AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 113

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2006, 0:39

RealFan no tak nie znaczy lepszy i nie znaczy dorszy. Ale teraz naprawde nie wielu z tych "młodych wilków" można nazwać obrońcami na których można polegać. Tym bardzie w tych czołowych klubach. Można by wyliczac ale jest ich naprawde kilkunastu :wink:

Dombroś mi nie chodziło o to kto ma teraz lepsza obrone czy atak Ale na podstawie liczb widać że Milan nie odbiega defensywa od innych klubów - tych najlepszych - ba nawet jest w czołówce pod wzgledem defensyw - mimo że jak wielu uważa już nie ma kim grać :lol: "emeryci" 28 bramek w porównaniu do 80 strzelonych przed Rossonerich to pikuś :) Sam wiesz na przykładzie Barcy :wink: Zmiany są potrzebna w defensywie Milanu ale nie na alarm. A z głową. A jak napisałe wcześniej Kakha dał Ancelottiemu Joker :) Teraz trzeba go wykorzystać w następnym sezonie - bo test zdał w tym.

Dombroś pisze:A Milan z tych 28 straconych bramek stracił tę najważniejszą W potyczce z Barcą

:roll: chyba jednak nie .... bo to są bilansy strzelckie w lidze. A wiec bardzy z LA Liga a Milanu w Serie A itd.

Dombroś pisze:Barca gra ofensywny futbol toteż normalne że nie zawsze wszyscy zdążą wrócić do obrony..

A tak nawiasem mówiąc sam sobie zaprzeczyłeś. Bo:
Milan strzelił 80 - stracił 28 bramek
Barcelona strzeliła 75 - straciła 29

Dombroś pisze:Barca trac troszkę więcej bramek niż Milan bo ma mniej doświadczona obronę
Ta troszke wiecej to tylko jedna jak narazie - wiec tak naprawde nic - i jeszcze raz powtórze mi nie chodziło o to kto ma lepsza defensywe ale o to że jak emeryci i dają rade ? Także walić sterotypy :lol: tak samo jak mode na cattenacio bo liczby tez duzo pokazują :) Spoko - bedzie dobrze :] Pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 maja 2006, 9:44

Juve i ich bramki Question Ciężko to skomentować bo niektóre są za $.

Zajebiscie, teraz to udowodnij, a nie rzucasz pomowieniami.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 maja 2006, 9:57

Bagg niebulwersuj się.Narazie nic nie jest pewnego i skończmy ten temat bo narazie jeszcze nic pewnego a najgorsze będzie to jak się okaże na uniewinnieniu Juve i ciekawe co wtedy będziecie mówić :roll: .Bo jak narazie widać że władze Juve są bardzo siebie pewne.

Zaza
Z twoich statystyk wychodzi że jesteśmy najbardziej efektywnym klubem w europie :wink: .Bo patrzyłem również na bramki strzelane we Francji,Anglii,Niemiec i nikt niema takiej ilości bramek co my :wink: .Natomiast dobrze zaza mówisz.Są potrzebne transfery ale nie tak dużo jak nie którym się wydaje.Bo dużo osób myśli teraz że Rossoneri kupią 4 obrońców 3 pomocników a przecież to jest zupełnie niepotrzebne i nasze władze wiedzą czym grożą tak wielkie zmiany np.Inter.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2006, 10:26

Bagg w meczu z Sampdorią jak już wiemy sędzia gwizdał po waszej stronie, takich meczy jest więcej ale nie wszystko jeszcze mają media. Myśle że po wyroku sądu śmiało można będzie do was pisać " Sprzedawczyki " oraz " Ustawiacze ". Wp nie dostane bo przecież to żadne kłamstwo ani obaza, sami to sobie wypracowaliście.

P.s nie unoś się.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 maja 2006, 10:30

Ja chce dowody, jakies czeki moze, pokwitowaniia, ze ta bramka zostala kupiona, w jakim meczu i za ile. Jesli mi tego nie pokazesz i nadal bedziesz pisal: "Juve i ich bramki ? Ciężko to skomentować bo niektóre są za $." To ja rownie dobrze moge napisać "Milan i ich bramki? Ciezko to skomentowac, bo niektore sa za $".

P.S. Nie osmieszaj sie.

