Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 30 kwie 2011, 20:05
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 kwie 2011, 20:17
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 kwie 2011, 20:21
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2011, 20:22
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2011, 20:36
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 kwie 2011, 21:13
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 21:34
Hell yeahSalas11 pisze:+1 dla Doktorka by nienawidzić Real jeszcze bardziej
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2011, 22:02
No wlasnie Ty juz lepiej nic nie piszSalas11 pisze:PSG prowadzi, ale ja już nic nie piszę.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 kwie 2011, 22:05
Chce Ci się grać Twente po tak wszawym kursie? Ja bym odpuścił.czeher pisze:Oklahoma, Fenerbahce, Anderlecht, Twente
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 maja 2011, 0:04
W Realu nei grał tylko Ronaldo i Xabi z tych ważniejszych, reszta po dostanie po dupie od Barcy powinna coś udowodnić przed swoimi kibicami, po za tym ta passa Mou na swoim terenie... Ja osobiscie jestem w mega szoku ze ten typ nie wszedl i coś mi zaczęło śmierdzieć, że jak Real ma juz pewne miejsce to zaczęły się jakieś szwindle ze swoim sponsorem... Nie wszedl mi Hannover i Wisła na jednym kuponie (napad i obrona Wisły - kpina), na drugim ładnie siadło to że BVB nie straci gola (najwyższy kurs z moich typów na kuponach!) to Real musiał się obsrać a już myślałem, że ten weekend nie będzie taki zły.czeher pisze:Sam wlasnie nie wiem co tak sporo ludzi nabral Real, i to nawet takich wytrawnych graczy a nie niedzielnych![]()
Aker polecal w sumie nie wiem czemuBo na dobra sprawe oni maja juz wszystko w dupie, jesli maja sie jeszcze o cos ludzic to na rewanz z Barcelona - bardziej realne niz mistrzostwo. ten kurs slaby.i
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 maja 2011, 0:17
zwaz, ze nie napisalem nic o rezerwowym skladzie, poprostu oni to w dupie maja, a udowodnic beda chcieli cos na CN ewentualnie. Motywacje w tym meczu mieli nijaką, bo nawet kibice pewnie tej przegranej nie demonizujaAker pisze:W Realu nei grał tylko Ronaldo i Xabi z tych ważniejszych, reszta po dostanie po dupie od Barcy
ktorej juz nie ma od jakiegos czasuAker pisze:po za tym ta passa Mou na swoim terenie...
moze i sluszny tropAker pisze:coś mi zaczęło śmierdzieć, że jak Real ma juz pewne miejsce to zaczęły się jakieś szwindle ze swoim sponsorem...
czeher pisze:Na waszym miejscu nie gralbym juz w lidze Realu i Barcelony, bo to sie mija z celem - kursy jak kot naplakal a w kazdym moze pojawic sie wtopa
dla mnie jest bardzo dobryAker pisze: że ten weekend nie będzie taki zły.
To City smierdzi, a WHU nie gra tak zle - czasem szczescia brakuje. City nie bedzie umierac za pkt bo ich az tak im nie brakuje jak powietrza w stosunku do WHU. Nie beda umierac za nie jak WHU,Aker pisze: Na jutro nie mam pomysłów, na pewno City+Fener ale co do tego to nie wiem, moze ktoś cos podpowie
czeher pisze:dzisiaj pykne sobie
St. Liege oraz Memphis
jutro BVB, PSG i Nottingham
CSKA Hannover
niedziela
Liverpool Ajax Malaga
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:24
Wlasnie. Nie chce tu snuc jakichs teorii spiskowych,ale ta sprawa mocno smierdzi. Kto widzial Saragosse w tym sezonie ten wie,ze z nimi przegrac jest bardzo trudno,a u siebie to prawie mission impossibleReal Bwin Madryt i tylko tyle mam do powiedzenia.
Skieruj sie na Holandie. 3-4 dobre i w miare pewne mecze na 100% znajdzieszNa jutro nie mam pomysłów, na pewno City+Fener ale co do tego to nie wiem, moze ktoś cos podpowie
Pisalem juz o tym kilka dni temu. Dobry typ. Brugia przyjezdza do Brukseli na sciecie,choc po dzisiejszym dniu juz nic mnie nie zdziwi szczerze mowiac...nie wiem czy fajnym typem nie jest Anderlecht
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 maja 2011, 0:37
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:49
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 maja 2011, 0:53
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio