FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1111

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 maja 2010, 15:44

Skoro łykasz takie informacje równie łatwo jak powyższą o Ibrahimovicu, to nie dziwię Ci się, że wierzysz w takie zdrady żonki Pato i imprezki z Ronaldinho.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 maja 2010, 16:30

Wilmore,dziecko nie znające historii własnego kraju i powołujące się na autorytety o odmiennym zdaniu niż twoje - ja tego nie łyknąłem. :lol: A oczywiście wg ciebie Pato nie ma żadnych problemów w małżeństwie (wygoogluj sobie choćby Pato+divorce),a Ronaldinho prowadzi się jak Kaka'... :twisted:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 maja 2010, 16:58

I o to mamy przyczynę konfliktu. Messi jest zazdrosny :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2010, 17:00

A po grze Bojana można wywnioskować, że wreszcie zerwał z Henrykiem.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 maja 2010, 22:43

Wszyscy wychowankowie chyba dzisiaj wolne( jutro pewnie takze) dostali bo są w Paryżu-oglądając wygraną Barcelony nad Pireusem.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 maja 2010, 22:53

Regal wygrywa Euroligę, bezapelacyjnie najlepszy zespół w Europie, dziś gładko rozjechali Pireus.Navarro musi być MVP nie ma opcji.

W ACB również nie mają sobie równych, nawet w GD robią co chcą.

Sorry, że tutaj.

Gratulacje.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 maja 2010, 23:00

A Laporta mial polozyc sekcje kosza......

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 maja 2010, 23:07

Przed sezonem pisałem, ze Barca ma Dream-Team, ale w sekcji koszykówki. Nie potrzebny był nawet Messina. Piękne zwycięstwo, ale zasłużone jak dawno to nie miało miejsca. Rozbijali kolejnych przeciwników. Aż dzisiaj rozbili Pireus także naszpikowaną gwiazdami drużynę. Co najważniejsze wygrała drużyna, szeroka rotacja gdzie każdego można było zastąpić bez straty na jakości. Navarro dobrze, że wrócił, ma teraz drużynę, która za rok będzie o podobnym, może nawet wyższym potencjale.
Pique, Puyol, Xavi, Bojan, Busi i kto tam jeszcze był widzieli i niech nie będą gorsi w spotkaniu z Valladolid. Laporta na koniec jeszcze zgarnie wygraną w Eurolidze i mam nadzieje, że w ACB.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 maja 2010, 23:35

Ogólnie to w koszykówce macie Dream Team, ławka szeroka, zawodnicy z pierwszego składu to najwyższa klasa europejska ;).

Btw. to Navarro jest jak Xavi, tyle, że z tą różnicą, że on śrubuje rekord pod względem trafionych trójek w Barcie [ a zarazem w ACB ] i jakieś 2 mc czytałem news, że był bodajże w Top7, a że liga trwa to na pewno jeszcze awansuje o kilka pozycji ;).

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 10 maja 2010, 1:49

jesli ktos ma jakiekolwiek watlipowsci co wielkosci klubu ktory nazywa sie fc barcelona - powienien zerknac na wyniki osiagne przez ten klub - jako klub - w sekcjach: futbol, kosz, pilka reczna.
barca przegrala/wygrala najwazniejszy mecz z interem, ale wielu moich znajomych ktorzy ogolnie kibicuja pilce wciaz uwazaja ze to tak naprade jedyny potentat w europie. tak jak kiedys milan. dobranoc, przyjaciele.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 10 maja 2010, 2:10

miguel indurain pisze:barca przegrala/wygrala najwazniejszy mecz z interem, ale wielu moich znajomych ktorzy ogolnie kibicuja pilce wciaz uwazaja ze to tak naprade jedyny potentat w europie. tak jak kiedys milan. dobranoc, przyjaciele.
Nie ma to jak sobie dogodzić tym i tym, że ktoś tam tak uważa jak sobie uważa. Ja i wielu znajomych uważam za potentata Man Utd bo im kibicuje. Tylko jeżeli porównać to z sukcesami Milanu w Pucharze Europy to Barcelonie i MU jeszcze troche brakuje do Milanu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2010, 11:51

jak tam Yaya się u was czuje ?
Dziś Arsenal.com wrzucił nową zakładkę na stronę - plotki transferowe :P i piszą, ze Yaya jest łączony z Arsenalem. Nie jest zadowolony u was ? Tak tylko pytam :]
aha - i nie ma opcji, by go wymienić za Cesca, zeby jasnośc była :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2010, 12:07

Nie wiem jak się czuje. Jeżeli był wczoraj ze mną na koncercie to może być trochę zmęczony, ale nie pamiętam go choć pamiętam sporo :lol:

Poważnie to... poważna kwestia. Nie podoba mi się tak olbrzymia dysproporcja w ilości minut jakie dostaje Busquets a Toure. Moim zdaniem Yaya gra zbyt mało i tyle. Oczywiście jakiś czas temu zapewnił, że nigdzie się nie wybiera i, że dobrze mu tutaj. Osobiście jednak nie jestem przekonany o jego absolutnej lojalności. Oczywiście nie jest to żaden zarzut w stosunku do niego. Po prostu przypuszczam, że nie wyrzucałby ofert z innych klubów do śmietnika jeszcze przed otwarciem koperty.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 maja 2010, 12:16

Mecz z Valladolid gramy w niedzielę o 19. Osobiscie dla mnie straszna kaszana. Jak wyjdę z siebie i stanę obok to zdąże na na drugą połowę, albo nawet na końcówkę pierwszej. Czadzik :evil:

Yaya ? Nie badzo wiadomo, bo on sam nie narzeka, a jego agent siedzi cicho. Czyżby został spacyfikowany przez Czikego ? :spoko:
Ja wiem, ze nikt w to nie uwierzy, ale Toure na dziś naprawde przegrywa rywalizację z Busquetsem. Jest jeszcze opcja, aby Sergiego, ale Toure ustawić wyżej i wtedy jest miejsce dla obu, ale ostatnio w defewnsywie dobrze spisuje się Keita, który ciąg na bramkę gdzieś zatracił, ale ogólnie gra dobrze.

Ale koniec końców nie ma opcji aby Toure sprzedać, Barca nie zostanie z jednym pivotem, ale też nie szarpnie sie z jakąś kosmiczną ofertą na Mascherano

edit: tak to jest jak sie pisze posta i robi 100 innych rzeczy :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”