no masz racjęfieldy pisze:Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzębagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd komu byście kibicoowali bardziej??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 sie 2005, 10:07
no masz racjęfieldy pisze:Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzębagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd komu byście kibicoowali bardziej??
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:17
bagg pisze:Chyba nie ma kibica ManU, który na to pytanie odpowie, że FC United - po prostu w to nie wierzę
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 10:23
no zapewne, ci z najbliższego otoczenia FC United [rodziny tych co założyli ten klubik]Rossi pisze:Są tacy kibice ale nie w Polsce a już napewno nie na tym forum
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:28
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 10:35
chodziło mi raczej o to, jaki stary jest ten klub a że jest młodziutki - tom go nazwał klubikim.Rossi pisze:A co to FC United to nie żaden "klubik" bo budżet będzie za rok miał większy niż potentaty nasz rodzimej ligi
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 sie 2005, 10:42
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 10:47
Cris7 pisze:W PSV często tak grał
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 17 sie 2005, 15:55
Rozmawiałem z fanką ManU, która mieszka w Manchesterze. Też nie mogłem sobie wyobrazić, po co i na co powstał klub FC United oraz po co są te wszystkie manifestacje. Dla nas te wszystkie "cyrki" nie mają sensu, natomiast dla tych co manifestują, jest to przeznaczenie. Tzn. oni nie chcą by Glazer miał jakiekolwiek korzyści z przejęcia ManU. Dlatego, jak też Rossi napisał, chodzą do pubów oglądać mecze, ale nie na stadion, dlatego że nie chcą by Glazer na tym zarabiał. Dlatego też powstał klub FC United.futbolowa pisze:A mnie się ten FC United nie podoba. Jakieś eksponowanie nienawiści jest w ogóle nie na miejscuNie ufam Glazerowi, ale co poradzić... Już się z tym pogodziłam, zwłaszcza, że jak narazie nic złego jeszcze się nie stało.
Poza tym nie mogłabym tak nagle przekreślić całego ManU, całej jego historii, zawodników itd. itd.
A jak myślisz? Zadajesz pytanie retoryczne. Jest tylko jedna odpowiedź: Man Unitedbagg pisze:A załóżmy, że za 11 lat FC United gra z Man Utd, komu byście kibicoowali bardziej??
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 17:02
Tak, tak... Podobno miał nikt się nie zjawić na meczu LM. I co? Nici z ich buntuManumef pisze:Tzn. oni nie chcą by Glazer miał jakiekolwiek korzyści z przejęcia ManU. Dlatego, jak też Rossi napisał, chodzą do pubów oglądać mecze, ale nie na stadion, dlatego że nie chcą by Glazer na tym zarabiał. Dlatego też powstał klub FC United.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 19:31
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 19:36
No i włąsnie te 20 tys się w samym Manchesterze sprzeciwaiło jak dla mnie to ogromna liczba choć z jedenj strony szkoda że stadion świeci pustakami. Są fani co wykupili karnety na cały sezon a nie przychodza na mecz tylko w TV ogladaja. a budzet FC United będzie większy od Wisłyryzy89 pisze:W sumie zamiast kompletu( badz kapletu...wybaczcie moj analfabetyzm) bylo tylko 40 tysiecy widzow wiec o ponad 20 tysiecy mniej....a mowiliscie o przyszlorocznym budzecie FC United...ile on bedzie wynosil wie ktos moze ?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 21:01
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 17 sie 2005, 21:13
ryzy89 pisze:11 liga Polska ( klub) jest pogatszy od mistrza Polski i chyba z 3 najwiekszym budzetem Laughing ...to tylko Polska
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 21:36
Nie wymawiaj imenia Pana Boga swego nadaremnie[nevermind] pisze:ryzy89 pisze:11 liga Polska ( klub) jest pogatszy od mistrza Polski i chyba z 3 najwiekszym budzetem Laughing ...to tylko Polska
JezusChlopie slownik do reki!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 22:14
ryzy89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio