Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 112

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 wrz 2005, 19:49

RoRo pisze:Ja z kolei sadze ze duet napastnikow Adriano-Martins rozstrzela przeciwnika. (...)

Mysle ze bedzie cos w stylu 2-0, 3-1, przekonamy sie niebawem jak bedzie naprawde :]

POZDRO
noooo, rozstrzelal sie na maxa.
a twoje typy niezle. poki co jest 3:0, moze ten super duet strzeli choc jedna, wtedy ci wejdzie...

na livebetingu za remis (w 70 min, tzn, nie remis w 70, tylko jakby sie obstawilo w 70) placili 30:1
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 19:51 przez Handsome Boy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 wrz 2005, 19:50

Ja sobie mysle czecher ze jedna porazka nieczego nie przesadza.. A i palermo nie jest wcale takie słabe.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 wrz 2005, 19:54

w sumie to nie ma sie czym przejmowac... spojrzcie na arsenal, dostaje z middlesbrough juz 2:0, a chyba byl wiekszym faworytem. akurat to, ze arsenal nie wygra, przewidzialem (patzrz "nasze kupony")... interu nie, bo na wloskiej sie nie znam. poza tym... zbil mnie z tropu post roro o super duecie. lol

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 wrz 2005, 19:57

3-2 choć palermo to dobra ekipa :)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 19:59 przez gilardino11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2005, 19:58

Wazi ja wcale nie mowie ze Palermo jest slabe, pisalem w komentarzach pod newsami ze wlasnie Palermo nie przegra!!! Ale niektorzy mysleli inaczej, wiem ze jedna porazka o niczym nie przesadza ale moze nauczy tu kogos pokory !!! pamietam 2 tyg temu jak milan zremisowal (tez to byl jeden mecz) a niektorzy tez tak gadali jakby bylo juz po sezonie

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 wrz 2005, 19:58

Taki "zimny prysznic" przydal sie napewno tym kibica ktorzy juz po pierwszym meczu Interu wygranym 3:0 mówili ,ze Inter bedzie Mistrzem Włoch :roll:

Palermo pokazało klase :twisted: Będzie ciekawie

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 20:01

RoRo pisze:Mysle ze bedzie cos w stylu 2-0, 3-1

skubany ;) prawie trafił :lol: wynik to 3:2....dla Palermo :lol: Jak nie teraz to kiedy :P

Dobra, a teraz na serio. Mógłby mi ktoś kto mecz oglądał powiedzieć jak grali? 2 gole Cruz'a i dla mnie to on powinien grać z Adriano w ataku. Jak nie raz Martins 100% wali to się aż ...niewierze.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 wrz 2005, 20:02

Mecz się w końcu skończył wynikiem 3-2 :). Julio Cruz strzelił 2 bramki, jednak szkoda, że nie udało się zremisować. Szczerze mówiąc spodziewałem się po Interze o wiele wiecej. Szczególnie po Adriano, choć neiwiem jak zagrał. Palermo to jednak klub bardzo dobry i nie morzna mówić, ze jest słabiakiem, ba ! Myslę, że nawet Palermo jest jedną z druzyn która będzie kandydować o 4 miejsce i gre w Lidze Mistrzów :D Chociaż jest Roma, która w przyszłym sezonie chciałaby znowu grać w Lidze Mistrzów ;)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 10 wrz 2005, 20:03

to juz naqwewt nie sposob nazwac porazka to jest po prostu kleska, dali dupy i tyle fuck :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 wrz 2005, 20:04

No i koniec.3-2 co najwyzej myslałem ze Palermo z trudem zremisuje a tu 3-2 no niezle Gigi ma niezła pake na Sycylii.
Dobry mecz w wykonaniu Terlizziego (poza jednym błedem).
Bramka Coriniego tez ładna strzał pod poprzeczke bez szans Julio.
Po pierwszej bramce Inter zaczał groznie atakowac tyle ze mało skuteczni byli.
W Palermo dobry memcz rowniez w wykonaniu Makinwy ktory był widoczny stwarzał grozne sytuacje pod bramka Julio dodac jeszcze poprzeczke Caracciolo to duet napastników maja całkiem niezły.
Bramke Terlizzi zdobył po stałym fragmencie gry z rzytu roznego dograł Corini a ten strzałem głowa nie dał szans bramkarzowi Interu.
Bramka nr. 3 to podanie Santany z lewej strony prost na głowe Makinwy.
Pod koniec Inter wzaiał sie do odrabiania strat dobra zmiana Cruza ktory po ayscie Adriano strzela bramke a nastepnie 2 bramka gdyby wczesniej wszedł :roll:
Zasłuzone zwyciestwo Palermo w przeciagu całego spotkania to oni byli lepsi.Chyba mało osob wierzyło w wygrana Palermo a jednak im sie udało :brawo:
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 20:06 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 10 wrz 2005, 20:05

Palermo to bardzo dobra i solidna drużyna. To było do przewidzenia że Inter nie wygra albo wygra po wielkich meczarniach ale okazało się że przegrał... Czcze przechwałki trzeba jeszcze poprzec wynikami. Bramki strzelili doświadczony Eugenio Corini, Terlizzi i nowy nabytek w napadzie- Nigeryjczyk Makinwa. A dla Interu nie zabójczy duet Adriano-Martins ale Cruz oba gole :twisted: :lol:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 wrz 2005, 20:07

No, nie strzelil nikt z Super Duetu ale ktos z poza czyli Cruz. Szkoda ze sie mecze skonczyl bo moze by uciułał tego trzeciego.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 wrz 2005, 20:10

mysle, ze w tym sezonie zagram sobie progresje na inter na overy. zawsze strezelaja, prawie zawsze traca, mysle, ze paskudnych serii miec nie bede

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 10 wrz 2005, 20:17

No to kolej na mnie:)

Spodziewałem się, że Palermo zawalczy, ale to co działo się na boisku przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Gospodarze grali z większą ambicją, Inter jakby spocząl na laurach po ostatnim zwycięstwie.

I POŁOWA

Palermo było w niej o klasę lepsze. Szczególnie świetnie funkcjonowała lewa strona (Grosso i Bonanni). Można powiedzieć, że wspólnie robili z graczami Interu to, co chcieli.
19' Fantastyczny strzał z wolnego Coriniego. 35-latek z jakichś 25 m strzelił idealnie w lewe okienki bramki Cesara. Strzał marzenie, być może bramka kolejki, ale trzeba poczekać na mecze jutrzejsze.
Dalej przewagę ma Palermo, ale bramki nie padają.

II POŁOWA

Zaraz po przerwie Palermo powiększa przewagę. Terlizzi i 2-0. Dobrze przewidywałem, że ten gracz może namieszać. Drugi mecz i druga bramka, a to nominalny stoper. Niestety bramkę przeoczyłem, ale pewnie po stałym fragmencie gry.

67' Akcja Palermo lewą stroną, idealne dośrodkowanie na głowę Makinwy. Ten sprytnie posyła piłkę po koźle w przeciwległy róg bramki Interu. Cesar wyciąga się jak struna, ale jest bez szans.

W końcówce sytuację miało Palermo, ale strzał wylądował na poprzeczce.
Wcześniej Adriano wychodzi na czystą pozycję, dogrywa na prawo do Cruza, który strzela do pustej bramki.

W 93' Gonzalez wychodzi z kontrą. Jest 2 na jednego, później doskakują obrońcy Interu, Gonzalez dogrywa na prawo do Brienzy. Ten strzela, ale obok bramki.

94' Rzut rożny, Cruz wyskakuje i nie ma problemu z umieszczeniem piłki w siatce. Obrońcy Palermo przysnęli, ale mimo to przez większość meczu grali rewelacyjnie. Adriano i Pizarro próbowali akcji indywidualnych, które kończyły sie przed polem karnym Sycylijczyków. Palermo świetnie w destrukcji, ale pod koniec wdarło się rozluźnienie i stąd 2 stracone bramki. W sumie, w pełni zasłużone zwycięstwo Palermo.

Najlepsi gracze w Palermo: Bonanni, Santana, Terlizzi
W Interze: Cesar, Pizarro, Cruz

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 wrz 2005, 20:45

Tak jak się spodziewałem był to bardzo ciężki mecz (nawet cięższy niż się spodziewałem). Nie będę zwalał winy na sędziego, pogodę czy za szybką murawę bo każdy kto oglądał mecz widział która drużyna była lepsza i która zasłużyła na zwycięstwo. Palermo zagrało bardzo dobry mecz natomiast Inter bardzo słaby. W końcówce Inter starał się odrobić straty jednak nie udało się zrealizować tego planu. Na otarcie łez pozostają dwa trafienia Cruza … :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”