Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 111

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 wrz 2005, 20:38

Ajgor pisze:Co nie zmienia fakty że Obi jest w dobrej formie i ten duet będzie groźny i to bardzo.Co nie zmienia faktu że Gila-Szewa i tak jest lepszy
Co nie zmienia faktu :D że sam Adriano (Martins nie grał) w pierwszej kolejce strzelił trzy razy więcej bramek niż ten "wspaniały" duet Milanu :wink:
Ajgor pisze:Obi
:?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 wrz 2005, 20:56

No jasne ze duet Adriano-Martins jest lepszy od duetu Gilardino-Shevchenko. Ci drudzy chyba lepsi tylko na papierze bo ogolnie w kazdym sezonie strzelali sporo bramek. Jednak zgranie jeszcze nie te co potrzeba (grali wogole cos juz ze soba na wloskich boiskach ?? ) Adriano i Martins graja na boisku jak bracia, czuja sie nawzajem i to mnie cieszy. Nie wolno pod zadnym pozorem zmieniac ataku bo w tym roku Inter zdobedzie wszystko co da sie zdobyc wlasnie dzieki sile napastnikow.

Zico nie badz zlosliwy :twisted: :wink: Piszac Obi, Ajgor mial na mysli naszego ObaObaOba :wink: przeceiz wiesz.. wiec po co te zlosliwosci ?? :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 wrz 2005, 14:46

Wyszły na jaw kulisy tegorocznego mercato:

Agent Fifa, Emiliano Bronzetti, który zajmował się transferami Samuela i Figo do Interu, zdradził że latem Real zaoferował Ronaldo w zamian za Adriano. Massimo Moratti jednak nie zgodził się na taki transfer: "Florentino Perez chciał oddać Ronaldo za Adriano, natomiast sam Adriano chciał, żeby Ronaldo pozostał w Madrycie, aby mogli grać razem. Niestety nic z tego nie wyszło.".

Nie podoba mi się tekst Adriano: "Adriano chciał, żeby Ronaldo pozostał w Madrycie, aby mogli grać razem" . Mam nadzieje, że to jakiś błąd w tyłumaczeniu lub Bronzetti gada jakieś bzdury.

Emiliano zdradził także, że w sprawie transferu Luisa Figo, posunął się do małego kłamstwa:"Wiedziałem że obie strony chcą się dogadać, ale były sprawy których nie można było przedyskutować przez telefon. Wtedy zorganizowałem małe spotkanie pomiędzy Morattim, a Figo: Luisowi powiedziałem że Moratti chce go osobiście poznać, Morattiemu, że Figo chce zrobić to samo. Później Figo poleciał prywatnym samolotem do Mediolanu i spotkanie się odbyło"

Ale z niego spryciarz

Bronzetti powiedział także, że zanim Milan kupił Gilardino, Real starał się sprzedać naszym rywalom zza miedzy Ronaldo. Agent uważa także, że w przyszłym roku Chelsea będzie się starała o Andriya Shevchenke, a Real będzie chciał ściągnąć do siebie Gianluigiego Buffona.

Interesujące info ale ciekawe ile jest w tym prawdy.

PS. Adriano zręczył się niejaką Daniella - może ma ktoś jej fotke ?

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 08 wrz 2005, 17:32

no przyznam sie ze zaskoczyl mnie ten tekst. widac ze real kombinuje na wszystkie mozliwe sposoby ale na szczescie adriano zostal w interze. ciekaw na jak dlugo? boje sie ze po najblizszym sezonie adriano moze odejsc wlasnie do realu wkoncu powiedzial ze jak nie osiagnie w tym roku z interem zadnego sukcesu to odchodzi wiec lepiej zeby cos zdobyli jakas LM ale mistrzostwo wloch.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 wrz 2005, 17:42

Zico_FCI pisze: Agent uważa także, że w przyszłym roku Chelsea będzie się starała o Andriya Shevchenke, a Real będzie chciał ściągnąć do siebie Gianluigiego Buffona.
heheh o nich to sobie moga pomazyc najwyzej.
Buffon chyba przedłuzył kontrakt niedawno a Sheva nie odejdzie napewno.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 wrz 2005, 23:11

jesli Moratti faktycznie choc przez chwile sie zastanawial to znaczy ze na starosc glupieje, powinni dac min 300 baniek odstepngo to se pewbnie odwala :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 wrz 2005, 6:59

creek pisze:jesli Moratti faktycznie choc przez chwile sie zastanawial to znaczy ze na starosc glupieje, powinni dac min 300 baniek odstepngo to se pewbnie odwala :lol:
W tym jest szkopol ze on nie podpisalby takiego kontraktu bo jak mu sie juz przestanie podobac w Interze i "pokocha" Chelsea i Romka to szybko czmychnie do Chelsea. Bedzie si buntowal, opuszczal treningi i w koncu go puszcza :roll: Siła go nie zatrzymamy bo z niewolnika nie ma pracownika ..

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2005, 17:03

Już jutro jakże ciężki wyjazdowy mecz z Palermo - szóstą drużyną poprzedniego sezonu Serie A.

W pierwszej kolejce Palermo zremisowało z Parmą 1-1. Zapewne chcieli zacząć od zwycięstwa jednak to im sie nie udało więc za wszelka cene 3 pkt będą chcieli zdobyć z nami. Jednak co ważne to z pewnością odejście Luki Toniego. Ma go zastąpic Makinwa jednak czy takiego piłkarza da sie zastąpić z "dnia na dzień" :?:
Kolejny dość znany zawodnik to urodzony w Mediolanie Andrea Caracciolo. Z pewnością mecze z Interem czy Milanem to dla niego specjalne spotkania , więc radze go pilnować :!:
W pomocy kadrowicz Fabio Grosso , a więc skoro kadrowicz to nie trzeba specjalnie go opisywać. Na skrzydle zawsze szarżujący Santana z którym nasi obrońcy mogą mieć problemy, ale na szczęście tylko "mogą". W obronie kolejny ze składu "Squadra Azzurra" czyli Barzagli. W pierwszej serii wybrany do "11 kolejki" według fochowego magazynu " "..."-Kolejka Calcio" http://swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2659&start=15

Ps. Zaza i Diablo mam nadzieje , że i w drugiej serii zechcecie popracować nad "11 kolejki" :twisted:

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 09 wrz 2005, 17:57

serek408 pisze:Ps. Zaza i Diablo mam nadzieje , że i w drugiej serii zechcecie popracować nad "11 kolejki" :twisted:
No a jak :wink:

Ciężko będzie Adriano przedrzeć się przez świetny blok obronny Palermo. Barzagli, Grosso, Zaccardo grają w reprezentacji (ten ostatni akurat rzadko w niej błyszczy, ale w lidze jest świetny). Do tego trzeba dodać Terlizziego, któremu będę się bliżej przyglądał, bo może być objawieniem sezonu. Meczem z Interem może to potwierdzić. Filigranowy Santana potrafi wkręcić niejednego w murawę, umie też dokładnie dograć. Caracciolo na pewno będzie czekał na dośrodkowania. Przy swoich warunkach może namieszać. powinien się nim opiekować Matrix szczególnie przy stałych fragmentach gry. Oj, trudny mecz czeka Inter. Zobaczymy ile są warci.

P.S. Liczę na występ od pierwszej minuty Pizarro, niedoszłego gracza Romy.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2005, 13:16

Już o 18.00 pierwszy mecz 2 kolejki Palermo-Inter :!: Del Neri zechce zaskoczyć Inter :!:

Mój skład : J.Cesar - Ze Maria , Cordoba , Materazzi , Wome - Figo , Cambiasso , Pizarro , Solari - Adriano , Martins
Choć Mancini zacznie dziś pewnie w takim zestawieniu : J.Cesar - Ze Maria , Cordoba , Materazzi , Favalli - Figo , Cambiasso , Veron , Solari - Adriano , Martins

Najważniejsze 3 pkt. więc będe szczęśliwy z każdego zwycięskiego wyniku. Zaryzykuje i obstawie 2-1 dla nas po bramkach Adriano i Martinsa. FORZA INTER :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 13:19

serek408 pisze:Choć Mancini zacznie dziś pewnie w takim zestawieniu : J.Cesar - Ze Maria , Cordoba , Materazzi , Favalli - Figo , Cambiasso , Veron , Solari - Adriano , Martins

Zamiast Solariego, Stankovic.

Mam nadzieje ze wygracie, bo...postawilem na was w bettingstar24.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2005, 13:26

Lakier pisze:Zamiast Solariego, Stankovic.
Nie sądze. W końcu to Mancio chciał Solariego w składzie więc teraz go tak łatwo nie odstawi. Przynajmniej przez kilka kolejek będzie miał miejsce w składzie , ale jestem o Santiago spokojny bo wkońcu to Argentyńczyk , a tacy się w Interze sprawdzają :>

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 wrz 2005, 14:01

Lakier pisze:Zamiast Solariego, Stankovic.
Dokładnie. Przeciez Solari nawet nie jest powołany do kadry na tem mecz wię na pewno nie zagra.

Licze na zwycięstwo lale będzio bardzo trudny meczk, który może się zakończyc innym wynikiem niż bym sobie tego życzył :roll:

Mój typ. 1-1 :?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 wrz 2005, 14:34

Ja z kolei sadze ze duet napastnikow Adriano-Martins rozstrzela przeciwnika. Atakujacy sa we wspanialej formie tylko bedzie widoczny brak Jaaviera Zanettiego. Troche mnie denerwuje ze Favali gra zamiast Kamerunczyka Wome no ale co poradze, tak chcial Mancio :P

Zobaczymy co potrafi nowy Inter, mam nadzieje ze Figo pokaze klase w SerieA, mam nadziejeze nie jest juz na to za poźno :]

Mysle ze bedzie cos w stylu 2-0, 3-1, przekonamy sie niebawem jak bedzie naprawde :]

POZDRO

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2005, 19:34

No mysle ze Palermo sprowadzilo was na ziemie!!! mysle rowniez ze nie bedzie juz jakis wielkich wypowiedzi o zdobyciu scudetto!!! Troche pokory!!! Bo zawsze sa tylko wielkie slowa, troche dobrych meczy ale zdobyczy zadnych ostatnio poza pucharemWloch
3:0 buhahahahaha!!!
Wygrana z slabym,mozna nawet powiedziec 2ligowych treviso troche was poniosla!!!
No 1 strzelili , honorowa, ale jak pisalem ze palermo nie przegra to mnie wysmiali (Juras__....) no bo wkoncu Inter Inter mial zrobic kolejny krok po scudetto
Jestem tylko ciekawy jak zagraja z Petrzalka
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 19:54 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”