Wasze prywatne typy - Strona 1109

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2299
Kibicuję: AC Milan

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 kwie 2011, 14:58

Ajax jest po 1,55 na Herrenv, warto chyba zagrać bo jak nie wygrają to stracą szansę na Mistrza, tak ? Wiem, że trudny teren no, ale jak chce się mistrza...

Ciekawi mnie co myśli na ten temat Emdżej.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 kwie 2011, 16:35

Koln na wyjazdach daje ciała to ciuła punkty u siebie i wie, że jak dzis nie wygra to będą mieli gorąco bo za tydzien maja wyjazd do Frankfurtu na mecz z ekipą która też będzie walczyć na całego, bo Eintracht gra w ostatniej kolejce z Borussią w Dortmundzie.

Co tam dalej w tej Bundes...

Werder z Wilkami to mi śmierdzi remisem, obie ekipy wyrównane składy, a Werder ma kompleks Wilków więc jak dla mnie X.

Kaiser z Pauli też walka o śmierć i życie, jednobramkowe zwycięstwo Kaiser tu bym postawił.

BVB... Ich skuteczność jest żenująca, jedyny, który nie zawodzi ma 19 lat dlatego też nie wymaga się aby to on był tak odpowiedzialny za strzelanie w Borussi jak Messi w Barcy, nie ten wiek jeszcze. Ja tutaj bym postawił, że Borussia gola nie straci, ich defensywa to naprawdę najwyższy światowy poziom i taka Nurnberga nie powinna strzelić, a Romek będzie walczył o rekord Bundes jeśli chodzi o ilość straconych goli w historii ligi (rekord Bayernu 21 goli, Romek puścił póki co 19, następne mecze BVB to Werder na wyjeździe czyli pewnie z jedna wpadnie i na koniec tak jak pisałem z Eintrachtem u siebie także czyste konto jak najbardziej możliwe). Krótko mówiąc to ważny mecz dla defensywy Borussen.

Hannover z Gladbach... Obie ekipy walczą jedni o LM, drudzy o utrzymanie się. Obie ekipy ostatnio się ogarnęłu, Hannover po za porażką z liderem ma same zwycięstwa i remis z HSV na wyjeździe więc bardzo przyzwoicie, a Gladbach ostatnio poprawili defensywę co było ich bolączką przez cały sezon, ostatnie wyniki wygrana z BVB u siebie, delikatna porażka 0:1 z Mainz czy też win aż 5-1 z Kolonią. Jak dla mnie Gladbach to takie Koln jest, mocne u siebie a słabe na wyjazdach także ja tutaj widzę 1

Mainz z Eintrachtem to nie mam pojęcia, no bet.

Hoffen ze Stutt jak wyżej.

A Bayern z Schalke to moim zdaniem zaniżony kurs strasznie 1,3 na Bayern śmiech na sali. Oczywiście Bawarczycy będą gryzli trawę i walczyli, ale swój dzień może mieć Neuer, może obrona nie będzie obsrana jak zwykle i coś z tego będzie. Sporo zalezy od skuteczności napadziorów z Monachium, jak będzie ok to overek siądzie bez problemu, jak Neuer będzie miał swój dzień to i 1:0/0:0 mnie nie zdziwi. No bet. Tym bardziej, że na 90% Neuer podpisał umowę z Bayernem, więc będzie chciał się pokazać monachijskim kibicom.

Tak bym widział tą kolejkę w Bundes :)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 kwie 2011, 17:16

Zawędrowałem dziś przypadkiem na 32 kolejkę 2. Bundesligi i wyszperałem trzy mecze.

Karlsruher SC - Fortuna Dusseldorf 1
VfL Bochum - Union Berlin 1
Greuter Furth - Arminia Bielefeld 1

Wszystko oczywiście na single, szczególnie walczący o utrzymanie Karlsruher po dobrym kursie nęci.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 kwie 2011, 17:53

Gra dziś ktoś Herthę? Podejmują na Olympiastadion TSV 1860. Jak wygrają, zaklepią sobie mistrzostwo 2. Bundesligi. Goście już w sumie o nic nie grają :think:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2011, 18:32

EnJoy's - myślę dokładnie to samo co ty. Ten mecz Ajax po prostu musi wygrać, a Heerenveen nie gra zupełnie o nic i w ostatnich 5 meczach zdobyli tylko 5 punktów.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1521
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 kwie 2011, 19:47

Gra dziś ktoś Herthę? Podejmują na Olympiastadion TSV 1860. Jak wygrają, zaklepią sobie mistrzostwo 2. Bundesligi. Goście już w sumie o nic nie grają
jakie szczęście że zobaczyłem Twój wpis akurat jak sie mecz już zaczął bo byłem gotowy postawic 50 zl , opaczność jednak czuwała :wink:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2299
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 kwie 2011, 19:50

Z tego co ja słyszałem to oni zapewnili sobie awans kiedy wygrali z MSV czyli w zeszłym tygodniu.

U mnie poszło ;

Under Troyes,
Lech lub remis.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 kwie 2011, 19:51

coco pisze:jakie szczęście że zobaczyłem Twój wpis akurat jak sie mecz już zaczął bo byłem gotowy postawic 50 zl , opaczność jednak czuwała :wink:
Że niby co to miało znaczyć :> Ja Harthy też nie grałem, zapytałem tylko z ciekawości :P Moje typy to Bochum, Karlsruher i Greuter tak jak pisałem wcześniej.

Karlsruhe zrobiło mi deja vu z Juve - Catania :maruda:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2011, 20:07

Na Tobecie jest freebet 20 zł na zakład postawiony na żywo na MŚ w hokeju (od dzisiaj do 15.05)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2011, 22:09

A ja już wysłałem zakład na hokej (zawalony przez Rosjan oczywiście). Ale jak trwa to przez całe MŚ to jeszcze będzie okazja. Liczę, że z tego coś wpadnie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2011, 22:37

emdżej pisze:A ja już wysłałem zakład na hokej (zawalony przez Rosjan oczywiście). Ale jak trwa to przez całe MŚ to jeszcze będzie okazja. Liczę, że z tego coś wpadnie.
Jak nie wpisałeś kodu promocyjnego to nic nie straciłeś :) Ja swój już wykorzystałem, Kanada dziś pięknie ogoliła Białorusinów, teraz czekam na wyniki piłki z weekendu :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2011, 22:41

Wiem, że nic nie straciłem, bo obstawiałem jeszcze wczoraj i nie na żywo. Poczekam do niedzieli póki inne zakłady mam w grze bo mam tylko kilka złotych na koncie. Jak wejdą to będzie więcej do postawienia.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2011, 22:45

To będę trzymał kciuki :) Rosja faktycznie nieźle odjebała, sam bym się na tym meczu przejechał ale nawet nie zdążyłem postawić :lol:

Standard planowo, teraz tylko modlić się za jutro :pray:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2011, 22:54

Właśnie przeczytałem, że to pierwsza wygrana Niemiec z Rosją w 33 próbach.

Na niedzielę i poniedziałek widzę co można postawić.
USA - Norwegia 1
Czechy - Dania 1
Kanada - Francja 1
Rosja - Słowenia 1

Zobaczymy jeszcze wyniki jutrzejsze. Słowacja - Niemcy po dzisiejszym meczu nie ruszam.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 30 kwie 2011, 0:15

2 zakłady na weekend:
Nurnberg nie strzeli+Real i Wisła+Hannover

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”