Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 111

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2006, 23:31

Krzysztof Jarzyna pisze:Masz cos na poparcie slow, ze to wyszlo "od szefow Realu",
Przeczytałem wypowiedź niejakiego Martina, nie mam tej wypowiedzi przed oczami, ani nie pamiętam na którym portalu to czytałem, bo jak napisałem
fieldy pisze: któregoś dnia wyszła wiadomość
więc raczej nie wkleje ci tego - wybacz, nie wiem gdzie to przeczytałem, zapamiętałem sam fakt i nazwiska ewentualnych zainteresowanych osób

Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym to generalnie owszem, mozna sie z niego smiac
a wręcz należy, nigdzie nie twierdzę, ze Ronaldo jest słabym piłkarzem, bo podziwiałem go jeszcze jak grał w PSV i w Barcie - wtedy wymiatał, gdyby wtedy ktoś porówanał Henryego do Ronaldo - tez bym się śmiał tylko w drugą stronę - serio.
Na dzień dzisiejszy Ronaldo jest bez formy, a Henry jest w formie zyciowej - więc takie porównanie mnie śmieszy. Rozumeim, ze mi nie wierzysz, iż taka wiadomość wyszła ze sztabu Realu - masz prawo, bo nie podam ci tego newsa, z powodów o których napisałem wyżej. Ale tez nie odwracaj kota ogonem i nie sugeruj, ze [np. ja] uważam Ronaldo za słabego piłkarza
Krzysztof Jarzyna pisze:robienie z niego Rasiaka jest troche nie na miejscu
nie na miejscu jest pisanie, ze robie z niego Rasiaka :wink:
yazid^ pisze:To jest oryginalny fragment wywiadu prezydenta dla RMTV i jest dosyć wyraźna różnica między stwierdzeniem "musimy kupić tego piłkarza", a "musimy kupować młodych i zdolnych". Nie sądzicie Sky od razu zrobiło sensację - Cesc jest młody i zdolny, a prezydent Realu chce takich kupować -> Cesc w Realu
chciałbym się ustosunkować jakoś, ale nie rozumeim co tam po hiszpańsku [chyba :?:] napisane :?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 mar 2006, 23:44

fieldy pisze:Rozumeim, ze mi nie wierzysz, iż taka wiadomość wyszła ze sztabu realu - masz prawo, bo nie podam ci tego newsa, z powodów o których napisałem wyżej. Ale tez nie odwracaj koto ogonem i nie sugeruj, ze [np. ja] uważam Ronaldo za słabego piłkarza
Pomieszales nieco, bo ja nie napisalem, ze Ci nie wierze. Owszem, wierze Ci, ze takie cos zostalo napisane, tylko chcialem sie dowiedziec gdzie to bylo. Bo jak w Marce albo Asie to wiarygodnosc watpliwa. Real to naprawde nie jest klub oszolomow, a mowienie - "wymienimy Ronaldo na Henry'ego" jest smieszne i swiadczyloby o zupelnej nieznajomosci realiow albo futbolu. Przyczepilem sie, bo widze, ze coraz wiekszym powodzeniem cieszy sie wersja, ze w Realu wszyscy sa jakby z innej planety - pilkarze bez szacunku dla innych, trener wygaduje glupoty, jeszcze na dodatek wlodarze mowia nie wiadomo o czym... Wiem, ze wizje welcome'a i jemu podobnych sa chwytliwe, ale Roncero bierze kase za wymyslanie bajek, wiec niech wymysla. Tylko po co od razu dawac temu wiare i tworzyc obraz calego klubu? :roll:
fieldy pisze:nie na miejscu jest pisanie, ze robie z niego Rasiaka
To nie bylo tylko do Ciebie, ale generalnie odnosilo sie do ostatnich trendow na pilka.pl.

