Ostrzeżenia - komentarze - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 30 lis 2004, 19:06

LAZIO pisze:co jest za co mam te ostrzezenia ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mozecie to pokazcie mi te posty gdzie złamałem regulamin!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za komentarze. Jednego masz ode mnie i jeszcze prośba do moderatorów o kolejne dla ciebie w temacie Juve czy Inter bo tam napisałeś "jude" a to niemiecki zwrot odnoszący się do Żydów a nie do Juve więc może zostać uznany za wulgarny i tak też jest.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 lis 2004, 19:15

aha to takie bajki teraz sie dostaje rozniez za komentarze eheh to ładnie sie wam nudzi
jak tak bardzo sie wam nudzi to mozecie poodrabiac mi lekcje :P
pozdro.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 30 lis 2004, 19:17

LAZIO pisze:aha to takie bajki teraz sie dostaje rozniez za komentarze eheh to ładnie sie wam nudzi
jak tak bardzo sie wam nudzi to mozecie poodrabiac mi lekcje :P
pozdro.
A ty mi możesz jeszcze więcej... :twisted:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 lis 2004, 19:25

kostek pisze:
XBiT pisze:
Poko pisze:Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........
wladza uderza do glowy :twisted:
Jeszcze kilka takich postów i zostaniesz nagrodzony banem. Jeżeli Ci się tutaj nie podoba to wynocha, myślisz, że komuś zależy na tym, żeby jakiś dzieciak zaśmiecał forum postami nic nie wnoszącymi do dyskusji ? Są tysiące innych for w internecie...

Poko - myślałem, że można się po Tobie spodziewać więcej niż "Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........".

Pasztet - czy Ty wreszcie przestaniesz pisać głupoty i zajmiesz się rzeczowym dyskutowaniem?

Zresztą nie rozumiem zachowania pewnej grupy użytkowników, próbują tworzyć jakieś konspiracje, jak na wojnie. Tylko na forum jest inna sytuacja, tutaj jest pewna określona władza, której nie zmienicie, jeżeli decydujecie się uczestniczyć w życiu tego forum, to znaczy, że akcpetujecie regulamin. My jesteśmy od wprowadzania tych zasad w życie i to w jaki sposób to będziemy robili to tylko i wyłącznie nasza sprawa.

Jeżeli komuś nie podoba się praca moderatorów to mogą w każdej chwili opuścić to forum. Czy ktoś was tu trzyma na siłe ?
Panie Kostek zachowuje sie pan jak ktos ze strasznie malym IQ najpierw milo zapraszacie ludzi do wypowiedzenia sie na forum a potem jak forum sie rozkreci to wyp******ać. Racja ze niektore wypowiedzi zasluguja na ostrzerzenie ale ten temat jest poswiecony pracy moderatorow wiec jezeli komus niepodoba sie ich praca to sie moze tu wypowiedziec. A ty mu jeszcze grozisz ze jak cos to go zbanujesz i Wyp*******sz (to drugie sam dodalem ale "wynocha" to prawie to samo). Jezeli za te moje stwierdzenie dostane ostrzerzenie to tylko utrwali pan ludzi w twierdzeniu ze MOD jest D0 8ERL4. A wczesniejsze stwierdzenie ze wladza modom uderza do glowy to czysta prawda

POZDRO TO ALL MODS
JUST CALM DOWN

PS. Apropo ostniego zdania pana Kostka. Jezeli wielu osobom niepodoba sie praca jednego moda to ktos inny powinien te forum opuscic. I raczej niebylby nim jego UZYTKOWNIK

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 lis 2004, 19:56

eheh zgadzam sei z Toba Andreyew
daja ostzrezenia za bele co eheheh

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 30 lis 2004, 20:38

Andreyew pisze:
kostek pisze:
XBiT pisze:
wladza uderza do glowy :twisted:
Jeszcze kilka takich postów i zostaniesz nagrodzony banem. Jeżeli Ci się tutaj nie podoba to wynocha, myślisz, że komuś zależy na tym, żeby jakiś dzieciak zaśmiecał forum postami nic nie wnoszącymi do dyskusji ? Są tysiące innych for w internecie...

Poko - myślałem, że można się po Tobie spodziewać więcej niż "Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........".

Pasztet - czy Ty wreszcie przestaniesz pisać głupoty i zajmiesz się rzeczowym dyskutowaniem?

Zresztą nie rozumiem zachowania pewnej grupy użytkowników, próbują tworzyć jakieś konspiracje, jak na wojnie. Tylko na forum jest inna sytuacja, tutaj jest pewna określona władza, której nie zmienicie, jeżeli decydujecie się uczestniczyć w życiu tego forum, to znaczy, że akcpetujecie regulamin. My jesteśmy od wprowadzania tych zasad w życie i to w jaki sposób to będziemy robili to tylko i wyłącznie nasza sprawa.