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 06 maja 2006, 10:30

Heh :) Ostatnio zauważyłem że kibice Milanu to sami napinacze którzy po za swoją drużyną nic nie widzą :) No ale dobra...

Wg mnie dla Łukasza[ACM] powinno być ostrzezenie za podpis jaki ma :x Bród i smród to nie Juventus to stolica Lombardii :twisted:

Pozdrawiam :P I nie napinaj się ;)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2006, 10:39

Bagg pisz sobie, nie rusza mnie to ;) Dowody same przyjdą.

Pizmak dlaczego mam dostać WP :?: Inni mogą napinać w podpisie na różne sposoby. Może napiszesz że kłamie :?: Przecież cała Europa wie że obecnie jest tam sam bród i smród i tego się nie da zaprzeczyć. Z czasem opis się zmieni ale sądu potrzeba ;)

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 06 maja 2006, 10:43

sorry ze sie wtracam do dyskusji no ale fakt faktem Juventusovi jeszcze nic nie udowodniono. A z tej afery wynika, że to nie będzie sprawa dosyć poważna. Jednakże do momentu rozwiązania sprawy nie można nic mówić. Można jedynie przypuszczać. A mi się wydaje, że to raczej mało prawdopodobne, żeby takie rzeczy działy się w klubie tak znanym i - co tu ukrywać bogatym - jakim jest Juvventus. No ale to jest tylko moje zdanie..

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 06 maja 2006, 10:45

Łukasz[ACM] pisze: Pizmak dlaczego mam dostać WP :?: Inni mogą napinać w podpisie na różne sposoby. Może napiszesz że kłamie :?: Przecież cała Europa wie że obecnie jest tam sam bród i smród i tego się nie da zaprzeczyć. Z czasem opis się zmieni ale sądu potrzeba ;)
Dowodów chłopcze dowodów ;) Daj dowody to uwierze. Wy ejsteście święci czyż nie :?:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2006, 10:52

No Piżmak, rozśmieszyłeś mnie... jak dla mnie to te wszystkie rozmowy Moggiego to już bród i smród. Nie tylko ja tu zauważam, Hiszpanie np. również to zauważyli. Jesteś wyjątkiem, ciesz się.

Dowody :?: Już jest ich dużo a to zapewne 1\5 bo gdzie tam reszta. Wystarczy to wywnioskować z rozmów i pomysleć troche żeby się dowiedzieć co Moggi miał na celu ale należysz do większości kibiców Juve którzy starają się odebrać to jako zemste Milanu bądź Interu... i myślą że to spisek, jakaś " plota ".
Najlepsze jest jednak to że Ty mi próbujesz coś udowodnić że Milan świety nie jest, ja wiem ale Milan swoje odpokutował a Juventus już nie raz jakimś cudem unikał kary ale teraz tak nie będzie.
Bastian16 pisze: A z tej afery wynika, że to nie będzie sprawa dosyć poważna.
:shock: :zgon:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 maja 2006, 11:00

"Gdyby prawda klula w oczy bylibysmy slepi"

Nie wiem jak dla innych ale po ostatnich wydarzeniach ta "jaskolka" Vieiry w polu karnym Parma nabrala nowej glebi.O meczu z Roma z poprzedniego sezonu nie ma nawet co wspominac.

Jeszcze nie mozna powiedziec z cala stanowczoscia ze Stara Dama kupowala (dla ich kibicow to nie Stara Dama tylko Moggi jakos dziwnie go alienuja co niektorzy teraz) jednakze zarzuty sa powazne i z tego co zauwazylem na JP coraz mniej ironicznych zartow na ten temat czy pisania o spisku ataku wymierzonym w dobre imie klubu.

Z ostatecznymi osadami powstrzymam sie do jakis wyrokow sadu sportowego najpewniej.

Moggi byc moze zaszkodzil bardziej Starej Damie niz jej najwieksi wrogowie byliby w stanie to zrobic przez dziesiatki lat (byc moze jest agentem Milanu albo Interu :P ).Dzieki niemu jeszcze biorac pod uwage jakimi sposobami sprowadzal niektorych zawodnikow do klubu Stara Dama niedlugo moze byc okreslana trzema slowami - kupowanie sabotowanie koksowanie.

Pilka wloska na kolanach.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 maja 2006, 11:12

Wszyscy już wiedzą, że coś nie gra. Jeśli Juventus byłby bez winy to ta afera na pewno by nie wyszła. Wszystko jest zależne od tego jak wielkie przekręty miały miejsce i ile ich było.

Kibice "Starej damy" chcą dowodów. Skoro prasa ma tyle nagrań, to strach pomyśleć co ma prokuratura. W końcu przecieki raczej obfite nie są. To co wiemy, to dopiero zarodek problemu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2006, 11:31

Ale typy :P Ledwo wstajecie a już temat wrze :P

Mam prośbe by rozmowe na temat tygo całego zamieszania przenieś w odpowiadni temat :roll: Brudne oblicze Calcio :twisted:

gilardino11 pisze:Z twoich statystyk wychodzi że jesteśmy najbardziej efektywnym klubem w europie .Bo patrzyłem również na bramki strzelane we Francji,Anglii,Niemiec i nikt niema takiej ilości bramek co my .Natomiast dobrze zaza mówisz.Są potrzebne transfery ale nie tak dużo jak nie którym się wydaje.Bo dużo osób myśli teraz że Rossoneri kupią 4 obrońców 3 pomocników a przecież to jest zupełnie niepotrzebne i nasze władze wiedzą czym grożą tak wielkie zmiany np.Inter.
No tak - ale powiedz co z tego ? mało jednosezonowców wie że Milan jest najskutecznieszym klubem europy [licząc 5 gwiazdkowe ligi] Ale to Barca jest mistrzam i co by nie mówić tytuł wywalczyła w cuglach. Jednak to naprawde ciekawa sprawa.

Milan tym sezonem po raz kolejny "łamie mity" na temat Serie A = cattenacio :] Ba nawet Juve i Inter pod wzgledem bramek są lepsze niż czołowe kluby w Hiszpani :!: Także gdzie to cattenacio :?: Nie mówie o stylu porównywanych ekipa ale efektyach :] Mało ludzi zdaje sobie z tego sprawe :)

Zmiany ? sam widzisz na podstawie liczb mamy jedną z lepszych defensywy w europie - to do cholery czego mamy jeszcze chcieć ? [nie licząc scudetto :P] "emeryci" bronia jak 5 klubów w europie - napad strzela jak nikt inni. Także zmiany ale nie ma alarmu :] Z głowa trzeba zrobic korekty. Sam wiesz ze w samym maju tego roku było 24 nazwiska "nowych graczy rossonerich" ... mamy 6 maja :roll: i na tym zakończe ta kwestie :wink:
pizmak pisze:Bród i smród to nie Juventus to stolica Lombardii
hmmm ciekawa sprawa :) Nie wiem na jakies podstawie tak sadzisz ? Stolica Mody :] a w niej "Świątynia Calcio :]" I powiedz mi czy na mecze Milanu lub Interu przychodzą gołębie ? jak na innym stadionie we Wloszech ?

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 06 maja 2006, 11:42

*_Zaza_* pisze:
pizmak pisze:Bród i smród to nie Juventus to stolica Lombardii
hmmm ciekawa sprawa :) Nie wiem na jakies podstawie tak sadzisz ? Stolica Mody :] a w niej "Świątynia Calcio :]" I powiedz mi czy na mecze Milanu lub Interu przychodzą gołębie ? jak na innym stadionie we Wloszech ?
Proponuje Ci powiększyć wiedzę swoją piłkarską bo zbytnio nie wiesz gdzie stadion Juventusu jest położony ;) Powiem Ci jedno...nie w mieście nie w Turynie ;)

Nie mam zamiaru się z wami kłócić ale wy MILANIŚCI "wiecie lepiej" :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 maja 2006, 11:49

pizmak pisze: Proponuje Ci powiększyć wiedzę swoją piłkarską bo zbytnio nie wiesz gdzie stadion Juventusu jest położony ;) Powiem Ci jedno...nie w mieście nie w Turynie ;)
Nie mam zamiaru wszczynac kolejnej klotni ale gdzie jest polozony stadion Starej Damy?Na ksiezycu?Nawet gdyby byl polozony na ksiezycu to kibice i tak by znalezli sposob zeby tam sie dostac gdyby chcieli ogladac mecze swojej ukochanej druzyny.A podobno albo na pewno Stara Dama ma najwiecej kibicow w Italii.
Tylko ze kibic kibicowi nierowny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”