iceniajcie
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 paź 2005, 21:17
Jak zwykle fetko, majstersztyk, zajebiste ! Jesteś moim mistrzemfetko pisze:Moje dwa najnowsze sigi, a raczej dwie wersje...
No, no Ali rozwijasz się... coraz lepiejBianconneri ( Ali ) pisze:Jak się spodoba to bierz :
Ali ten jest beznadziejny!Bianconneri ( Ali ) pisze:A ja to zrobiłem dla siebie :
Zico zajebozzzaZico_FCI pisze:dLA rOMECZKA JEŚLI CHCE:

k@li

Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 paź 2005, 21:34
Nie mogłem się powtsrzymać od skomentowania tegoGomez pisze:a to cosik bardziej poludniowego:
Też możesz zrobić z Tevezemfetko pisze:Podpowie ktoś z kim zrobić sig? Bo już nie mam pomysłów
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Multivist » 05 paź 2005, 21:34
Multivist
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 05 paź 2005, 21:35
k@li pisze:Jak zwykle fetko, majstersztyk, zajebiste ! Jesteś moim mistrzem
Znawcy się wypowiedzieli pozytywnie, więc mogę być zadowolonyZico_FCI pisze: nO NO BARDZO DOBRE Wink
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 paź 2005, 21:38
fetko chętnie zobaczyłbym w Twoim wykonaniu siga z Dos Santosem (chociaż zapewne trudno będzie znaleźć fotkifetko pisze:Podpowie ktoś z kim zrobić sig? Bo już nie mam pomysłów Oczywiście nie ma to być jakaś mega gwiazda....
Nie jestem znawcąfetko pisze:Znawcy się wypowiedzieli pozytywnie, więc mogę być zadowolony
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 paź 2005, 21:43
Corinthians pisze:Czego Tevez jest w stroju Corinthians, a z tyłu jest herb Boca?
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 05 paź 2005, 21:44
Jako że jesteś kibicem/fanem/fanatykiem Barçy, tak jakk@li pisze:fetko chętnie zobaczyłbym w Twoim wykonaniu siga z Dos Santosem (chociaż zapewne trudno będzie znaleźć fotki) lub też z Petrovem z Atletico
...
Nie jestem znawcą![]()
...
![]()
Pozdro.
fetko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 paź 2005, 21:52
Oczywiściefetko pisze:wnioskuję że chodzi o Dos Santosa z naszego ulubionego teamu?
no wiem, wiem bo sam miałem sobie zamiar zrobić siga z tym jakże młodym i utalentowanym cules! Ale ciekawych zdjęć nie znalazłem...fetko pisze: Masz rację, będzie trudno zlaneżć zdjęcia
Oczywiście to nie jest żaden przymus, zrób siga z kim uznasz za słusznefetko pisze:Z Petrovem powinno być lepiej
nie zawstydzaj mniefetko pisze:Pojęcie o grafice masz, robisz bardzo ładne prace, jesteś IMHO znawcą
k@li
Tomi
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 paź 2005, 16:00

Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 06 paź 2005, 16:04
Czczionka troche kaszanowata , ale kurcze tło jest wypasione.. to teraz punkt po punkciku jak to zrobiłeśTomi pisze:
no i sig z Magikiem,
oceniajcie moje sigi:)Plosze
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 06 paź 2005, 17:54
adriano100
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio