Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 sie 2011, 18:32
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 sie 2011, 18:34
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 sie 2011, 18:35
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 sie 2011, 18:50
Jest lepsza, fakt. Ale kto dziś nie byłby lepszy od Cracovii? Nie zmienia to tego, że przy pierwszych dwóch golach uśmiechnęło się do niej szczęście. Z drugiej strony myślę, że tak słaba Craxa nie jest wyznacznikiem siły Legii. Czekam na mecze z Wisłą, Polonią, Śląskiem i Lechem. Legia miała obowiązek wykorzystać błędy Krakowian i zrobiła to.Bienias pisze:Legia jest lepsza wiec nie wiem o jakim farcie piszesz.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 07 sie 2011, 19:01
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 sie 2011, 19:02
Nie wiem co jest większym problemem czy rzeczywiście niedyspozycja Niedzielana, czy może to że Cracovia sama nie wie co chce grać, najpierw grali z jednym napastnikiem, dziś niby rywal teoretycznie silniejszy a wygląda że wyszli 4-4-2. Niedzielan nie jest graczem który przyjdzie i nastrzela minimum 10 goli w sezonie każdą z byle piłek.Diamen23 pisze:Niedzielan też kolejny mecz nic nie pokazuje...
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sie 2011, 20:34
Żydzą.bartbuks pisze: Cracovia to dla mnie fenomen. Jest tam wszystko do zrobienia drużyny, co nie będzie się tylko bronić, a co roku okazuje się, że nie ma opcji. Ktoś potrafi to wytłumaczyć?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 sie 2011, 20:58
Czemu wieszasz na nich psy?piwus pisze:Żydzą.bartbuks pisze: Cracovia to dla mnie fenomen. Jest tam wszystko do zrobienia drużyny, co nie będzie się tylko bronić, a co roku okazuje się, że nie ma opcji. Ktoś potrafi to wytłumaczyć?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 sie 2011, 21:06
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 sie 2011, 23:10
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Legend » 08 sie 2011, 10:42
Dokładnie, ŁKS w pierwszych dwóch kolejkach trafił na byłego mistrza i aktualnego wicemistrza kraju, więc większych szans nie miał. Zobaczymy jak spisze się na tle "średniaków" i wtedy będzie można coś wywnioskowac. Natomiast co do Podbeskidzia - nie mam zupełnego pojęcia na jakim poziomie gra ta drużyna. Potrafi się podnieśc po stracie dwóch goli z Jagą i wyrównac, a z średniakiem czyli GKS'em Bełchatów daje sobie strzelic 6 goli? Tak więc co do beniaminków to bym nie dramatyzował z tym bilansem bramek. W następnej kolejce Podbeskidzie będzie mogło się naprawdę wykazac bo przeciwnika wcale trudnego nie mają - Widzew Łodź, natomiast ŁKS - no niestety z Polonią Warszawa. No taki los Łodzian, że na początek sezonu trafiają na dobre drużyny, więc nie liczę na nic specjalnego w wykonaniu ŁKS'u. Po 4. kolejce będzie można stwierdzic jaką rzeczywiście drużyną jest ŁKS, gdyż za rywala mają Lechię, która z pewnością jest w zasięgu drużyny z Łodzi.petrdcm pisze:Jeśli chodzi o ŁKS to faktycznie start może i nawet jeden z gorszych historycznie jeśli chodzi o beniaminki, ale na starcie grał z Lechem który swoje aspiracje ma w skutek średnio udanego zeszłego sezonu dodatkowo zmotywowane
The Legend
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 sie 2011, 12:24
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 sie 2011, 19:06
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2011, 19:09
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 08 sie 2011, 19:25
MeToYou
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin