F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 112

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 15:28

Figo11 pisze:Ktoś pamięta świetną interwencje VV w meczu z Numancią
A przypomnieć Ci fantastyczne interwencje Casillasa w meczach LM przeciwko jakimś ukraińcom?

herdek pisze:Nie oszukujmy się VV jest lepszy co pokazał w lidze. Valdes puścił mniej bramek niż Casillias, a waszym usprawiedliwieniem może być tylko to, że macie słabszą obronę.
Pomimo faktu, iż jestem fanką Barcy, to się z Tobą nie zgadzam. Real ma słabą obronę, ale Barcelona także w defensywie nie ma samych asów. Spójrzmy chociaż na interwencje Oleguera... Valdes według mnie ma za sobą dobry sezon, ale Casillas nadal jest od niego lepszym bramkarzem. Dlaczego? Ponieważ bramkarz Realu jest pierwszym bramkarzem reprezentacji Hiszpanii, i w konfrontacji z silnymi zespołami narodowymi nie zawodzi... Czas Valdesa jeszcze nadejdzie. 8)

Rossi pisze:Ale z jeden strony rozumi cie kibic Bareclony nawet jeżeli prubuje być obiektywny nieświdomie faworyzuje swój ukochany zespół

No z tym się trzeba zgodzić... ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 15:35

Anka pisze:Pomimo faktu, iż jestem fanką Barcy, to się z Tobą nie zgadzam. Real ma słabą obronę, ale Barcelona także w defensywie nie ma samych asów. Spójrzmy chociaż na interwencje Oleguera... Valdes według mnie ma za sobą dobry sezon, ale Casillas nadal jest od niego lepszym bramkarzem. Dlaczego? Ponieważ bramkarz Realu jest pierwszym bramkarzem reprezentacji Hiszpanii, i w konfrontacji z silnymi zespołami narodowymi nie zawodzi... Czas Valdesa jeszcze nadejdzie.
Tu się zgadzam. Casillas jeszcze przez dłuższy czas bedzie numerem 1 w Rep. Hiszpanii. Cięzko będzie Valdesowi wygryźć bramkarza Realu z bramki Reprezentacji

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 17:10

Ale rzeba tez przyznac ze czas Casilliasa sie juz konczy a Valdesa zaczyna. Casillias gra juz bardzo dlugo na wysokim poziomie. A Valdes dopiero zaczyna przygode ze swoja profesjonalna pilka. Dopiero w tym sezonie udowodnil swoja wielkosc i przydatnosc zespolowi. Bo to takze jego wielka zasluga, ze BARCA zdobyla mistrzostwo hiszpanii.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2005, 18:10

bobi pisze:Ale rzeba tez przyznac ze czas Casilliasa sie juz konczy
:shock: :o :lol:
A dlaczego niby czas Casillasa się kończy :?: :roll:
Przecież raczej nie załamie się nagle i nie przestanie dobrze bronić a dla bramkarza nawet przekroczenie 30 lat nie jest problemem.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 18:15

No i mamy wygraną z mistrzem Chin... Barca pokonała 9:0 Shenzhen Jian Li Bao! Trzeba pogratulować Rijkaardowi bardzo mądrego rozegrania tego spotkania, jeżeli chodzi o ustawienie i skład - widać teraz, że Frank będzie miał poważny problem z wybraniem pierwszej jedenastki. W szczególności z atakiem - Eto'o i Larsson grają świetnie...

FC Barcelona: Jorquera (Valdes, 45'); Damia (Belletti, 45'), Puyol (Oleguer, 45'), Edmilson (Rodri, 45'), Sylvinho (Gio, 45'); Iniesta (Xavi, 45'), Marquez (Van Bommel, 45'), Gabri (Pitu, 45'); Giuly (Messi, 45'), Larsson (Eto'o, 45'), Ronaldinho (Deco, 45').

Gole:

0-1, Iniesta 23'
0-2, Larsson 34'
0-3, Giuly 37'
0-4, Eto'o 46'
0-5, Deco 55'
0-6, Messi 65'
0-7, Gio 67'
0-8, Messi 89'
0-9, Eto'o 91'

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 sie 2005, 18:17

dla bramkarza nawet przekroczenie 30 lat nie jest problemem.
Tez tak mysle. Casillas bedzie jeszcze dobrze bronil przez jakis czas. 30 lat to jest bardzo dobry wiek dla bramkarza. Iker ma dopiero 24 lata, tzn. jest bardzo mlody. Ma jeszcze czas zeby sie "skonczyl".

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 18:26

Niggaz pisze:
bobi pisze:Ale rzeba tez przyznac ze czas Casilliasa sie juz konczy
:shock: :o :lol:
A dlaczego niby czas Casillasa się kończy :?: :roll:
Przecież raczej nie załamie się nagle i nie przestanie dobrze bronić a dla bramkarza nawet przekroczenie 30 lat nie jest problemem.
Konczy sie poniewaz nastaje czas Valdesa :D :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sie 2005, 19:15

Czas Valdesa phi jeszcze task się nie bawiłem, chyba chodzi Ci o taki czas jak podczasmeczu z Chelsea czy chociazby z Realem na Santiago Casillas i VV sa rowieśnikami i VV nie ma szans aby pobić Casillasa takie jest moje zdanie, nawet nie jest drugim bramkarzem w kadrze co ciekawe Reina jest drugi ktory pochodzi od...was...phi

Wygrana imponująca gratulacje.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 sie 2005, 19:20

Ja też jestem fanem Barcy ale też nie widze powodu dla którego Casillas miałby niby nagle zacząć żle bronić lub kończyć kariere :pogrzeb:
I popieram BOBI`ego :brawo:
BOBI tak trzymać a będzie tak :ok:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 19:26

Nie chodzi mi o koniec dobrego bronienia itd. Ale w ostatnich czasach to wlasnie Casillias byl uznawany za najlepszego bramkarza ligi hiszpanskiej a nawet byl jednym z najlepszych na calym swiecie. Ale teraz do akcji wkracza Valdes i mam nadzieje ze to on teraz bedzie krolowal. I wcale nie mowie ze Casillias jest zly i przestanie dobrze bronic. Sorki jesli zle sie najpierw wyrazilem, mogliscie mnie zle zromumiec.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sie 2005, 19:33

I dalej Cie źle rozumiemy VV mnie nie przekonuje, do Casillasa brakuje mu dozo Ikier jest największym pilkarzem Realu to do niego pasuje słowo Galacticos taką równą forme trzyma juz od dobrych kilku lat...VV się przebija do czołówki ale są lepsi trudno...

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 sie 2005, 19:43

O! Następni którzy chcą się kłócić kto jest lepszy. Casillas czy Valdes...już nawet niechce mi się na ten temat pisać, bo tu nawet nie ma porównania. Albo jednak coś napisze. Obejrzyjcie ostatnie GD. I wszystko jasne.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 03 sie 2005, 20:03

w poprzednim sezonie valdes bł lepszy bo obrona realu grała słabo... gdyby obrona barcy grała tak samo to wątpie ze valdes by bronil tak jak bronił:)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 20:33

No narazie to Casillias jest lepszy ale czemu Valdes mialby nie byc lepszy od niego. Jesli bedzie sie staral i pokazywal klase. A przeciez Casillias tez popelnia bledy i nie jest doskonaly. To tylko czlowiek, a nie robot stworzony tak aby nie puszczal bramek. Ja nie widze przeszkod aby to Valdes teraz przez kilka najblizszych lat utrzymywal forme na najwyzszym poziomie.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 04 sie 2005, 0:26

wątpie w to aby valdes miał kiedyś taką formę jak Casillas.

taki ktos jak iker rodzi sie raz na kilka a nawet kilkanascie lat.

IKER NUMERO UNO W REALU I HISZPANI

veldes numero uno w .............. barcelonie

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”