Henry'ego uwazam za najlepszego napastnika swiata i mowie o tym otwarcie juz nie pierwszy raz. W chwili obecnej Ronaldo co najwyzej moze mu kanapki zrobic, ale jezeli sa w optymalnej formie obaj sa niezwykle grozni. Gruby ma tego pecha ze trapia go kontuzje co nie pozwala mu dojsc do optymalnej dyzpozycji. Poza tym chyba od jakiegos czasu w Realu nie czuje sie najlepiej. To wszystko wplywa na gre. Czy nalezy sie smiac? No nie wiem. Zalatuje to troche syndromem 12latka - dzisiaj sie smieje bo jest w slabej formie jutro bede go wielbil jak strzeli piekna bramke. Sa pilkarze, ktorzy tyle osiagneli i tyle zrobili dla pilki, ze pewien szacunek im sie nalezy. No ale moze jak zwykle przesadzam ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 mar 2006, 23:52

Krzysztof Jarzyna pisze:Czy nalezy sie smiac? No nie wiem. Zalatuje to troche syndromem 12latka - dzisiaj sie smieje bo jest w slabej formie jutro bede go wielbil jak strzeli piekna bramke. Sa pilkarze, ktorzy tyle osiagneli i tyle zrobili dla pilki, ze pewien szacunek im sie nalezy.
No to cholera nie jest dobrze. Jako 12 latek będę musiał zmienić swoje życie. Nie wiem jeszcze jak, ale to będzie koniecznie. No i piwa mi nie sprzedadzą :roll:

Jeżeli szacunek do danej osoby nie pozwala na sarkastyczne żarty pod jej adresem to ja wysiadam.

Powinienem chyba zaprosić Ronaldo do programu 'Wybacz mi'. Kulminacynym punktem przemowy będą przeprosiny za to, że śmieję się z niego kiedy ten potyka się o piłkę, wygląda prawie jak piłkarz i wypowiada się niestosownie. Następnie wyrażę skruchę i potwierdzę, że z racji tego co zrobił do tej pory jego taki sposób krytyki nie dotyczy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2006, 23:59

Krzysztof Jarzyna pisze:Pomieszales nieco, bo ja nie napisalem, ze Ci nie wierze. Owszem, wierze Ci, ze takie cos zostalo napisane, tylko chcialem sie dowiedziec gdzie to bylo.
Odniosłem wrażenie jakbyś nie wierzył że takie coś było i dlatego chcesz dowodu :D no nieważne, mam prawo dziś źle interpretować :P
Krzysztof Jarzyna pisze:Przyczepilem sie, bo widze, ze coraz wiekszym powodzeniem cieszy sie wersja, ze w Realu wszyscy sa jakby z innej planety -
nie bez kozery .... nazwani galaktycznimi :D
Krzysztof Jarzyna pisze:Owszem, wierze Ci, ze takie cos zostalo napisane, tylko chcialem sie dowiedziec gdzie to bylo. Bo jak w Marce albo Asie to wiarygodnosc watpliwa
ja jeno po angielskiemu czytać :? Nie pamiętam żródła newsa, jedno jest pewne - był to jeden z angielskich portali :D
Krzysztof Jarzyna pisze:To nie bylo tylko do Ciebie
Ale też do mnie, z czym się absolutnie nie zgadzam :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze:ale generalnie odnosilo sie do ostatnich trendow na pilka.pl.
:think: jeśli chodiz ci o szydzenie z Ronaldo, z jego obecnej formy, z jego nadwagi - to najpierw trzebaby się zastanowić, czy sam zawodnik daje podstawy, aby z niego szydzić, obawiam się, ze Ronaldo słaniający sie na nogach podczas meczy, czy niepootrafiący wykorzystać "11" jest wystarczającym powodem aby z niego się "pośmiać" [już pomijając fakt, że Lopez Caro tez ma swoje na sumieniu, wystawiając go w tej formie na boisko :?] a już pomysł o wymianie Ronaldo na Henry'ego [wybacz] wydaje mi się tak nonsensowny, że aż głupi.
Moja wina, ze nie pamiętam źródła newsa [nie wiem skąd na portalu go "wyczasnęli"] ale w kazdym newsie jakaś prawda jest, więc mogło paśc takie stwierdzenie z ust Martina
Krzysztof Jarzyna pisze:W chwili obecnej Ronaldo co najwyzej moze mu kanapki zrobic,
tak, Henry głodny by chodził, bo kanapki nigdy by nie dotarły do niego :P [tak dla rozładowania atmosfery :lol:]
Krzysztof Jarzyna pisze:Czy nalezy sie smiac? No nie wiem. Zalatuje to troche syndromem 12latka - dzisiaj sie smieje bo jest w slabej formie jutro bede go wielbil jak strzeli piekna bramke.
nieprecyzyjnie się wyraziłem - śmiać się nalezy z takich porównań [Henry - Ronaldo]

Piszesz, że kontuzje mu przeszkadzają w dojściu do formy, rozumiem to [Titi tez miał kontuzje, nie grał dość długo] dobrze, że lepiej sie regeneruje :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 mar 2006, 0:04

Niggaz pisze:No i piwa mi nie sprzedadzą
To akurat byloby dobre :lol: Dla Twoich rodzicow :lol: ;)
Niggaz pisze: Jeżeli szacunek do danej osoby nie pozwala na sarkastyczne żarty pod jej adresem to ja wysiadam.
Hmmm. Wiadomo - sarkastyczny zart. Pojecie tak szerokie, ze mozna go bezpiecznie uzywac.
Pawel, bo widze, ze wziales strasznie do siebie, to co napisalem. To nie jest tak, ze prawie wyleczylem palec (:smile2:), moge wiecej pisac, to sie odgrywam za "El Goooooorrrrrrrrrdddddddoooo" (dobra liczba poszczegolnych liter? :lol:). Nie. Jak pewnie sam zauwazyles, ani go nie bronie, co wiecej - sam tez czasem cos uszczypliwego o nim napisze. Ale nie popadajmy w skrajnosci. Teraz kazdy chce byc fajny i napisac cos o "Grubym bylym gwiazdorze". Ja nie do konca to rozumiem, no ale malo pojetny jestem wiec sie nie ma co dziwic.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 mar 2006, 0:08

Krzysztof Jarzyna pisze:Ale nie popadajmy w skrajnosci.
czyli moja uwaga odnośnie bezsensownego pomysłu o wymianie wyżej wymienionych piłkarzy przelała czarę goryczy ? i postanowiłes sie [jak to ładnie ująłeś :P] "przyczepić" ?
Krzysztof Jarzyna pisze:"El Goooooorrrrrrrrrdddddddoooo"
tam było chyba mniej "r" a więcej "o" ale takich PEŁNIEJSZYCH "o"
Krzysztof Jarzyna pisze:Teraz kazdy chce byc fajny i napisac cos
o przepraszam, ja nie chciałem być fajny. Jam jest bad mother fucker :won:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 mar 2006, 0:25

Sarkazm, ironia, szydera (pewnie nie ma takiego czegoś, ale chodzi mi o szydzenie), ośmieszanie, deprecjonowanie - w gruncie rzeczy to bez różnicy o ile patrzy na się na to wszystko z dystansem i nie uogólnia tylko ŻARTUJE. Dopóki Ronaldo będzie gruby będę mu to wypominał. Tak dla sportu i podtrzymania trendy 12-latkowego stylu.

No i jeszcze kwestia tego, że każdy chce być fajny bla bla bla. Zawsze można spróbować uwierzyć w to, że głęboko w dupie mam zdanie małolatów a o Ronaldo piszę bo chcę a nie dlatego, że to jest cool. Co mnie to obchodzi, że w gówniarzach odezwie się instynkt stada i będą powtarzali śmieszne frazesy? Ja za nich nie odpowiadam tylko za siebie. Musiałbym mieć nieźle nasrane w głowie, aby przejmować się tym, że piszę podobnie do innych. Ja nikomu na ręce nie patrzę przed napisaniem posta. No i wreszcie nie wydaje mi się, abym popadał w jakiekolwiek skrajności czy też przeginał.

Swoją drogą to jakaś paranoja. Śmieję się z Ronaldo bo są ku temu niezaprzeczalne powody, ale zaraz podnoszą się głosy oburzenie, że co to jest. 12 lat mam. Chyba zacznę pisać, że Lampard jest warty więcej od Deco (tego, który nie gra w defensywie) i Xaviego razem wziętych.

Widzę, że Krzysiu też spodobała Ci się jakaś nowa moda. Każdy post starasz się kończyć stwierdzeniem o tym, że się nie znasz albo coś tam. Dobry motyw, ale wolę swój pomysł :arrow:

El Gooooooooooordoooooooo

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 mar 2006, 0:50

Niggaz pisze:Widzę, że Krzysiu też spodobała Ci się jakaś nowa moda. Każdy post starasz się kończyć stwierdzeniem o tym, że się nie znasz albo coś tam.
Tak. Kazdy wszystkie bez wyjatku dwa.

Dobra, ta dyskusja stracila sens (o ile w ogole kiedys go miala) i watpie zebysmy sie dogadali, wiec pozwole sobie zakonczyc. Moze faktycznie czepilem sie niewiadomo czego (tak, zeby wypelnic teorie o kazdym poscie konczonym samoubiczowaniem :roll:)

A co do Arsenalu (bo to chyba ten tema, juz sam sie zgubuilem :lol: ) to jest z Londynu. Dziekuje ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 mar 2006, 11:02

Krzysztof Jarzyna pisze:to jest z Londynu. Dziekuje
dobrze - dajesz next :smile2:

Wcozraj oglądałem sobie mecz Ajax - Inter i komentator powiedział ciekawą rzecz. Podobno Pienaarowi kończy się kontrakt w tym roku i będzie do wzięcia za darmo :D Może Wenger się koło niego zakreci :think: niemiałbym nic przeciwko i już Hill - Wood nie mówiłby, że sprowadzenia takiego piłkarza jest wbrew polityce transferowej Wengera :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 mar 2006, 13:26

Krzysztof Jarzyna pisze:Tak. Kazdy wszystkie bez wyjatku dwa.
A widzisz. To tak samo jak każdy chce być fajny pisząc o Ronaldo, że jest gruby i śmieszny. Każdy.

EOT

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2006, 14:08

fieldy pisze:Wcozraj oglądałem sobie mecz Ajax - Inter i komentator powiedział ciekawą rzecz. Podobno Pienaarowi kończy się kontrakt w tym roku i będzie do wzięcia za darmo
no niestety Fieldy, Pieenar jest już zaklepany dla Borussi Dortmund... ale podobno też się nim interesowaliśmy Liverpool... szkoda, zmarnuje sie w Niemczech chłop :P

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 mar 2006, 16:10

Pasztet pisze: szkoda, zmarnuje sie w Niemczech chłop :P
jezeli VdV, Hleba, De Jonga, Rosickiego, Lahma, Bastiego mozna nazwac zmarnowanymi talentami to zgadzam sie z toba w 200% :wink:

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 15 mar 2006, 16:34

jezeli VdV, Hleba, De Jonga, Rosickiego, Lahma, Bastiego mozna nazwac zmarnowanymi talentami to zgadzam sie z toba w 200%
Rosicky pokazał się z dobrej strony w pierwszych dwóch sezonach, teraz cieniuje i to strasznie :| Lahm miał kapitalny jeden sezon, potem gorzej, groźna kontuzja i dopiero najbliższe miesiące pokażą jego wartość. Dla van der Vaarta i De Jonga to pierwsze sezon, więc z zachwytami bym się wstrzymał.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 mar 2006, 16:39

yazid^ pisze: Dla van der Vaarta i De Jonga to pierwsze sezon,
panie ekspercie...blad sie wkradl do panskiej wypowiedzi 8)

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 15 mar 2006, 16:56

Gdzie niby :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”