Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 113

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 wrz 2005, 20:49

No i moj superatak zawiodl na calutkiej linii :evil: :cry: Adriano zagral sredio (jak na jego mozliwosci to jednak po krotkim zastanowieniu zagral tragicznie). Martins zagral slabiucienko a po nim spodziewalem sie bardzo duzo, no przykro :? Julio Ricardo zrobil wejscie smoka i strzelil dwie bramki (jak zwykle glowa :wink: ) Gre ozeźwili takze Felipe Madeira - Figo oraz boski El'chino i Manco powienien sie zasatanpwic powaznie nad skrzydlami Figo - Recoba :roll: To mogloby byc cos. Kily niech sie lepiej zbiera i leci do tej swojej Turcji bo zagral tragicznie. Favalli na emeryture :evil: Po najlepszym w zesszlym sezonie Veronie (ale rym :P ) spodziewalem sie czegos wiecej, no ale mozna uznac ze zagral poprawnie (no ale klasa zobowiazuje do czegos wiecej :roll: )

W naszej druznynie w emczu z Palermo trudno szukac gracza ktory nei zawiodl ale np Julio Cesar nie gral slabo (wrecz przeciwnie .. zagral dobrze i to jest + bo mamy dobrego bramkarza ktory weźmie piecze nad obrona po Toldo)

Dziwne ale tak sobie teraz patrze z ciekawosci na oceny kibicow i widze ze Figo ma najlpesza note z calej druzyny (brawo :wink: ) szkdoa ze nie gral pelnych 90 minut.

Mysle ze :arrow:

skrzydla powinny wygladac tak - Recoba - Figo

atak na nastepny mecz Cruz - Adriano a wrazie czego powrot so "superataku"

Wome za Favalliego na lewa obrone !!!

No i zobaczymy jak Stankovic bedzie gral to moze srodek pomocy z Pizarro albo z Veronem ?? Bo Stanko nigdy nie zawodzi ...

Zobaczymy jak to bedzie ... tyle ode mnie

:evil: :evil: :evil: :evil: ehh :|

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2005, 21:09

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: x1000

Przyjeżdżam na chate włączam kompa patrze na wynik a tu **** Palermo-Inter 3-2 :!: :evil: No to se myśle pięknie już na początku tracimy pkt. :? Jeszcze Mancini tłumaczy druzyne "nie zagraliśmy źle" to **** se myśle czy on jest ślepy :?: bramki w samej końcówce (wielkie prawdopodobiństwo , że gospodarze już sobie odpuścili). Po prostu brawa za te 2 kolejke :evil: x10000 Teraz trzeba bedzie wygrywać przez przynajmniej kolejnych 5 kolejek jeśli chcemy walczyć o mistrza.

FORZA INTER :!:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 21:10

serek408 pisze:Jeszcze Mancini tłumaczy druzyne "nie zagraliśmy źle"
Jeśli to jego słowa to traci u mnie szacunek. Klub przegrywa, ale nie zagrał źle. Ciekawe...
Nie byłbym sobą gdybym nie napisał, że sie cieszę. Nawet bardzo.

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 10 wrz 2005, 22:11

kicha :(:((:(:(:((: ale powinno byc lepiej !!! musi byc lepiej !

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 22:22

serek pisze:Jeszcze Mancini tłumaczy druzyne "nie zagraliśmy źle"

W zeszlym sezonie tez tak mowil po prawie kazdym meczu, widocznie potrzebuje wizyty u okulisty.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 22:27

Mancio wziął winę na siebie podobno. Ja nie wiem czemu Inter podobnie jak Barca nie ma jeszce jakiegoś świetnego szkoleniowca ( o Mancini'm tego powiedzieć nie mogę).
Ciekaw jestm jakby się w Mediolanie sprawdził Carlos Bianchi....myślę, że mógłby wprowadzić prawdziwie "mięrzynarodowy" styl gry.
Już wolałem jak Inter prowadził Cuper...mimo wszystko.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 wrz 2005, 22:56

bagg pisze:Mancio wziął winę na siebie podobno. Ja nie wiem czemu Inter podobnie jak Barca nie ma jeszce jakiegoś świetnego szkoleniowca ( o Mancini'm tego powiedzieć nie mogę).
Ciekaw jestm jakby się w Mediolanie sprawdził Carlos Bianchi....myślę, że mógłby wprowadzić prawdziwie "mięrzynarodowy" styl gry.
Już wolałem jak Inter prowadził Cuper...mimo wszystko.
Mimo wszytko ?? Teraz mamy to samo tylko bez sukcesow. Jak byl Cuper to wszytko bylo poukladane i walczyliscmy w Pofinale CL i w ć UEFA po wyeliminowaniu Valencii a teraz ?? nic .. tylko puchar wloch ale to za malo. Jakos nie podoba mi sie praca Mancio ale Massimo mu slepo wierzy i dopiero za jakis rok niepowodzen Mancio pojdzie w odstawke ...

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2005, 23:00

RoRo pisze:Mimo wszytko ?? Teraz mamy to samo tylko bez sukcesow. Jak byl Cuper to wszytko bylo poukladane i walczyliscmy w Pofinale CL i w ć UEFA po wyeliminowaniu Valencii a teraz ?? nic .. tylko puchar wloch ale to za malo. Jakos nie podoba mi sie praca Mancio ale Massimo mu slepo wierzy i dopiero za jakis rok niepowodzen Mancio pojdzie w odstawke ...

Ejj, ejj jeszcze przed tym meczem, slepo wierzyles w Inter i Mancinio, a teraz co wiara opusicila, nie poddawaj sie jeszcze ;]

Najlepsze ze dzisiaj Favalli wystapil (co zreszta bylo i tak wiadome), po co brali dosyc dobrego (lecz napewno lepszego od Favalliego) Wome. Inna sprawa ze jesli gralby Javier Zanetti, Inter by gral lepiej w obronie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 wrz 2005, 9:50

Oj Lakier nie wiesz jak bardzo cenilem sobie prace Hectora Raula Cupera. Za jego czasu w Interze gral Vieri z Crespo w ataku (to byl dopiero superatak :wink: ), gral Kily Gonzalez na dobrym poziomie, dobra gre prezentowal VDM a w srodku pomocy nie grali wirtuozi tylko zemieslnicy typu C.Zanetti i Matias Almeyda. Mi osobiscie takie ulozenie zespolu odpowiadalo, a wyniki bylo bardzo dobre. Potem przyszedl Zaccheroni ktory odkryl gwiazde Julio Cruza ale po jakims czasie Inter zaczal gras slabo i Zac wylecial ze stanowiska. Nie oznacza to ze go nie lubialem, wrecz przeciwnie, pałałem wiara ze wkoncu sie uda ...

Teraz przyszla pora na Mancio i tez wierze ze Inter wkoncu zdobedzie jakis znaczace trofeum ... a co mi jeszcze pozostaje ?? :wink: No ael Mancio to nie Cuper ... :|

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 wrz 2005, 9:55

RoRo pisze:Oj Lakier nie wiesz jak bardzo cenilem sobie prace Hectora Raula Cupera. Za jego czasu w Interze gral Vieri z Crespo w ataku (to byl dopiero superatak Wink ), gral Kily Gonzalez na dobrym poziomie, dobra gre prezentowal VDM a w srodku pomocy nie grali wirtuozi tylko zemieslnicy typu C.Zanetti i Matias Almeyda. Mi osobiscie takie ulozenie zespolu odpowiadalo, a wyniki bylo bardzo dobre. Potem przyszedl Zaccheroni ktory odkryl gwiazde Julio Cruza ale po jakims czasie Inter zaczal gras slabo i Zac wylecial ze stanowiska. Nie oznacza to ze go nie lubialem, wrecz przeciwnie, pałałem wiara ze wkoncu sie uda ...

Za Cupera najbardziej mi utkwilo zwyciestwo z Arsenalem 3-1 i odkrycie Martinsa, nie potrzebnie wtedy sprzedali Crespo, wtedy zreszta Vieri byl oburzony i zaczela sie klotnia z zarzadem.

Co do Zaccheroniego, to Inter za niego byl raczej slaby, pamietam jak walczyl w ostatniej kolejce z Parma o 4 miejsce, niestety wywalaczyl, a tak kibicowalem Parmie aby wywalczyla LM.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 wrz 2005, 10:27

Już odchodząc od meczu....

Kod: Zaznacz cały

Potem przyszedl Zaccheroni ktory odkryl gwiazde Julio Cruza 
Właśnie Cruz mnie ciekawi który to już mecz gdy on strzela bramki (od tego jest co prawda) ale z taka łatwościa. Technika nie grzeczy prawda mówiąc ale ma zadziwiającą łatwośc strzelanie bramek nawet z niczego. Jak mecz z Juve w popszednim sezonie. Wczoraj strzelił troche podobnie.

