekal i budowal zespol popłeniajac przy tym wiele błedów, ale wyciagajac wnioski doszedl do finalu i to wyobraz sobie byl to mecz jego zycia. Ale walczymy dalej i nie rywalizujemy z Milanem czy Juventusem by zrownac sie pucharach tylko by budowac swoja historie. W przeciwienstwie do kilku klubow w Serie A caly czas uczciwie i nie uciekamy sie do plucia na innych trenerow czy przeszkadzania drugiej druzynie podczas nocnego odpoczynku. Mes que un club!

Merka? To juz nie Friska? Frisk skonczyl kariere, bo Mourinho skrytykował go po rozmowach z Rijkardem, a ten sie dal nabrac na nura, zeby bylo smieszniej... Messiego :wink: . W Smurfy tez wierzysz? Powodzenia w alternatywnym swiecie.

p.s Zajady wynikaja najczescie z braku witamin. Bodajze "Sonol" sie nazywaja dobre krople na opryszczke :spoko:

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 23:09

miguel indurain pisze:inter ma marzenia? hahahahaha wybacz mam zajady
No to równowaga w przyrodzie zachowana, wszystkiego mieć nie można :)
miguel indurain pisze:nie znam drugiego takiego klubu kotry ma taka obsesje na punkcie zwyciestw jak inter
Nie znam ani jednego klubu który miałby obsesję na punkcie porażek :lol: No chyba że Barcelonę ostatnio po porażce z Interem osaczyła taka przypadłość :wink:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 621
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lip 2010, 23:10

Babel pisze:W przeciwienstwie do kilku klubow w Serie A caly czas uczciwie
W perspektywie niegdysiejszej afery paszportowej - trochę za dużo w tych słowach patosu, Bablu.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 23:17

A ilu ostatnio przylapano Argentynczykow na fałszywych paszportach i fałszywych przodkach? Blad Interu był taki, ze zaufał Recobie. Zarowno klub jak i pilkarz zostali ukarani (wiezienie w zawieszeniu, zawieszenie w lidze, kary grzywny). Nie smialbym porownywac o ustawiania sedziow, ale jak tam chcecie. Ja juz zmykam, bo robi sie wielkie OT.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lip 2010, 23:22

Babel pisze:A ilu ostatnio przylapano Argentynczykow na fałszywych paszportach i fałszywych przodkach?
Pisząc "cały czas uczciwie" zakłamujesz jednak rzeczywistość. Mam w dupie śmieszne animozje między naszymi klubami, ale nie lubię nieprecyzyjności.
Babel pisze:Zarowno klub jak i pilkarz zostali ukarani (wiezienie w zawieszeniu, zawieszenie w lidze, kary grzywny). Nie smialbym porownywac o ustawiania sedziow
Tak klub, jak i persona za to odpowiedzialna, zostały ukarane. Przykładnie i bardzo dotkliwie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 23:26

Jesli widzisz równośc w naiwnosci i zaufaniu do pilkarza i jego agenta, a celowym dzialaniu majacym na celu kontrole i opieke nad wynikami to ja nic nie poradze.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lip 2010, 23:30

Babel pisze:Jesli widzisz równośc w naiwnosci i zaufaniu do pilkarza i jego agenta, a celowym dzialaniu majacym na celu kontrole i opieke nad wynikami to ja nic nie poradze.
Nigdzie nie napisałem, że widzę równość, nie wkładaj mi w usta nie moich słów. Ja tylko wytknąłem Ci nieścisłość.

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”