Mylisz sie gilardino11. W sezonie 2007/2008 strzelil w LM 5 bramek czyli o jedna wiecej niz w sezonie obecnym.Bo wiem że w LM na pewno wyglądają lepiej niż gdy grał w Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 05 maja 2010, 18:24

Mylisz sie gilardino11. W sezonie 2007/2008 strzelil w LM 5 bramek czyli o jedna wiecej niz w sezonie obecnym.Bo wiem że w LM na pewno wyglądają lepiej niż gdy grał w Serie A
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 maja 2010, 18:42
Nie myle się.Pokaż statystyki Ibry ze wszystkich sezonów a nie z jego najlepszego.Warto również odnotować jego ogrom bramek w strefie pucharowej gdy był jeszcze graczem Interu czy JuveMylisz sie gilardino11. W sezonie 2007/2008 strzelil w LM 5 bramek czyli o jedna wiecej niz w sezonie obecnym.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 05 maja 2010, 19:01
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 maja 2010, 19:22
Zapomniałeś o takich zawodnikach jak Zizou, Ronaldo czy Roberto Carlos.Inferno pisze:Kilka było. Ja tam mile wspominam Carboniego i Morettiego, Cannavaro chyba też aż tak źle nie grał. Killy Gonzalez zanim zaczął błyszczeć w Hiszpanii wcześniej grywał we Włoszech. Z napastnikami było troche gorzej Di Vaio niby coś tam grał ale Fiore czy Tavano to były kompletne niewypały, chyba Ibra narazie prezentuje się najlepiej.pasza pisze:swoja droga jakies transfery z ligi wloskiej do hiszpanskiej byly udane?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 05 maja 2010, 19:43
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 maja 2010, 20:49
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 maja 2010, 14:28
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 maja 2010, 15:16
Vieri zdobył pichichiKilka było. Ja tam mile wspominam Carboniego i Morettiego, Cannavaro chyba też aż tak źle nie grał. Killy Gonzalez zanim zaczął błyszczeć w Hiszpanii wcześniej grywał we Włoszech. Z napastnikami było troche gorzej Di Vaio niby coś tam grał ale Fiore czy Tavano to były kompletne niewypały, chyba Ibra narazie prezentuje się najlepiej.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2010, 15:17
Mentor
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 maja 2010, 12:33
juz w tym roku wygralismy wiec nie ma mowy o strachu. To raczej wy sie boicie co mozna zauwazyc w waszym temacie. W przypadku wygranej na 85% bedziemy mistrzamiJak nastawienie przed meczem na Pizjuan?
Boicie się, prawda ?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 maja 2010, 15:52
Gdybyśmy się bali to dawno trzeba było by się przerzucić na inną dyscyplinękaczy pisze:Jak nastawienie przed meczem na Pizjuan?
Boicie się, prawda ?
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 maja 2010, 19:01
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2010, 19:36
Tak wysoko oceniasz szanse Valladolidu na urwanie nam punktów na Camp Nou?Bienias pisze:W przypadku wygranej na 85% bedziemy mistrzami
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 maja 2010, 19:50
Właśnie chciałem napisaćMentor pisze:Tymczasem Regal Barca w finale Euroligi \o/
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio