Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 02 maja 2010, 21:31
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2010, 22:05
Pedro nie znam zbyt dobrze, z tego co się orientuje to sporo strzela, choć nie błyszczy. Young odwrotnie. Ma sporo asyst, świetne uderzenie ze stałego fragmentu i jeszcze lepsze dośrodkowanie, podaje mocno i celnie, do tego świetny drybling. Mniej strzela goli, ale robi sporo szumu i nie jest jeźdźcem bez głowy.Despertado pisze:Young to pilkarz w typie Pedro
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 maja 2010, 22:16
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2010, 22:23
Ja to już praktycznie oszalałem na punkcie Pedrofieldy pisze:Pedro nie znam zbyt dobrze, z tego co się orientuje to sporo strzela, choć nie błyszczy.
Fajna charakterystyka, ale tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że raczej nie pasuje. Nie potrzebujemy kolesia od dośrodkowań czy podań tylko od strzelania bramek. Asysty oczywiście są bardzo ważne, ale mogą być dodatkiem do bramek a nie na odwrót. Jest lewonożny? Jeżeli grałby prawą nogą to może mógłby wykorzystywać swój drybling i uderzenie, ale nie chcemy skrzydłowego. Przynajmniej taką mam nadzieję.fieldy pisze:Young odwrotnie. Ma sporo asyst, świetne uderzenie ze stałego fragmentu i jeszcze lepsze dośrodkowanie, podaje mocno i celnie, do tego świetny drybling. Mniej strzela goli, ale robi sporo szumu i nie jest jeźdźcem bez głowy.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2010, 22:39
napisałem, że "nie błyszczy" bo pamiętam jak marudziliście, że choć strzela, to długo go nie widać, po czym nagle się pojawia i strzela. Young odwrotnie - cały czas go widać. Anglik jest prawonożny, ale lewą też potrafi dograć, czy uderzyć bez problemu.Mentor pisze:Ja to już praktycznie oszalałem na punkcie PedroZnakomity sezon w jego wykonaniu i tyle. Na początku sezon można się było czepiać, że za bardzo unika gry jeden na jednego, ale w tym aspekcie również się poprawia. To chyba kwestia nabrania pewności siebie. Najlepsze u niego jest to, że zajebiście myśli na boisku, uczy się na własnych błędach i błyskawicznie podejmuje decyzje - na dodatek najczęściej odpowiednie decyzje. Jest zdecydowany i skuteczny. W tym sezonie strzelił już 19 bramek przy 28 celnych strzałach! Ogólnie strzałów oddał 53.
nie za dużo tych cracków byście chcieli ? Drudzy Galacticos ?mistyk pisze:Tylko, ze my potrzebujemy cracka juz na dzisiaj
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 23:10
A ilu Barca ich ma Zlatan, Alves i odchodzący zapewne Henry to są gwiazdy, sprowadzane gwiazdy. Messi, Pique, Iniesta, Xavi... wychowankowie rozumieją filozofie Blaugrany oczywiście, że są gwiazdami ale w innym kontekście.fieldy pisze:nie za dużo tych cracków byście chcieli ? Drudzy Galacticos ?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2010, 23:16
Henry przychodził jako crack. Henry odchodzi. Przychodzi ktoś na jego miejsce i zostaje zachowany status quo. Poza tym mamy tak silny skład i tak zajebistą szkółkę, że do pierwszego składu opłaca się kupować tylko zawodników z absolutnego topu. Inaczej to po prostu nie ma sensu.fieldy pisze:nie za dużo tych cracków byście chcieli ? Drudzy Galacticos ?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2010, 23:20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 maja 2010, 23:22
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 23:22
Cesc to jest inna sprawa on będzie kosztował zapewne ogromne pieniądze, więc ciężko o nim inaczej mówić jak o cracku, choć ja obstawiam, że Sandro jeśli wygra go nie sprowadzi. Hleb-oddamy go do Arsenalu w jakieś wiązanej transakcji.fieldy pisze:Czyli jak prezydent powie, ze ściągniecie cracka, to Cesc, jako wasz wychowanek się nie zalicza i nie przyjdzie ?![]()
Hleba zatrzymujecie ?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2010, 23:27
Sylwkowi się kontrakt kończy, za Hleba chętnie oddamyJarzinho pisze:Hleb-oddamy go do Arsenalu w jakieś wiązanej transakcji.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 maja 2010, 23:28
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2010, 23:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2010, 23:30
Magnum pisze:Na ile wiarygodne są te doniesienia o wymianie €40 mil+bojan & Hleb za Ville?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 maja 2010, 23:32
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio