Wlasnie to mnie denerwuje. Taka polska menatlnosc - schlali sie na pewno, bo przeciez zawsze chleja, chleli 4 lata temu (jak wyszlo, wszyscy wiedza, ale co tam) i beda chlac zawszeRzuR pisze:Krzysiu,plz,nie slab mnie...co ty chlopie?!?myslisz ze oni tego grila(ktorego zreszta wcale sie nie wypierali-w prasie,TV..)przy kefirku spedzili?a poza tym-w Korei/Japonii dziala oslawiony "komitet bankietowy" i nic mu nie przeszkadzalo nawet to ze mistrzostwa trwaly..?
No np. jak wchodzil Rasiak to slyszalem kilka. Ale niewazne. Ja nie mowie, ze gwizdy byly od poczatku. Nie odmawiam tego, ze byl doping. Bo byl. Ale jezeli Ty przytaczasz Dudke, Brozka i Jelenia, no to wybacz. Przeciez oni mieli taki wplyw na ten mecz, jak kaczynski na mnie - niewielki, w porywach do zaden.RzuR pisze:tu juz lecisz po bandzie stary...slyszales choc jeden gwizd do 65 minuty w kierunku naszych?nie rob jaj takimi textami bo to sie nie godzi...mnie tez ta sprawa uwiera,ale trzymajmy sie faktow ox?
Pffff. Moja wypowiedz jest dowodem jedynie tego, ze na trybunach pojechaliscie po bandzie w niektorych momentach. Napisalem "kibicujecie" bo to sie odnosilo do "Was" czyli tych, ktorzy byli na tym meczu. Co mialem napisac w pierwszej osobie liczby mnogiej? Przeciez tam nie bylem, co sam zauwazyles juz wczesniej.RzuR pisze:po pierwsze-twoja wypowiedz jest dowodem jawnym ze Janas skutecznie w Polsce podzielil kibicow...KIBICUJECIE,KIBICUJEMY,ONI KIBICUJA....
Nie jestem z Łodzi tylko z Rzeszowa. Ale dzieki za gratulacjeRzuR pisze:ze jestes np z Lodzi(strzelam-wiem ze kibicujesz RTSowi,gratki awansu i zapraszam na Roosvelta:> )
I wlasnie dlatego, ze jestem z Rzeszowa to cos Ci powiem:
Chodze na Stal - III liga, fakt - nie jade pol Polski, no ale i poziom nizszy no i inne emocje, bo nie gra reprezentacja. Stoje w deszczu, dre ryja, ostatnio dostalem pala i mnie zagazowali ale niewazne, a ta Stal awansuje do 2 ligi juz 4 lata. I nie moze awansowac. Przyjezdza jakas wioska z Buska Zdroju i wygrywa. Pilkarze tez czasem wala w (wiadomo co), tez czasem dostana kilka gwizdow, ale nigdy nie dopinguje sie przeciwnkow! Nie poniza sie ich. Ja wiem, ze jak ktos przyjechal ze Szczecina to chcialby zobaczyc zwyciestwo. Pilkarze olali kibicow? Nie wiem. Jak dla mnie to z deka przesadzone. Wg mnie nie grali wcale gorzej od tego co zaprezentowali w meczu z Litwa, a tam z tego co pamietam nikt ich nie wyzywal. No ale co tam.RzuR pisze:tylko ze patrzysz na to wszystko czysto wirtualnie-zareczam Ci- cisniesz pol dnia na mecz,siedzisz w deszczu,drzesz ryja i patrzysz jak grajki odpierd*laja MANIANE..nie wqrwil bys sie?ano bys sie wqrwil..gosc ze Szczecina ponoc malo sraczki nie dostal od darcia sie KOOOLUUUMBIA:D
a ten Stadion i Ci ludzie widzieli mnostwo meczy reprezy,niektore nawet slabsze,ale nigdy takiego w ktorym reprezentanci mowiac obrazowo-w takim stopniu polozyli laske na kibicow i co gorsza na to ze reprezentuja nasza Ojczyzne...