Jeżeli komuś nie podoba się praca moderatorów to mogą w każdej chwili opuścić to forum. Czy ktoś was tu trzyma na siłe ?
Panie Kostek zachowuje sie pan jak ktos ze strasznie malym IQ najpierw milo zapraszacie ludzi do wypowiedzenia sie na forum a potem jak forum sie rozkreci to wyp******ać. Racja ze niektore wypowiedzi zasluguja na ostrzerzenie ale ten temat jest poswiecony pracy moderatorow wiec jezeli komus niepodoba sie ich praca to sie moze tu wypowiedziec. A ty mu jeszcze grozisz ze jak cos to go zbanujesz i Wyp*******sz (to drugie sam dodalem ale "wynocha" to prawie to samo). Jezeli za te moje stwierdzenie dostane ostrzerzenie to tylko utrwali pan ludzi w twierdzeniu ze MOD jest D0 8ERL4. A wczesniejsze stwierdzenie ze wladza modom uderza do glowy to czysta prawda

POZDRO TO ALL MODS
JUST CALM DOWN

PS. Apropo ostniego zdania pana Kostka. Jezeli wielu osobom niepodoba sie praca jednego moda to ktos inny powinien te forum opuscic. I raczej niebylby nim jego UZYTKOWNIK
Skomentuje tylko ostatni akapit powyższej wypowiedzi, ponieważ ustosunkowywanie się do reszty tych żałosnych bredni byłoby stratą czasu.

No więc, to nic dziwnego, iż moja praca nie podoba się wielu osobom, na wstepie warto dodać, że ta praca nie podoba się praktycznie wyłącznie użytkownikom, którzy łamią regulamin. Ciekawe czy oskarżonym czy dłużnym podoba się praca prokuratorów czy komorników...

A co do tej końcowej aluzji to nie wiem czy się śmiać czy płakać :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 gru 2004, 14:41

jaaaaaaaaakkkkkkkiiiiiiiiiiiiii..

jeszcze nie dostałeś ostrzeżenia za WYKROPKOWANE przekleństwa??

dziwne.. myślałem że na tym forum panują takie zasady :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 14:45

Pasztet pisze:jaaaaaaaaakkkkkkkiiiiiiiiiiiiii..

dziwne.. myślałem że na tym forum panują takie zasady :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Praca moderatorów jest bardzo intensywna....... :D :lol: :twisted: że nie mają czasu na to....... :roll:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 01 gru 2004, 14:51

Pasztet pisze:jaaaaaaaaakkkkkkkiiiiiiiiiiiiii..

No cóż, i jak takim dogodzić? Tak źle i tak nie dobrze. Kostem ma racje, narzekają przede wszystkim osoby łamiące regulamin, które ten regulamin przy rejestracji zaakceptowały. Oczywiście nikt nie jest doskonały i zastrzeżenia można mieć. Ale nie zmienia to faktu, że za łamanie regulaminu ostrzeżenia niezmiennie będą przyznawane.
Ale tak to już chyba jest, że na "władze" się w tym kraju zawsze narzeka, jakakolwiek by ona nie była. (władze napisałem w cudzysłowiu bo chodzi tu nie tyle o rządzenie ile o pilnowanie względnego porządku).

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 gru 2004, 14:54

po prostu chciałem powiedzieć że zawsze za takie coś jest ostrzeżenie a nawet 3 ( i to za mniejsze przekleństwa) dlatego sie ździwiłem że jeszcze nic nie dostał. czyżby zmiana zasad??

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 gru 2004, 19:41

Czego Wy chcecie od Kostka? Jest to jeden z najlepszych modów. Kto łamie regulamin ten tu teraz rzuca mięsem na Kostka.

Kostek nie przejmuj się nimi, ja też tak kiedyś miałek :) Olej to bo niewarto przejmować się ich wypowiedziami. Łamią regulamin więc teraz chcą zrzucić winę na kogoś. Nie mogą znieść, ze dostali kare za swoje czyny.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 gru 2004, 19:49

beckhs pisze:Czego Wy chcecie od Kostka? Jest to jeden z najlepszych modów. Kto łamie regulamin ten tu teraz rzuca mięsem na Kostka.

Kostek nie przejmuj się nimi, ja też tak kiedyś miałek :) Olej to bo niewarto przejmować się ich wypowiedziami. Łamią regulamin więc teraz chcą zrzucić winę na kogoś. Nie mogą znieść, ze dostali kare za swoje czyny.

Hehe Beckhs, daleki jestem od przejmowania się [tą część napisałem Ci na gg]:lol:

Ja tu tylko sprzątam :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 gru 2004, 15:25

kostek pisze:
beckhs pisze:RVN10 - 1 WP za obrazanie Paszteta
Pasztet 1WP za post nie na temat.(Do takich uwag służy temat OSTRZEŻENIA)
LOL musiał dać.. jakbym był fanem MU i kochał krowy to bym nie dostał... hehe jaki syf. jakoś beckhs mie nie dał za to ciekawe czemu???

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 04 gru 2004, 16:08

Najpierw to:
kostek pisze:Ostrzeżenia , ten temat służy do komentowania ostrzeżeń. W tym poście moderatorzy mogą uzasadniać wlepione ostrzeżenia.

KAŻDA FORMA SKOMENTOWANIA OSTRZEŻENIA W INNYM TEMACIE BĘDZIE KARANA.
Teraz to:
Pasztet pisze:
kostek pisze:
beckhs pisze:RVN10 - 1 WP za obrazanie Paszteta
Pasztet 1WP za post nie na temat.(Do takich uwag służy temat OSTRZEŻENIA)
LOL musiał dać.. jakbym był fanem MU i kochał krowy to bym nie dostał... hehe jaki syf. jakoś beckhs mie nie dał za to ciekawe czemu???
No i wszystko jasne.

PS. Pasztetinho Ty masz jakąś obsesje na punkcie krów, może jakiś incydent w dzieciństwie? opowiedz nam o tym... :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 gru 2004, 16:51

kostek pisze:PS. Pasztetinho Ty masz jakąś obsesje na punkcie krów, może jakiś incydent w dzieciństwie? opowiedz nam o tym...

dobre kostek :)) niezle sie usmiałem

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”