Manchester United (zbiorczy) - Strona 112

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 sie 2005, 10:07

fieldy pisze:
bagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd komu byście kibicoowali bardziej??
Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzę 8)
no masz rację ;) też tak myślę, ale spytać zawsze warto. Na jakiej pozycji ma grać Park?? :> bo on jest chyba dość uniwersalny.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:17

bagg pisze:Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzę

Są tacy kibice ale nie w Polsce a już napewno nie na tym forum 8)

Park bedzie grał na tej pozycji gdzie go Ferguson postawi a znając Alexa to od obrony po atak a tak na poważnie to pewnie lewa strona pomocy lub środek 8) Ale PArk nawet w obronie sobie poradzi :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 10:23

Rossi pisze:Są tacy kibice ale nie w Polsce a już napewno nie na tym forum
no zapewne, ci z najbliższego otoczenia FC United [rodziny tych co założyli ten klubik]

Park rzeczywiście jest uniwersalnym zawodnikiem - i właśnie dlatego może mieć kłopoty.
Chyba, że Alex nie będzie nim zapychał obrony w razie kontuzji jakiegoś zawodnika

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:28

Ja bym Parka postawaił do środka bo jak Ronaldo wyzdrowieje to koreańczyk będize tylko wchodził z ławki. A w środku są trzy miejsac więc bedzie mu łatwiej :wink: A co to FC United to nie żaden "klubik" bo budżet będzie za rok miał większy niż potentaty nasz rodzimej ligi 8) :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 10:35

Rossi pisze:A co to FC United to nie żaden "klubik" bo budżet będzie za rok miał większy niż potentaty nasz rodzimej ligi
chodziło mi raczej o to, jaki stary jest ten klub a że jest młodziutki - tom go nazwał klubikim.
A te nasze kluby to też klubiki w porwnaniu z ManU [for example]

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 sie 2005, 10:42

Myślę że Park nieźle by sobie poradził w drugiej lini, przed Paule'em.Chociaż przy większej pladze kontuzji w ataku(odpukać) mógłby spokojnie zagrać jako snajper.W PSV często tak grał...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:47

Cris7 pisze:W PSV często tak grał

W PSV nigdy nie grał jako snajper. Grali ustawieniem 4-3-3 i Park najczęsiciej był jednym z tych dwóch fałszywych napastnikoww ( na drugie stronie Farfan) a prawdziwym snajperem był Hesselink :!: Więc nie mów że w PSV często grał jak snajper bo w ostatnim mecuz z Evertonem grał na tej pozycji co w PSV 8)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 17 sie 2005, 15:55

futbolowa pisze:A mnie się ten FC United nie podoba. Jakieś eksponowanie nienawiści jest w ogóle nie na miejscu :? Nie ufam Glazerowi, ale co poradzić... Już się z tym pogodziłam, zwłaszcza, że jak narazie nic złego jeszcze się nie stało.
Poza tym nie mogłabym tak nagle przekreślić całego ManU, całej jego historii, zawodników itd. itd.
Rozmawiałem z fanką ManU, która mieszka w Manchesterze. Też nie mogłem sobie wyobrazić, po co i na co powstał klub FC United oraz po co są te wszystkie manifestacje. Dla nas te wszystkie "cyrki" nie mają sensu, natomiast dla tych co manifestują, jest to przeznaczenie. Tzn. oni nie chcą by Glazer miał jakiekolwiek korzyści z przejęcia ManU. Dlatego, jak też Rossi napisał, chodzą do pubów oglądać mecze, ale nie na stadion, dlatego że nie chcą by Glazer na tym zarabiał. Dlatego też powstał klub FC United.
bagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd, komu byście kibicoowali bardziej??
A jak myślisz? Zadajesz pytanie retoryczne. Jest tylko jedna odpowiedź: Man United :!:

A co do Parka, to szczerze powiem, że swój debiut w lidze w barwach United może zaliczyć do udanych. Oglądałem dziś na Polsacie Sport retransmisje meczu z Evertonem. Park ganiał na całej długości i szerokości boiska. Był bardzo aktywny. Zdarzały mu się błędy, ale za ambicję i wolę walki ma u mnie wielkiego PLUSA :wink: Także Darren Fletcher spełnił moje oczekiwania. Gdy zespół "The Toffies" zagrażał naszej bramce, tam zawsze był szkot. Był również aktywny, a z tego co widziałem miał wiele dokładnie dogranych piłek. Nie zauważyłem by miał jakąś stratę.

P.S. Bellion wypożyczony do West Ham United :D Może będzie tworzył atak z samym Teddym :twisted: Ex-diabelski atak...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 17:02

Manumef pisze:Tzn. oni nie chcą by Glazer miał jakiekolwiek korzyści z przejęcia ManU. Dlatego, jak też Rossi napisał, chodzą do pubów oglądać mecze, ale nie na stadion, dlatego że nie chcą by Glazer na tym zarabiał. Dlatego też powstał klub FC United.
Tak, tak... Podobno miał nikt się nie zjawić na meczu LM. I co? Nici z ich buntu :roll: :roll:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 19:31

W sumie zamiast kompletu( badz kapletu...wybaczcie moj analfabetyzm :lol: ) bylo tylko 40 tysiecy widzow wiec o ponad 20 tysiecy mniej....a mowiliscie o przyszlorocznym budzecie FC United...ile on bedzie wynosil wie ktos moze ?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 19:36

ryzy89 pisze:W sumie zamiast kompletu( badz kapletu...wybaczcie moj analfabetyzm :lol: ) bylo tylko 40 tysiecy widzow wiec o ponad 20 tysiecy mniej....a mowiliscie o przyszlorocznym budzecie FC United...ile on bedzie wynosil wie ktos moze ?
No i włąsnie te 20 tys się w samym Manchesterze sprzeciwaiło jak dla mnie to ogromna liczba choć z jedenj strony szkoda że stadion świeci pustakami. Są fani co wykupili karnety na cały sezon a nie przychodza na mecz tylko w TV ogladaja. a budzet FC United będzie większy od Wisły :lol:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 21:01

11 liga Polska ( klub) jest pogatszy od mistrza Polski i chyba z 3 najwiekszym budzetem :lol: ...to tylko Polska

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 17 sie 2005, 21:13

ryzy89 pisze:11 liga Polska ( klub) jest pogatszy od mistrza Polski i chyba z 3 najwiekszym budzetem Laughing ...to tylko Polska

Jezus :| Chlopie slownik do reki!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 21:36

[nevermind] pisze:
ryzy89 pisze:11 liga Polska ( klub) jest pogatszy od mistrza Polski i chyba z 3 najwiekszym budzetem Laughing ...to tylko Polska

Jezus :| Chlopie slownik do reki!
Nie wymawiaj imenia Pana Boga swego nadaremnie

Nie chodisz na religie ?? :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 22:14

Czepiacie sie !!!!!!! a w sumie jeden z was :evil: ...raczej logiczne wiem jak sie pisze :bogaty, itp....poprostu niechcacy napisalem przez P a ty odrazu robisz wielka afere.... :roll:...a po drugie to jets forum Manchester United-zbiorczy a nie zasady ortografii lub glupie literowki... :?

Zablokowany

Wróć do „Anglia”