Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 23 sie 2007, 15:08
Feniks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 23 sie 2007, 15:29
Dobrze że ta duma Nevillowi dupy nie rozerwała... żałosne zachowanie...Kamil232 pisze:Miałem kiedys filmik, i słyszalem o sytuacji, gdy United grali z City i kapitanem Diabłow byl Neville a City Schmeichel(ten który odszedł w 1999 zapowiadał zakończenie kariery by poźniej jeszcze pograc min. w City) i ten oto Duńczyk, który zrobił tyle wspaniałego dla klub chcial podac reke Nevillovi, a ten spojrzał na niego i reki nie podał. Uczcie sie od Garego
![]()
to jest prawdziwy diabeł
no i znalazłem ten filmik. LEGEND! GAZZA!!!!!!!!!!
http://www.oneunited.pl/filmiki.php?filmid=46
enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 15:41
Mozna i tak to potraktowac...ale to jest prawdziwy diabeł, prawdziwa miłosc do klubu, jego sie nie zdradza, on jest jak kibic, a kibic sobie nie wyobraza ze za 3 lata mozna byc za City...Garry SZACUNEK NA ZAWSZE!Dobrze że ta duma Nevillowi dupy nie rozerwała... żałosne zachowanie...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 23 sie 2007, 15:47
enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 16:30
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sie 2007, 16:54
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 18:27
to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United..Koledzy, ktorzy maja wiekszy staz i na tym forum i w kibicowaniu MU podejrzewam pokazali swoją opinię podobnie jak ja wiec moze zanim zaczniesz cos pisac najpierw zastanow się dwa razy.
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]Duńczyk niewątpliwie jest jedną z największych legend MU i zostawił wszystkie najlepsze lata swojej kariery Diabłom
Nie powiedziałem, ze straciłem całkowity szacunek dla Duna, ale podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]Mozesz o tym myslec sobie co chcesz, mozesz stracic szacunek dla Duńczyka i podziwiac chamskie moim zdaniem zachowanie Nevilla
A niech mnie w twoich oczach przekresla..w koncu jestem krótko na forum to kibicuje króto MUMozesz tez uwazac sobie o Heinze co chcesz ale prawdą jest, że Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo
ha! nie nazwałem go szmata, napisałem kropki zbey nie otrzymac ostrzezenia:]Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 23 sie 2007, 19:20
Kamil232 pisze:PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing
enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 sie 2007, 19:46
Kamil232 pisze:PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sie 2007, 20:56
Heh każdy widzi to co chce widziec. Ale ok, dla Ciebie wytłumaczę. Pokazałem Ci, że zwrócili uwagę na Twoje obraźliwe słowa ludzie, którzy są na tym forum juz pewien czas i wypowiadają się tu dosc często na pewnym poziomie. To nie kibice Realu, Liverpoolu czy reprezentacji Argentyny tylko ludzie sympatyzujący z Manchesterem nie od dzisiaj i nie od wczoraj.to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United.. Laughing ! do potegi n-tej...zdziwiłbys sie i to bardzo;]
Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą. A gdzie ja napisałem, że jest największą legendą tego klubu? Można go wymieniac w jednym szeregu z Lawem, Bestem czy Cantoną. Jest najlepszym bramkarzem w dotychczasowej historii Manchesteru. Przy jego wielkim udziale MU sięgał po kolejne mistrzostwa Anglii, zdobył jeden ze swoich dwóch Pucharów Europy i sięgnął po potrójną koronę. To chyba pozwala uznac go za jedną z największych legend United.z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]
Podziwiaj. Nie wiem co jest takiego do podziwiania w chamskim zignorowaniu przyjaznego gestu człowieka, który zrobił dla klubu kto wie czy nie więcej niż Anglik. To nie wymagało ani odwagi ani poświęcenia ani niczego godnego pochwały moim zdaniem. Szanuję Nevilla jako piłkarza MU ale jako człowiek w moich oczach wiele stracił.podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]
A gdzie ja napisalem coś o moim stażu i swoim kibicowaniu United?PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing
I to chyba pokazuje, że jednak nie warto marnowac na Ciebie klawiatury. Piłka nożna to sport. Na boisku potrzebna jest wola walki, pewna dawka sportowej agresji i chec zwycięstwa. Są drużyny przy których to wszystko się dodatkowo wzmaga jak Real dla Barcelony, Celtic dla Rangersow czy Liverpool dla United. Tyle, że to się tyczy piłki. A jeśli ktoś przeklada to na plaszczyzne prywatna to tylko swiadczy, ze w kolejce po rozum go nie bylo. Myślę, że powinieneś stracic caly szacunek do naszego kapitana. I do Rooneya też. Przeciez obaj sie kumplują i to niezle z Gerrardem. Kapitanem i symbolem Liverpoolu. No doprawdy. Ferguson powinien ich jak najprędzej sprzedac a kibice ukrzyzowac. Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.Widac to własnie jaki z ciebie jest kibic United...Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi Twisted Evil
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 23 sie 2007, 21:39
Mało mnie obchodzi co sobie życzysz to po pierwsze. Po drugie może za ostro potraktowałem Argentyńczyka ale zachował się żenująco co najmniej !!Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo. Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU. Tyle w tym temacie.
Panowie LEGENDA to legenda. Niema według mnie większych legend i mniejszych Legendarni gracze których wymieniliście szanuję i podziwiam oraz mogę tylko dodać że MAN U miało jeszcze wielu fantastycznych graczy.Niby nic odkrywczego ale miałem ochotę to zaznaczyć.Cytat:
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]
Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą. A gdzie ja napisałem, że jest największą legendą tego klubu? Można go wymieniac w jednym szeregu z Lawem, Bestem czy Cantoną. Jest najlepszym bramkarzem w dotychczasowej historii Manchesteru. Przy jego wielkim udziale MU sięgał po kolejne mistrzostwa Anglii, zdobył jeden ze swoich dwóch Pucharów Europy i sięgnął po potrójną koronę. To chyba pozwala uznac go za jedną z największych legend United.
I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ??Myślę, że powinieneś stracic caly szacunek do naszego kapitana. I do Rooneya też. Przeciez obaj sie kumplują i to niezle z Gerrardem. Kapitanem i symbolem Liverpoolu. No doprawdy. Ferguson powinien ich jak najprędzej sprzedac a kibice ukrzyzowac. Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
Szperałem na zagranicznych stronkach lecz nic ciekawego nieznalazłemCzy ktoś ma jakieś konkretne informacje o tym jak długo Edvin będzie pałzował ze względu na kontuzję?
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sie 2007, 21:59
To co ja sobie zyczę może Cię mało obchodzic ale regulamin jest w miarę czytelny, przynajmniej dla mnie:Sir Keano pisze:Mało mnie obchodzi co sobie życzysz to po pierwsze. Po drugie może za ostro potraktowałem Argentyńczyka ale zachował się żenująco co najmniej !!
Kod: Zaznacz cały
5. Korzystanie z forum, wypowiedzi:
a) zabrania się używania wulgaryzmów
b) zabrania się pisania postów zawierających treści obraźliwe
Dyskwalifikujesz mnie?W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.
Jakbys nie zauważył to była IRONIA. I przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz. A poza tym to gdzie ja napisałem, że posiadam olbrzymią kulturę!?I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ??
Chyba się nie rozumiemy. Heinze zachował się karygodnie i po tym co powiedział nie mógł mu więcej przypasc w udziale zaszczyt zakladania koszulki Manchesteru. Zachowanie Argentynczyka bylo zalosne i mnie tez zirytowalo. Byl jednym z pupilow kibicow bo na boisku pokazywal się jako prawdziwy Diabel. Zniszczyl caly swoj pozytywny wizerunek kilkoma glupimi wypowiedziami i potepiam jego postepowanie. Mozna myslec o tym co się chce ale pietnowanie zachowania a nazywanie kogos "szmatą" to dwie rozne rzeczy. Tym bardziej, że go nie znasz i nie wiesz kim tak naprawde jest i co sie krylo pod taka absurdalna decyzją. Mi chodzi tylko o podstawowe zasady kultury.Nie wiem dlaczego nie rozumiesz irytacji niektórych fanów zachowaniem Heinze. (było ŻAŁOSNE!!)
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 22:02
poczytaj dokładniej.Wspominał ktoś tu o stażu? Cool
moze jakies argumenty na popracie tez tezy? wyzywam kogos? <sciana>Za to kulturą zarówno osobista jak i kibicowania mu nie dorównujesz... zresztą jak i nie dorównujesz wielu innym na tym forum. Żal że klub taki jak Utd. ma takiego kibica... no nic mniejsza o tym, bo szkoda sobie strzępić klawiaturę na wymianę zdań nie dość że na niskim poziomie, to jeszcze odnoszę wrażenie że nic do Ciebie nie dotrze.
na stronie manutd.com w legendach go nie maWymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą.
czy ja cos takiego napisałem?Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
tez tego nie zrobilem, a tu ktos po mnie jedzie ze nie mam kulturyI przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 sie 2007, 22:17
To była ironia...Morrow pisze:Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
Kamil232 pisze:czy ja cos takiego napisałem? Laughing nie dopowiadaj sobie czegos, chodziło mi o wroga sportowego...i oto, ze zaden kibic a tym bardziej piłkarz który w sercu ma United nie powinien kibicowac LFC czy tez przechodzic do tej druzyny...<sciana>
Kamil232 pisze:Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi Twisted Evil
Jakbym napisał, że Neville jest j.......m ch...m to znaczy, że go nie obrazilem? Dales jasno do zrozumienia jakie slowo miales na mysli.Kamil232 pisze:tez tego nie zrobilem, a tu ktos po mnie jedzie ze nie mam kultury LaughingI przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz
Kamil232 pisze:na stronie manutd.com w legendach go nie ma Cool
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 23 sie 2007, 22:20
Ty mnie wczesniej zdyskwalifikowałeś to ja też ciebie musiałemCytat:
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.
Dyskwalifikujesz mnie? Laughing No i co ja teraz zrobię...?
Sir Keano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio