Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 13 lip 2010, 22:32
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 22:33
Tak, ponieważ mieli tym klepaniem zmuszać innych do biegania, tymczasem sami najwięcej się nabiegalimiguel indurain pisze:i to swiadczy o tym ze klepanie jest bez sensu?
Albo że ustawiałem się tak skutecznie na boisku, że w nie musiałem graćmiguel indurain pisze:o stary, to jeszcze raz dowodzi ze ty w pilke nie grales
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 lip 2010, 22:34
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 13 lip 2010, 22:35
Tyle, że jest spora różnica między bieganiem za piłką, a bieganiem z piłką.ulynif pisze:Tak, ponieważ mieli tym klepaniem zmuszać innych do biegania, tymczasem sami najwięcej się nabiegali
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 22:37
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 22:39
Wybitny biega mało robi dużo. Xavi robi dużo tylko że się przy tym nabiega.miguel indurain pisze:a ze xavi biega najwiecej, to tylko pokazuje ze to gradcz wybitny.
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 13 lip 2010, 22:40
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 22:42
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 22:50
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 lip 2010, 23:09
No to równowaga w przyrodzie zachowana, wszystkiego mieć nie możnamiguel indurain pisze:inter ma marzenia? hahahahaha wybacz mam zajady
Nie znam ani jednego klubu który miałby obsesję na punkcie porażekmiguel indurain pisze:nie znam drugiego takiego klubu kotry ma taka obsesje na punkcie zwyciestw jak inter
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lip 2010, 23:10
W perspektywie niegdysiejszej afery paszportowej - trochę za dużo w tych słowach patosu, Bablu.Babel pisze:W przeciwienstwie do kilku klubow w Serie A caly czas uczciwie
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 23:17
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lip 2010, 23:22
Pisząc "cały czas uczciwie" zakłamujesz jednak rzeczywistość. Mam w dupie śmieszne animozje między naszymi klubami, ale nie lubię nieprecyzyjności.Babel pisze:A ilu ostatnio przylapano Argentynczykow na fałszywych paszportach i fałszywych przodkach?
Tak klub, jak i persona za to odpowiedzialna, zostały ukarane. Przykładnie i bardzo dotkliwie.Babel pisze:Zarowno klub jak i pilkarz zostali ukarani (wiezienie w zawieszeniu, zawieszenie w lidze, kary grzywny). Nie smialbym porownywac o ustawiania sedziow
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2010, 23:26
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lip 2010, 23:30
Nigdzie nie napisałem, że widzę równość, nie wkładaj mi w usta nie moich słów. Ja tylko wytknąłem Ci nieścisłość.Babel pisze:Jesli widzisz równośc w naiwnosci i zaufaniu do pilkarza i jego agenta, a celowym dzialaniu majacym na celu kontrole i opieke nad wynikami to ja nic nie poradze.
10
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio