Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 113

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 lip 2007, 15:01

Diamen23 pisze:Co nie zmienia faktu , że cała trójka to średniacy i Alves pasowałby tam jak ulał.
I to mi wystarczy 8) Sam słusznie zauważyłeś, że w takim klubie jak Chelsea nie może występować w pierwszym składzie Glen albo Ben Haim. Zwyczajnie za słabi.
Ale czy Bridge jest obecnie znowu kontuzjowany? Bo nic mi o tym nie wiadomo. Bo Wayne w pełni zdrowia może pokazać więcej niż Ashley.

Cech - Avles-Terry-Carvalho-Cole - Essien-Lampard-Ballack-Cole(Shaun)-Malouda-Drogba.

Jak dla mnie to wygląda zajebiście.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lip 2007, 15:09

Ale czy Bridge jest obecnie znowu kontuzjowany?
Podczas meczu z LA Galaxy komentator coś o tym wspomniał i nie grał w meczu z Feyenoordem. Nie wiem czy to coś poważnego , ale znając Wayne'a :roll: . Cole też dopiero co się kurował.

A co do twojej jedenastki to faktycznie wygląda ona imponująco. Szczególnie skrzydła wydają się mocne. W ogóle nie ma tu miejsca dla Robbena , a jest jeszcze Sinclair :wink:

???
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ??? » 23 sie 2007, 19:08

roben sobie na rowerku do realu pojechal i niemago kurde szkoda bo byl dobrym zawodnikiem gdzes czytalem ze jak sprzedadza robbena to kupia quaresme a on jest terz bardzo dobry kto wie czy nie lepszy

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 23 sie 2007, 19:52

Mnie osobiście bardzo podoba ją się wzmocnienia Chelsea, zawodnicy których sprowadzili, może nie są wirtuozami piłki , ale są to solidne wzmocnienia, z doświadczeniem , po poprzednim sezonie Jose wyciągnął wnioski, kontuzje wyłączyły mu z gry środkowych obrońców, więc sięgnął po Alexa i Ben Haima, wzmocnił środek pola Sidewellem który poprzedni sezon w Reading miał naprawdę niezły, ciągle narzekającego na urazy Robbena wymienił na Maloude który poziomem gry od Holendra nie odbiega, a gra równo. Pizarro powalczy na treningach z Andrijem, który poprzedni sezon miał... jaki miał oby ten miał lepszy, ale teraz jest alternatywa, bo pozycja Drogby jest niepodważalna raczej, ale przygotował się na PNA gdy Didiera w Londynie nie będzie. Świetny skład, w wyrównany z gwiazdami na najważniejszych pozycjach... upatruje w nich mistrza... ale do tego daleka droga. Jak na razie Chelsea ciuła swoje punkty nie grając jakiejś porywającej piłki. Murinho wie co robi.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 sie 2007, 20:09

Co jest z Alexem? Czy on w ogole gra?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 sie 2007, 20:11

Ostatnio z Liverpoolem wszedł na jakieś 5 minut.

???
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ??? » 23 sie 2007, 20:35

przeciez wiadomo ze alex odrazu nie wskoczy na miejsce Ricardo Carvalho sam mowil ze ma zaleglosci i musi je nadrobic

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 23 sie 2007, 21:16

no a co powiecie na Belettiego? Identyczne zagranie jak rok temu z Boulahrouzem... oby skutek nie byl taki sam... ogolnie okienko transferowe oceniam pozytywnie, lecz odejscie robbena zabolalo, tak samo jak gudjohnsena czu duffa...

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 23 sie 2007, 21:36

pablisso pisze:lecz odejscie robbena zabolalo, tak samo jak gudjohnsena czu duffa..
Nie narzekaj :wink:. Nie dość że zarobiliście na Robbenie 100% to jeszcze macie na jego miejsce Maloudę - piłkarza może nie tak efektownego ale moim zdaniem więcej pracującego na całą drużynę. No chyba że Robben był jakimś symbolem dla kibiców CFC, ale nic mi o tym nie wiadomo.
no a co powiecie na Belettiego?
Myślę, że kupiliście solidnego zmiennika za przystępne pieniądze. Ferreira (czy kto tam gra na prawej obronie, bo za bardzo nie orientuję się w realiach The Blues) pewnie będzie grał w tych meczach gdzie wymagana będzie silniejsza defensywa, bo Belletti jakiś fenomenalny w obronie nie jest, ale Haus może być niezłym zmiennikiem na mniej wymagających rywali gdzie można będzie sobie pozwolić na trochę mniejszą dyscyplinę z tyłu. Przynajmniej ja to tak widzę :P
A jak Juliano poprawi dośrodkowania to może i parę asyst zaliczy na Drogbie :wink:

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 23 sie 2007, 22:14

iceald pisze:Ferreira (czy kto tam gra na prawej obronie, bo za bardzo nie orientuję się w realiach The Blues)
oprocz niego na prawej gra Glen Johnson oraz moze grac Diarra. Wiec ekipa jest, ale to nei zmienia faktu ze zawsze prawa obrona lezala. powtorze, oby nie bylo jak z boulahrouzem.

SinNet
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SinNet » 24 sie 2007, 12:31

No i teraz Belletti dołączył... :/

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 24 sie 2007, 12:36

No i teraz Belletti dołączył...
Bardzo rozbudowana wypowiedź, doprawdy :roll: Skoro już zdecydowałeś się coś napisać, to mogłeś wyrazić swoje zdanie o tym transferze - bo ikona w funkcji argumentacyjnej nie wygląda przekonywująco.
To że moderacja w ten weekend pije to nie znaczy że nie czuwa. Więc się pilnuj na przyszłość i pisz więcej :wink:

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 24 sie 2007, 13:37

Giggsy King pisze:Jak Manchester United nie wygra meczu z Tottenhamem, to może mi jakiś mod/admin zmienic nicka na Love_Chelsea?
To jakaś prowokacja czy co to jest...? ...

Wracając do Chelsea, Belletti to solidny obrońca, przynajmniej jak jest w formie, który potrafi także pociągnąć do przodu dośrodkować czy zdublować pozycję prawego pomocnika, czy jest solidniejszy w obronie od Ferreiry czy też Glena? Wydaje mi się że poziom podobny (od Glena na pewno ma większe doświadczenie), ale nie grał jeszcze w Premiership, jeśli wkomponuje się w miarę szybko w zespół i zaaklimatyzuje się w Anglii będzie kolejnym solidnym wzmocnieniem... Walka o pozycję na prawej flance obrony na treningach może wyjść tylko na dobre Niebieskim...

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 24 sie 2007, 13:50

enoce pisze:To jakaś prowokacja czy co to jest...? ...
Bo jak United przegrają z Tottenhamem, to już szanse na mistrzostwo będą małe, a ja lubie jak moja ulubiona drużyna wygrywa. A Chelsea będzie mieć największe szanse na mistrza :D

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 24 sie 2007, 14:03

aha... a jak Chelsea zacznie przegrywać to przerzucisz się na Liverpool albo City... albo... no cóż...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”