ObyGattuso powiedział, że zostaje w Milanie. Co mnie cieszy. Dodatkowo stwierdził, że jest przekonany, że "Pan X" to Hamsik.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 07 cze 2011, 21:43
ObyGattuso powiedział, że zostaje w Milanie. Co mnie cieszy. Dodatkowo stwierdził, że jest przekonany, że "Pan X" to Hamsik.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 cze 2011, 6:59
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 08 cze 2011, 10:15
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 cze 2011, 10:18
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 cze 2011, 10:36
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 cze 2011, 13:22
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 cze 2011, 14:24
Nie ma opcji by się zgodził. Flama moze odejść w przypadku kupna Asamoaha. Choć osobiście wolałbym Kucukę.mete pisze:Flamini ma dostać propozycje nowego kontraktu 2,3 mln na rok
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2011, 15:45
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 cze 2011, 17:26
Prezes Udine powiedział, że Kwadwo nie jest na sprzedaż i nie ma w tym nic dziwnego. Odchodzi na 100% już Inler, więc ktoś pewny w środku musi zostać. A kasa im nie potrzebna, bo przy ich polityce transferowej (sprowadzanie perełek za grosze) nie dadzą rady wydać nawet tego co zarobią na Sachezie Inlerze i wypożyczonych.Flama moze odejść w przypadku kupna Asamoaha
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 cze 2011, 17:33
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 cze 2011, 17:36
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekCCM » 08 cze 2011, 17:49
Nie wydaje mi się, że chodzi o to, czy go nie doceniamy, czy nie.Witsel jest lepszy od Kwadwo. Wiem,ze go nie doceniacie,ale ten chlopak to naprawde moze byc bomba.
GacekCCM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 cze 2011, 17:55
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 cze 2011, 18:12
Mysle,ze tak. Witsel to bardzo odwazny chlopak i bardzo juz pilkarsko dojrzaly. Pilkarsko,bo prywatnie sprawia wrazenie rozpieszczonego dzieciaka,ktoremu w glowie tylko wielkie,rozowe czapki z daszkiemmete pisze:Dr.Football1 uważasz, że w silniejszej lidze Witsel jest w stanie grać na takim poziomie jak Fellaini? Pewnie miałeś okazje obu oglądać, bo obecny gracz Evertonu też grał w Standardzie. Kogo uważasz za lepszego lub z większym potencjałem. Czy są to podobni pod względem gry gracze? I jeszcze do Axela - jak u niego z bramkami, asystami?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekCCM » 08 cze 2011, 21:40
GacekCCM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio