A co to za jakiś nowy żarcik, którego znaczenia nie rozumiem?

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lut 2017, 18:37
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 lut 2017, 18:37
Bo niewiele wiesz na temat klubu, któremu kibicujesz. Kibiców Juventusu masz wszędzie tylko nie w Turynie w którym niepodzielenie od lat wielu rządzą kibice TorinoA co to za jakiś nowy żarcik, którego znaczenia nie rozumiem?
MarcinW
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 lut 2017, 18:42
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 lut 2017, 18:43
ozob

Delpiero14
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 lut 2017, 18:54
Nie wiedziałem, że wioski zlokalizowane pod Turynem nazywa się obecnie suburbiami, ale niech będzie. Jak dla mnie metropolia Turyńska brzmi znacznie lepiej !znajomy ktory mieszkal we włoszech i pracowal w fabryce fiata mówił, że juventus ma kibiców głownie na suburbiach turynu, ale może wiesz lepiej
Ja natomiast poznałem poznaniaka, który kibicuje Legii. Nie zmienia to jednak faktu, że zdecydowana większość kibicuje Lechowi, zaś przypadek tego Pana należy rozpatrywać w kategoriach jednostkowego przypadku. Tak samo jest w Turynie. Zdecydowana większość kibicuje Torino, ale zawsze się znajdzie jakiś wrzód na dupie społeczności loklanejNo popatrz. Bylem w Turynie kilka razy i jakos spotkalem kibicow Juve, ktorzy mieszkaja od pokolen w Turynie.
Powiedziałbym, że znacznie bardziej niż cytowanie damskiego boksera i kokainistyRównie zabawne co twój podpis pod postem.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lut 2017, 18:56
Sawyer

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 lut 2017, 19:00
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 lut 2017, 19:06
Ozob rozumiem, że jest to dla Ciebie niewygodna prawda. Możesz zaprzeczać. Podnosić że w Turynie macie swoją mekkę. Ale smutna prawda jest taka, że jesteście porozrzucani po różnych wioskach, miasteczkach itp. W Turynie znaczycie tyle, co Twoi koledzy na wyspach. Stanowicie mniejszość. W Turynie zawsze mówiło się, że kibice Juventusu przemieszczają się niczym szczury kanałami. To oczywiście żart, ale jest w nim sporo prawdy.Zwykle pierdolodo panie Marcinie tak jak to, ze macie 18 scudetti.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lut 2017, 19:10
No i musimy z tym żyć
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lut 2017, 19:11
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio