Przeczytałem wypowiedź niejakiego Martina, nie mam tej wypowiedzi przed oczami, ani nie pamiętam na którym portalu to czytałem, bo jak napisałemKrzysztof Jarzyna pisze:Masz cos na poparcie slow, ze to wyszlo "od szefow Realu",
więc raczej nie wkleje ci tego - wybacz, nie wiem gdzie to przeczytałem, zapamiętałem sam fakt i nazwiska ewentualnych zainteresowanych osóbfieldy pisze: któregoś dnia wyszła wiadomość
a wręcz należy, nigdzie nie twierdzę, ze Ronaldo jest słabym piłkarzem, bo podziwiałem go jeszcze jak grał w PSV i w Barcie - wtedy wymiatał, gdyby wtedy ktoś porówanał Henryego do Ronaldo - tez bym się śmiał tylko w drugą stronę - serio.Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym to generalnie owszem, mozna sie z niego smiac
Na dzień dzisiejszy Ronaldo jest bez formy, a Henry jest w formie zyciowej - więc takie porównanie mnie śmieszy. Rozumeim, ze mi nie wierzysz, iż taka wiadomość wyszła ze sztabu Realu - masz prawo, bo nie podam ci tego newsa, z powodów o których napisałem wyżej. Ale tez nie odwracaj kota ogonem i nie sugeruj, ze [np. ja] uważam Ronaldo za słabego piłkarza
nie na miejscu jest pisanie, ze robie z niego RasiakaKrzysztof Jarzyna pisze:robienie z niego Rasiaka jest troche nie na miejscu
chciałbym się ustosunkować jakoś, ale nie rozumeim co tam po hiszpańsku [chybayazid^ pisze:To jest oryginalny fragment wywiadu prezydenta dla RMTV i jest dosyć wyraźna różnica między stwierdzeniem "musimy kupić tego piłkarza", a "musimy kupować młodych i zdolnych". Nie sądzicie Sky od razu zrobiło sensację - Cesc jest młody i zdolny, a prezydent Realu chce takich kupować -> Cesc w Realu