Pamietam mecze gdy on nie dostał podania na nos to nie strzalił a teraz ma taki dar ala Franek :wink: że piłka go szuka.

Teraz ciekawe który obrońca Palermo pierwszy odejdzie go wielkiego klubu ?? Bo powołania Lippiego i ich gra zaprocentuja transferami na 100%. z Trójki Zaccardo, Barzagli, Terlizzi stawiam na Barzagliego a jeszcze Grosso :twisted:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 wrz 2005, 11:32

RoRo pisze:Teraz mamy to samo tylko bez sukcesow.
To znaczy, że za Cupera były wielkie sukcesy a teraz pod wodzą Manciniego nic nie wygraliśmy ?
T napisze tak PW,SPW(Mancinie) vs Wielkie nic (Cuper)
RoRo pisze:Jak byl Cuper to wszytko bylo poukladane i walczyliscmy w Pofinale CL i w ć UEFA
Zapomniałeś dodać, że w tym okresie Inter grał najbrzydszy futbol w Europie i świętem było strzelenie więcej niż jednej bramki w meczu.
RoRo pisze:po wyeliminowaniu Valencii a teraz ??
Czy ty w ogóle oglądałeś tamte mecze z Valecią – przecież to był antyfutbol w wykonaniu Interu.
RoRo pisze:Mi osobiscie takie ulozenie zespolu odpowiadalo, a wyniki bylo bardzo dobre.
Wyników nie było żadnych.(tak dla przypomnienia)
RoRo pisze:No ael Mancio to nie Cuper ...
Pewnie, że nie. Jest dużo lepszy ale jak każdy człowiek on też popełnia błędy.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Właśnie Cruz mnie ciekawi który to już mecz gdy on strzela bramki (od tego jest co prawda) ale z taka łatwościa.
Ciekawe co terz powiedzą ci co go wyrzucali podczas letniego mercato.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz ciekawe który obrońca Palermo pierwszy odejdzie go wielkiego klubu ??
Mam nadzieje, że Grosso przejdzie do Interu, i to szybciutko (tzn. zimą)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 wrz 2005, 11:55

:lol: :roll: Jak dla mnie to Inter moze nawet prezentowac najwiekszy antyfutbol wszechczasow tylko interesuje mnie to zeby wygrywal. Moze i za Cupera trofeum nie bylo zadnych ale chyba nie zaprzeczysz ze moglismy wygrac scudetto tylko ten felerny mecz z Lazio zawarzyl na ostatecznej klesce ...

Zobaczymy jak sezon sie konczy i bedziemy oceniac, porownywaci krytykowac ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 wrz 2005, 12:31

Za Coupera Inter osiągał dobre wyniki , ale w kluczowych meczach zawodził i dlatego nic nie wygraliśmy. Prezentował także najbrzydszą piłke w całej Champions League , ale już mniejsza o to. Z kolei Manciniego cenie za to iż wreszcie z Interem coś wygrał (niewielkie , ale na początek może być). Inter gra także ładną dla oka piłkę , więc odwrotnie niż RoRo nie stawiam na nim krzyżyka. W następnej kolejce będzie lepiej :!:
Zico_FCI pisze:Mam nadzieje, że Grosso przejdzie do Interu, i to szybciutko
Myśle , że po jednej porażce nie ma potrzeby szukania nowych zawodników ...
Lakier pisze:Za Cupera najbardziej mi utkwilo zwyciestwo z Arsenalem 3-1
Inter wygrał 3-0

Dumni po zwycięstwie wierni po porażce FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 wrz 2005, 12:40

serek408 pisze:Muśle , że po jednej porażce nie ma potrzeby szukania nowych zawodników ...
Myśle, że zawsze jest potrzeba szukania nowych-lepszy zawodników. Nie chodzi mi tą porażkę tylko ogólnie o boki naszej obrony, które prezentują się doś słabo (pomijając oczywiście IL Capitano).

Mam nadzieję, że ta porażka to będzie taki kopniak dla zespołu który zmobilizuje ich do lepszj gry. Byc może w poprzednim sezonie zabrakło takiego kopniaka na początku sezonu, były tylko te nie groźne remisy po ładnej grze. Liczę na wygraną w Bratysławie i w następnej kolejce ligowej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”