AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1116

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 cze 2011, 15:57

Zgadzam sie w interesie Milanu lezy sprowadzenie Ganso jeszcze przed CA. Tylko ze nie wiemy co lezy w interesie Santosu. Czy zdecyduja sie przetrzymac zawodnika na czas CA ryzykujac spadek jego wartosci jezeli turniej mu nie wyjdzie lub w ogole nasza rezygnacje gdyby zlapal kontuzje. Nie wiem rowniez jaka jest ich sytuacja finansowa ale wydaje sie ze stabilna skoro nie spiesza sie ze sprzedawaniem swoich gwiazd.

Podobnie z Napoli. Nie wiemy czy oni chca Cassano. Nie wiemy czy Cassano chce tam isc nie wiemy czy Milan tak naprawde go im oferuje i w jakim stadium sa negocjacje. Napoli moze po prostu nie chciec Antka i co wtedy? To w chwili obecnej wszystko nasze domysly opierajace sie glownie na spekulacjach prasy ktora musi jakos w lecie zapelniac swoje strony.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 cze 2011, 16:36

Podobnie z Napoli. Nie wiemy czy oni chca Cassano. Nie wiemy czy Cassano chce tam isc nie wiemy czy Milan tak naprawde go im oferuje i w jakim stadium sa negocjacje. Napoli moze po prostu nie chciec Antka i co wtedy? To w chwili obecnej wszystko nasze domysly opierajace sie glownie na spekulacjach prasy ktora musi jakos w lecie zapelniac swoje strony.
Polać mu :!: :beer:

W tym momencie z Hamsikiem jest za dużo znaków zapytania. Ta oferta z Cassano jest tu na forum a kto ich tam wie co łysy planuje. Kto wie jakie ma naprawdę fundusze na transfery. Jeżeli nie zapłacimy bardzo dużych pieniędzy za Słowaka to tylko cud i głupota Laurentisa sprowadzi go do nas.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 19:12

Jak już pisałem El Shaarawy musi przejść testy medyczne. Dziś Preziosi i jego agent potwierdzili, że z Milanem już jest wszystko dogadane. A z takich śmieszniejszych rzeczy to Santos chce Robinho :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 cze 2011, 19:17

Myślę, że Cassano poszedłby do Napoli, lecz wątpię żeby się zgodził na obniżkę pensji.
Ja osobiście mam nadzieje, że zostanie 8)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 cze 2011, 19:18

Cassano można wiele zarzucić, ale napewno nie to, że jest łasy na pieniądze. W Sampie krocie nie zarabiał a w Milanie tym bardziej.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 cze 2011, 14:58

Flamini chcę zostać w zespole i czeka na ruch ze strony klubu. Chciałby podpisać dłuższy kontrakt i powalczyć Ligę Mistrzów. Obciąć mu z milion Euro i niech zostaje, widać że oddaje serce za ten klub a to ważne. Nigdy nie robił problemów kiedy siedział na ławce a ciągle uważam że jeszcze swoich pełni możliwości nie pokazał.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 cze 2011, 15:03

I, co ważniejsze, za Allegriego z biegiem czasu grał tylko coraz lepiej. To już nie ten Flamini z czasów Ancelottiego, gdy był rzucany po paru pozycjach i na boisku zagubiony, czy z czasów Leonardo, gdy Brazylijczyk sadzał go na ławce, a gdy wychodził na boisko, to tylko dawał upust frustracji ścinając rywali równo z trawą.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 cze 2011, 15:59

Ponoć chcą mu zaoferować 2,3 mln i 3-letni kontrakt. Jak się zgodzi to będzie super, ale wydaje mi się że trochę za niska propozycja.

Kniaź
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 21 cze 2011, 16:17

Nie uważacie, że 40 mln euro za Sancheza to już przesada. Rozumiem chłopak jest świetny, młody i może jeszcze się rozwinąć, ale kurczę nigdy bym nie pomyślał, że kosztuje aż tyle !

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2887

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 cze 2011, 22:00

A kogo to obchodzi, przecież to Barcelona czy Manchester City chce wydać te pieniądze.

Kniaź
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 21 cze 2011, 23:34

Wiem, że chcą inaczej by nie było tej "licytacji", a chciałem poznać Wasze zdanie, ponieważ wszyscy tu zebrani interesujemy się Ligą Włoską :P

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 cze 2011, 23:40

Mamy dzisiaj dwie wypowiedzi na temat który spekulowaliśmy jakiś czas temu.

Agent Cassano
"Nie ma możliwości, aby Antonio dołączył do Napoli, w zamian za Marka Hamsika"
To normalne. Cassano nie chcę być kartą przetargową przy "jakimś" tam transferze.

Laurentis
"Lubię myśleć o Lameli, ale tylko jak o perspektywie na przyszłość oraz inwestycji. W chwili obecnej sprawa ta nie jest priorytetem klubu. Jeżeli zaproponowano by mi wymianę na linii Pato - Hamsik, byłbym zmuszony odmówić, gdyż Słowak jest warty więcej od Brazylijczyka"
Myślę że to może zakończyć nasze dywagacje na temat jakichkolwiek wymian czy prezentów od Laurentisa. Jak nie rzucimy grubego hajsu na stół to nie zobaczymy Hamsika w koszulce Milanu.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 6:16

Według włoskich mediów Milan chce kupić Poliego i wypożyczyć go do Cagliari na rok. Druga plotka jest jeszcze ciekawsza. Łysy chce, aby Genoa zrobiła z nami taki sam deal jak z Boatengiem, ale tym razem na tapecie Vidal, któremu za rok kończy się kontrakt(mielibyśmy im zapłacić tyle ile ile dali za Chilijczyka + 2 mln euro). Oba transfery miałyby być z myślą na przyszły rok.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 cze 2011, 11:29

Vidal drugim Boatengiem?Łysy dobrze kombinuje...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 cze 2011, 11:58

Cagliari prawdopodobnie wykupiło Astoriego za 4 mln euro.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”